Contactformulier Contactadressen
Contactformulier Contactadressen

Contact Verenigde Staten

Laten we verbinden!

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga daarmee akkoord.
About Bystronic - Facts & Figures

Profiel en kengetallen De laatste cijfers van Bystronic Group

Bystronic is een wereldwijd toonaangevende technologieonderneming op het gebied van de metaalplaatbewerking. Onze hoogwaardige oplossingen maken de transformatie naar een productieve en duurzame toekomst mogelijk. De nadruk ligt op de automatisering van de gehele materiaal- en gegevensstroom van de procesketen snijden en buigen. De intelligente koppeling van onze lasersnijsystemen en afkantpersen met innovatieve automatiserings-, software- en serviceoplossingen is de sleutel tot de uitgebreide digitalisering van de plaatwerkindustrie.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Niederönz in Zwitserland. Andere ontwikkelings- en productievestigingen bevinden zich in Zwitserland (Sulgen), Duitsland (Gotha), Italië (Cazzago San Martino en San Giuliano Milanese), China (Tianjin, Shanghai en Shenzhen) en de Verenigde Staten (Hoffman Estates). Wij zijn in meer dan 30 landen actief met eigen verkoop- en servicemaatschappijen en zijn in talrijke andere landen met agentschappen vertegenwoordigd.

Wij staan voor klantgerichtheid, efficiënte innovaties, uitstekende service en lokale expertise. Als betrouwbare partner streven wij naar jarenlange samenwerking om een duurzame relatie met de klant op te bouwen.

Bystronic heeft wereldwijd meer dan 3500 medewerkers in dienst in meer dan 40 vestigingen en behaalde in 2023 een netto-omzet van CHF 930 miljoen. Bystronic AG is sinds 2021 aan de SIX Swiss Exchange (SIX: BYS) genoteerd.

Bystronic - Your best choice.
 MedewerkersOmzet 2023 naar markten
Wereldwijd3.498 (+ 84 personen in opleiding)Inkomsten CHF 930 miljoen (EUR 953 miljoen, USD 1'030 miljoen) 
EMEA2.02349%
Amerika35936%
China9037%
APAC2138%