Kontaktformular Kontaktadresser
Kontaktformular Kontaktadresser

Kontakt USA

Lad os forbinde!

About Bystronic - Facts & Figures

Profil og nøgletal De aktuelle forretningstal for Bystronic-koncernen

Bystronic er en af verdens førende teknologivirksomheder inden for pladebearbejdning. Vores førsteklasses løsninger gør det muligt at skabe en produktiv og bæredygtig fremtid. Der fokuseres på automatisering af hele materiale- og dataflowet i proceskæden skæring og bukning. Den intelligente opkobling af vores laserskæresystemer og kantpresser med innovative automatiserings-, software- og serviceløsninger er nøglen til den omfattende digitalisering af pladeindustrien.

Vores hovedsæde ligger i Niederönz i Schweiz. Yderligere udviklings- og produktionsafdelinger findes i Sulgen (Schweiz), Gotha (Tyskland), Cazzago San Martino og San Giuliano Milanese (Italien ), Tianjin, Shanghai og Shenzhen (Kina) og Hoffman Estates (USA). I over 30 lande er vi aktive med egne salgs- og serviceselskaber, og i mange andre lande er virksomheden repræsenteret med agenter.

Vi står for kundenærhed, effektive innovationer, fremragende service og kompetence på stedet. Som pålidelig partner satser vi på et langvarigt samarbejde med vores kunder.

Bystronic beskæftiger mere end 3500 medarbejdere fordelt på 40 afdelinger i hele verden og havde i 2023 en nettoomsætning på CHF 930 mio. Bystronic AG har siden 2021 været noteret på SIX Swiss Exchange (SIX: BYS).

Bystronic - Your best choice.
 MedarbejdereOmsætning 2023 på markeder
Globalt3.498 (+ 84 under uddannelse)930 mio CHF (953 mio EUR, 1'030 mio USD)
EMEA2.02349 %
Amerika35936 %
Kina9037 %
APAC2138 %