ByCut Star 3015

News De nieuwe ByCut Star 3015

Efficiënt lasersnijden met de nieuwste snijkoppen in “S”-formaat

De ByCut Star 4020 was al een blikvanger en topmachine. De kleinere en geheel nieuw ontwikkelde ByCut Star 3015 is in alle opzichten zijn gelijke: met dezelfde kenmerken snijdt hij metaalplaat met afmetingen van 3 x 1,5 meter met precisie, snelheid en intelligentie.

Uiteraard is de ByCut Star 3015 ook verkrijgbaar met een vermogen tot 30 kilowatt. Dat betekent een hogere snijkwaliteit, een grotere productieflexibiliteit en dus een hogere productiviteit dankzij nog meer laservermogen en slimme functionaliteiten.

Hogere snijsnelheid

De technologische sprong van het voorheen beschikbare niveau van 3 tot 20 kilowatt naar het nieuwe niveau van 30 kilowatt is aanzienlijk en opent nieuwe mogelijkheden om jouw productie te optimaliseren met als resultaat: voorop te blijven lopen op het gebied van innovaties in een markt met steeds heviger wordende concurrentie. Snijdiktes tot 50 millimeter behoren nu tot de werkelijkheid.

De snijsnelheden van de ByCut Star nemen daardoor aanzienlijk toe ten opzichte van 15 kW en MixGas voor plaatdiktes tussen 6 mm en 15 mm. Bovendien zijn de snijtijden korter bij plaatdiktes vanaf 15 mm.

“Met de nieuwe ByCut Star 3015 bieden wij onze klanten een compacte premium lasersnijder met hoog vermogen en slimme functies voor een constante uitstekende kwaliteit en hoge productiviteit.”

Daniel Brenner, Product Management Systems

Een voorsprong op de concurrentie dankzij slimme functies

De intelligente functies van de ByCut Star zorgen voor maximale kwaliteit en maken het verschil.De 3015 is uitgerust met de nieuwste slimme features:Het “Intelligent Cutting Process (ICP)”, de “Nozzle Control Tool (NCT) met KerfScan” en de “Parameter Wizard” tillen het gehele snijproces naar een nieuw niveau en zorgen voor een soepele werking, waardoor jij gegarandeerd bent van een optimale benutting en verbetering van de productietijd verbetert zonder stilstand.

Zo profiteer je dus van uitstekende snijresultaten met slimme functionaliteiten en tegelijkertijd van vele voordelen – van verhoogde procesbetrouwbaarheid tot lagere operationele kosten.

Pagina delen

Slim design

De nieuwe ByCut Star 3015 heeft een minstens zo onderscheidend uiterlijk: Omdat hij eveneens op One Platform is gebouwd, heeft hij ook dezelfde moderne, scherpe contouren die voor een opvallend uiterlijk zorgen.

Met de ByCut Star 3015 haal je een krachtig lasersnijsysteem in huids dat in elke productiehal past.

Pagina delen