Contactformulier

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga daarmee akkoord.
Contact

FL 170 De FL 170 biedt onbeperkte toepassingsmogelijkheden

FL 170 - Title

Laserbewerking met de FL 170 Snelle snijprocessen voor meer winstgevendheid

De fiberlaser FL 170 combineert de voordelen van een fiberlaser met de veelzijdigheid van het 3D-snijden. Het snijspectrum kan uitgebreid worden met open snijkanten, zoals balken, hoekstukken en kanalen. De FL 170 imponeert door het lage stroomverbruik en het geringe onderhoud bij het 3D-lasersnijden van buizen. 

FL 170 - Detail 1

Individueel lasersnijden 2D- en 3D-lasersnijtechnologie voor nauwkeurige werkstukken

Ronde, vierkant en rechthoekige buizen worden met de 2D- en 3D-lasersnijtechnologie in verschillende varianten nauwkeurig bewerkt. Ook schuine snijkanten tot 45 graden zijn bij het 3D-lasersnijden mogelijk. Deze zijn vereist als voorbereiding voor het lassen. Het lasersnijden van buizen vervangt tijdrovend frezen, boren of zagen. 

FL170 - Cutting Head

Hoge bedrijfszekerheid Ook bij grote of kleine series

Het automatische laadsysteem vergemakkelijkt het laden van het systeem en staat garant voor meer bedrijfszekerheid. Dit biedt u de vereiste flexibiliteit om aan de wensen van uw klanten te voldoen. 

FL 170 - Bundle Loading

Maximaal bedieningscomfort Eenvoudig en snel be- en ontladen

De uitstekende toegankelijkheid van alle werkgebieden en het laadgebied geeft u de flexibiliteit die u voor grote en kleine batches nodig hebt. De FL 170 kan optimaal geïntegreerd worden in de materiaalstroom. U kiest of u aan de linker- of rechterkant van de operator wilt be- of ontladen.

FL 170 - Chain Loading

Laserbronnen voor de FL 170 Voor het 3D-lasersnijden van buizen

Onze laserbronnen snijden uiteenlopende materialen, waarbij het onderhoud gering en het stroomverbruikt laag is. De snijkwaliteit blijft bij staal, roestvrij staal en aluminium altijd hoog. Het 3D-lasersnijden van buizen en profielen imponeert bij het snijden met hoge snelheid. 

FL 170 - Machine 3D Fiber

Breid uw toepassingsmogelijkheden uit met het 3D-lasersnijden van buizen. 

Videos

Videos 3D-lasersnijden van buizen: Onbeperkte mogelijkheden met de FL 170

De producten die bij het 3D-lasersnijden van buizen en profielen ontstaan, worden in vele uiteenlopende branches gebruikt. De lasergestuurde bewerking van buizen biedt onbeperkte mogelijkheden: van de auto-industrie tot meubelontwerp en architectuur

FL 170 - Video Thumbnail

Highlights uit de video

FL 170 - Detail 3

Gebundelde technologie

De FL 170 combineert de unieke voordelen van de fiberlasertechnologie met de veelzijdigheid van 3D-snijbewerkingen. 

FL 170 - Materials / Shapes

Alle vormen

Het 3D-lasersnijden van buizen – of ze nu rond, vierkant of rechthoekig zijn – wordt een fluitje van een cent. Ook profielen in verschillende open doorsneden (bijv. H-balken, hoekstukken en U-profielen) kunnen met de 3D-snijkop eenvoudig bewerkt worden. 

FL 170 - Cutting Head

Afschuiningen en hoeken

Met de 3D-technologie kunt u ook buizen met een schuine snijkant tot 45 graden snijden. Dankzij dit brede bereik behoren tijdrovend frezen, boren, stansen en zagen tot het verleden, en kunt u het materiaal voor het lassen voorbereiden.

FL 170 - Detail 2

Uitgebreid toepassingsgebied

U snijdt buizen van staal, roestvrij staal en aluminium met een diameter van 12 tot 168 millimeter en werkstukken met een lengte tot wel 6,1 meter uiterst nauwkeurig.

Onze experts helpen u bij de keuze van de juiste fiberlaser.

Services

Bystronic Service Op maat gemaakt voor uw behoeften en een soepele productie

Bystronic Service and Maintenance

ByCare-pakketten

onze getrainde service-experts zorgen voor efficiënte productieprocessen en veiligheid voor uw medewerkers. Afhankelijk van de wensen en eisen bieden wij onze diensten aan als basispakket of als totaalpakket.

Bystronic Service - ByCare

360° Customer Advisor

wij analyseren uw productie en bepalen waar de sterke en zwakke punten liggen. Aan de hand hiervan kunt u processen optimaliseren en uitvaltijden verminderen.

Bystronic Service

Our services

wij onderhouden en repareren uw Bystronic-systemen. Op verzoek ontvangt u upgrades voor uitbreiding of accessoires om uw machines af te stemmen. Indien gewenst kunnen we ook een complete revisie uitvoeren.

Software

Software TTMotion: De gemakkelijke oplossing voor optimale configuraties

De slimme softwareoplossing TTMotion ondersteunt u bij de invoer van de juiste parameters. De FL 170 behaalt daardoor uitstekende resultaten bij het 3D-lasersnijden van buizen.