Kontaktformular Kontaktadresser
Kontaktformular Kontaktadresser

Kontakt USA

Lad os forbinde!

Kontakt
Further digitalizes the sheet metal processing industry and provides simplification, transparency, and efficiency: The BySoft Suite Software.

BySoft Suite Programvaran för digitalisering hos plåtbearbetningsföretag

Programvaran

Vill du ha en effektiv, integrerad och transparent processtyrning i ditt plåtbearbetningsföretag? Vill du kunna reagera snabbare och mer exakt på dina kunders behov? Om svaret är ja har vid en lösning för dig: BySoft Suite.

 

Interoperabilitet är framtiden. 
Med vårt kraftfulla programvarupaket kan du binda samman olika nivåer på ditt företag och med dina leverantörer och kunder. Utnyttja fördelarna med en programvara som är ett komplett ekosystem. Svaret? Du optimerar leverantörskedjan och ger dina kunder bättre service. 

BySoft Suite Software: BySoft Insight Work Center Console

Öka effektiviteten

genom att digitalisera ditt företag 
Med BySoft Suite digitaliserar du ditt företag. Bind samman alla nivåer på företaget och få transparens och kontroll – från offert till leverans. Styr alla processer digitalt och öka effektiviteten.

Interoperabilitet

varje system med varje maskin
För att verkligen bli ett digitaliserat företag behövs en programvara som fungerar som gränssnitt till de redan existerande systemen. BySoft Suite utvecklades för att möjliggöra integration av system och maskiner från tredje part. 

Det dagliga arbetet underlättas

Underlätta personalens arbete
Vår programvara utvecklades för att förstärka användarnas förmåga. Digitaliseringen befriar användarna från monotona arbetsmoment och låter dem koncentrera sig på den egentliga arbetsuppgiften. Det skapar mervärde och bidrar till snabbare beslut.

Digitalisera din verksamhet med BySoft Suite och dra nytta av effektiva processer.

Få full kontroll över företaget

BySoft Suite Software: End-to-end Loop
Heltäckande nätverk

Heltäckande nätverk bind samman alla områden i företaget

I företagets nätverk samarbetar alla affärsområden med varandra och med systemen hos leverantörer och kunder. Detta optimerar leverantörskedjan.

BySoft Suite Layers
BySoft Suite Layers
Familjerna i BySoft Suite

Familjerna i BySoft Suite Tillsammans hittar vi den lösning som passar bäst för ditt företag.

Icon software: BySoft Insight

BySoft Insight

Analyserar historiska data och ger dig värdefull information om ditt företag. Med BySoft Insight kan du: 

  • analysera data från enskilda maskiner eller celler
  • få överblick över verksamhetsgraden i samtliga produktionsprocesser och 
  • få inblick i hela end-to-end-cykeln.
Icon software: BySoft Business

BySoft Business

Är ryggraden i den Smart Factory trådlösa dataflöde. Detta system bygger på en av världens vanligaste digitala driftplattformar för små och medelstora företag med tusentals kunder i hela världen.

Icon software: BySoft Shop Floor

BySoft Shop Floor

Utformad för verkstadsgolvet och integrerar affärsdata med data från tillverkningen. Programvaran vet vad som händer i varje maskin och upprättar detaljerade planer och arbetsförlopp. Den skickar också jobb till systemet och får tillbaka meddelanden om aktuella processteg.

Icon software: BySoft CAD

BySoft CAD

Med CAD kan du bearbeta dina 3D-CAD-data på det sätt som du föredrar. Överlag medger produktfamiljen import och bearbetning av olika typer av 3D-CAD-data.

Icon software: BySoft CAM

BySoft CAM

Möjliggör effektiv och intuitiv framställning av skärplan för laserskärningsanläggningar samt bigplan och rörlaserplan. Den integrerade detalj- och uppdragshanteraren ger dig hela tiden överblick över dina data.

Icon software:  BySoft Cell Control

BySoft Cell Control

Lösningen för statusövervakning och maskin- eller cellstyrning genom nätverkskommunikation i realtid med maskinanläggningen, tillverkningsprocessen och alla personer som jobbar i cellen.

Video

Video

Smart Factory Journey new Thumbnail