Contactformulier Contactadressen
Contactformulier Contactadressen

Contact Verenigde Staten

Laten we verbinden!

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga daarmee akkoord.
Agricultural Machinery Industry (Unsplash, Teo Sticea)

Landbouwmachines Slimme oplossingen voor complexe en veilige componenten bij de bouw van landbouwmachines

State-of-the-art metaalbewerking voor het concurrerend produceren van landbouwmachines

Wij zorgen dat jouw landbouwmachines de beste prestaties leveren. Bij Bystronic werken wij voortdurend aan innovaties op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Ons doel is tegemoetkomen aan de toenemende eisen bij de productie van landbouwmachines.

Wij ondersteunen je bij het optimaliseren van de productie van complexe componenten met lasersnijmachines, buislasers, kantpersen, automatisering en de juiste software.

Met onze machines kan je een grote verscheidenheid aan materialen nauwkeurig en efficiënt bewerken. Zo voldoe je probleemloos aan de eisen van landbouwmachines als het gaat om prestatie en robuustheid.

BySort automated sorting system: Parts removal

Hoge mate van automatisering

Zorgt voor een betrouwbare serieproductie met maximale precisie. Zo verlaag je de kosten en de organisatorische inspanning.

Xpert Pro constant bending quality

Constante kwaliteit van componenten

Met innovatieve technologie en slimme software verloopt jouw productie zo betrouwbaar als een Zwitsers uurwerk.

Mobile Bending Cell - Easy programming with BySoft CAM Robot

Minder uitval

Houd de productie in de gaten met maatwerksoftware en optimaliseert je productieprocessen. Hierdoor ben je verzekerd van een tijdige levering aan je klanten.

Wij kunnen je helpen een hogere kwaliteit en meer efficiëntie te realiseren bij de productie van landbouwmachines.

Hoe je kunt profiteren van Bystronic

Zorgeloos produceren

Onze systeemoplossingen en de software zijn eenvoudig in gebruik. Daarnaast leiden wij jouw medewerkers op en maken experts van ze.

De hoge mate van automatisering maakt bovendien een lage tot geheel onbemande productie mogelijk. Hierdoor ben je minder afhankelijk van personeelsvraagstukken.

Verlaag de energiekosten

Eén enkele Bystronic fiberlaser verbruikt dezelfde hoeveelheid energie als twee CO2-lasers. Overstappen verlaagt dus aanzienlijk je energiekosten van metaalbewerking.

Met onze Zwitserse kwaliteitssystemen werk je met maximale precisie. Hierdoor is nabewerken niet meer nodig en kan je sneller de juiste onderdelen voor je landbouwmachines produceren.

Lever op tijd

Optimaliseer de productieketen en bied je klanten een betere service. Dit werkt met digitalisering. Je krijgt volledige inzicht en controle over jouw productie. Fouten kunnen sneller worden opgespoord en gecorrigeerd.

Oplossingen voor de eisendie u stelt aan landbouwmachines

Lasersnijmachines

Snijd behuizingen, frames en andere onderdelen uit materialen zoals staal, aluminium, roestvrij staal, messing, titanium en koper. En doe het met een lasermachine van maximaal 30 kilowatt. Profiteer van de hoge snijsnelheid en het intelligente snijproces.

Laser Cutting Machine - Title

Buislasers

Bewerk frames, rekken en buiscomponenten voor uw landbouwmachines met onze moderne buislasers. Deze maken gebruik van 2D- en 3D-lasersnijtechnologie om nauwkeurige metaalbewerking en stabiele verbindingen mogelijk te maken. Bovendien verminder je het energieverbruik en het onderhoud.

ByTube Star 130 tube laser

Kantpersen

Buig behuizingen, panelen en frames met onze krachtige afkantpersen voor complexe buigprocessen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over intuïtieve software. Behaal op betrouwbare wijze de gewenste sterkte, precieze hoeken en functionaliteit.

Xpress pressbrake

Laserautomatisering

Laser gebaseerde automatiseringssystemen maken een hoge nauwkeurigheid en constante kwaliteit mogelijk bij de productie van componenten. Met onze oplossingen profiteer je van:

  • een volautomatisch plaatbeladingsproces met gewichtscontrole bij de materiaallift en
  • een controle van de gekantelde delen bij het lossen van de platen.

Blijf concurrerend met betrouwbare geautomatiseerde productie waarop u kunt rekenen.

BySort automated sorting system: Parts removal

Buigautomatisering

Van de automatische gereedschapswissel tot het allround buigcentrum: je krijgt ondersteuning in elke fase. Door de nauwkeurige controle van de buigparameters en het voorkomen van overbuigen kan je de materiaalkosten en verspilling tijdens de productie minimaliseren.

Modular Tool Changer: Automatic tool change

Wilje meer weten over de producten van Bystronic en hoe je deze kunt integreren in jouw productieproces van landbouwmachines? Wij ondersteunen je graag.

Belangrijke materialen voor de productie van landbouwmachines

Specifieke materialen en hun toepassingen zijn sterk afhankelijk van de individuele klanteisen en de ontwerpen. De volgende materialen worden het meest gebruikt bij de productie van landbouwmachines:

  • Staal
  • Roestvrij staal
  • Aluminium
  • Koper
  • Messing
  • Titanium
Materials, Steel/General (Unsplash, Christophe Dion)

Een nieuw tijdperk voor fabrikanten van onderdelen voor landbouwmachines

"Het besluit was precies in de roos. Met de lasersnijmachine van Bystronic is binnen ons bedrijf een nieuw tijdperk aangebroken. Het eindproduct – voor ons zijn dit vooral rem- en koppelingsplaten voor landbouwmachines – is meteen perfect."

Jan Kubacki, Senior Manager van Komfort

Lees het succesverhaal
komfort_rev.JPG

Vertrouw op Bystronic als jouw partner. Wij kijken ernaar uit je te ondersteunen!

Onze belofte aan jouw

Met onze Bystronic Service sta je niet alleen in het geval dat problemen zich voordoen. Wij helpen je snel en doelgericht, zodat jij je kunt concentreren op uw onderneming.

Juist bij de productie van landbouwmachines is maximale precisie bij de productie van onderdelen essentieel voor de veiligheid. Je kunt op ons vertrouwen.

Explore our service portfolio
Bystronic Career: Job posting IT

Software oplossingen

Voeg meer automatisering toe aan jouw productieproces met BySoft Suite. Onze uitgebreide software oplossingen bieden voor elke vraag het juiste antwoord.

Houd het overzicht – van individuele machines tot de gehele productie.

Naar de softwareoplossingen
BySoft Suite - Man operating a tube laser machine