BG2-Democenter.jpg

Bystronic AG på børsen Den 3. maj 2021 er en historisk dag for Bystronic og for vores medarbejdere, kunder, partnere, aktionærer og investorer. For i dag handles Bystronic AG-aktien for første gange nogensinde på den schweiziske børs SIX Swiss Exchange under ticker-symbolet «BYS».

Bystronic etablerer sig som uafhængig og fremtidsorienteret virksomhed på det finansielle marked.

På generalforsamlingen den 21. april besluttede aktionærerne i Conzzeta at ændre navn fra Conzzeta AG til Bystronic AG. Siden i dag den 3. maj 2021 er Bystronic AG blevet handlet på SIX SwissExchange under det nye ticker-symbol «BYS». Navneændringen er resultatet af den strategiske transformation, der blev annonceret af Conzzeta i slutningen af 2019, og som betyder, at man fremover vil fokusere på det pladeforarbejdende segment (Bystronic) og salget af alle andre forretningsområder.

De børsnoterede og registrerede aktier i Conzzeta AG er pr. dags dato blevet overført til Bystronic. Bestyrelsen i Conzzeta kommer til at bestå af den nye bestyrelse i Bystronic AG.

«Det er et historisk øjeblik. Jeg er stolt over, at jeg kan få lov til at dele denne særlige dag med vores kunder, investorer og hele Bystronics team i resten af verden»

Alex Waser, der er CEO

Alex Waser, CEO

Alex Waser, CEO

Strategi 2025 – Med nye og innovative løsninger endnu tættere på kunderne

Vi positionerer os som en moderne, bæredygtig og smidig virksomhed i et fremtidsorienteret marked. I den forbindelse præsenterede Bystronic i november 2020 sin «Strategi 2025». Alex Waser sammenfatter det som følger: «Med de nye og innovative løsninger positionerer Bystronic sig endnu tættere på kunderne».

Takket være vores medarbejderes innovationsstyrke og et endnu stærkere fokus på software og service vil vi nå vores ambitiøse mål. Vi investerer i vores virksomheder i hele verden, så vi i fremtiden kan reagere endnu hurtigere på vores kunders behov og ændringer i markedet. Og som udbyder af totalløsninger har vi kundespecifikke Smart-Factory-løsninger, der består af integrerede enkeltanlæg og danner et netværksbaseret produktionssystem.