Kontaktformular Kontaktadresser
Kontaktformular Kontaktadresser

Kontakt USA

Lad os forbinde!

Bystronic - Your best choice.

Bystronic Your best choice.

Lokal ekspertise

Vi tilstræber at være en pålidelig partner for vores kunder på alle vores markeder og i nærområderne i hele verden. Vi taler samme sprog som dig og opfylder dine behov.

Service i verdensklasse

Vores dedikerede og kompetente medarbejdere arbejder målrettet på at give vores kunder den ultimative oplevelse og har den nødvendige støtte til at skabe en tilfredshed hos kunderne og til at øge deres bæredygtighed, rentabilitet og effektivitet.

Ægte schweizisk kvalitet

Vores produkter, løsninger, software og tjenester er af højeste kvalitet.

Vi går forrest med innovationer

Vi udfordrer hele tiden os selv og vores egen tilgang til arbejder, så vi kan løse kundernes problemer på nye og innovative måder. Desuden er vi disruptors, early adopters, co-creators og søger altid at hjælpe vores kunder med at vokse.

Avanceret digitalisering

Vi fremmer adgangen til digitalisering for alle vores kunder gennem vores komplette softwarepakke. Med vores digitale ekspertise hjælper vi virksomheder med at bygge fremtidens fabrik.

Bæredygtig betydning

Det er vores mål at gøre den metalforarbejdende industri CO2-neutral. Og vi anvender vores innovationsevne til at skabe en bæredygtig fremtid med og uden for metalplader.

Øget ydelse

Vi tilbyder manuelle, automatiserede, digitale og bæredygtige løsninger og systemer, der muliggør bæredygtig vækst og ydeevne hos vores kunder.

Livslangt samarbejde

Vi gør tingene enkle for vores kunder. Og vi gør mere end dét! Vi samarbejder også med dem for at hjælpe dem med at få deres forretning til at vokse, samtidig med at vi hjælper dem med at navigere og mestre den voksende kompleksitet i verden.