Contactformulier Contactadressen
Contactformulier Contactadressen

Contact Verenigde Staten

Laten we verbinden!

Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga daarmee akkoord.
Contact
Further digitalizes the sheet metal processing industry and provides simplification, transparency, and efficiency: The BySoft Suite Software.

BySoft Suite De software voor de doorbraak van digitalisering in plaatbewerkingsondernemingen

Software

Wilt u een efficiënter, geïntegreerd en transparant procesbeheer in uw plaatbewerkingsonderneming? Wilt u beter, sneller en gerichter op de behoeften van uw klanten reageren? Als het antwoord ja is, dan hebben wij voor u de oplossing: BySoft Suite.

 

De toekomst ligt in de interoperabiliteit. 
Met onze krachtige softwaresuite kunt u verschillende niveaus in uw eigen onderneming en bij uw leveranciers en klanten met elkaar koppelen. Profiteer van een compleet software-ecosysteem. Het resultaat: u optimaliseert uw leveringsketen en biedt een betere service aan uw klanten. 

BySoft Suite Software: BySoft Insight Work Center Console

Verhoog de efficiëntie

door de digitalisering van uw onderneming
Met de BySoft Suite digitaliseert u uw onderneming. Verbind alle niveaus van uw onderneming en krijg volledige transparantie en controle – van offerte tot levering. Regel alles digitaal en verhoog uw efficiëntie.

Interoperabiliteit

van elk systeem met elke machine
Om een ​​echt gedigitaliseerde onderneming te worden, hebt u software nodig die fungeert als interface voor de systemen die al aanwezig zijn. De BySoft Suite werd ontwikkeld om de integratie met systemen en machines van derden mogelijk te maken.

Het dagelijkse werk wordt gemakkelijker

Maak het dagelijkse werk van uw personeel gemakkelijker
Onze software is ontworpen om de vaardigheden van de gebruikers te versterken. Digitalisering bevrijdt gebruikers van eentonige taken en stelt hen in staat zich te concentreren op het eigenlijke werk. Dit creëert toegevoegde waarde en draagt ​​bij aan snellere beslissingen.

Digitaliseer uw bedrijf met de BySoft Suite en profiteer van efficiënte processen.

Krijg volledige controle over uw onderneming

BySoft Suite Software: End-to-end Loop
Honderd procent gekoppeld in een netwerk

Honderd procent gekoppeld in een netwerk verbind alle onderdelen van uw onderneming

In een netwerkonderneming werken alle bedrijfsonderdelen samen en met de systemen van de leveranciers en klanten. Op deze manier optimaliseert u uw leveringsketen.

BySoft Suite Layers
BySoft Suite Layers
De series van de BySoft Suite

De series van de BySoft Suite Gezamenlijk vinden we de oplossing die het beste bij uw onderneming past.

Icon software: BySoft Insight

BySoft Insight

Analyseert historische gegevens en biedt u waardevolle informatie over uw onderneming. Met BySoft Insight kunt u: 

  • de gegevens van een afzonderlijke machine of cel analyseren
  • een overzicht krijgen van de prestaties van het gehele productieproces en 
  • de gehele end-to-end-cyclus bekijken.
Icon software: BySoft Business

BySoft Business

Is de hoeksteen van de naadloze gegevensstroom in de Smart Factory. Dit systeem is gebaseerd op een van 's werelds meest populaire digitale besturingsplatforms voor kleine en middelgrote ondernemingen met duizenden klanten over de hele wereld.

Icon software: BySoft Shop Floor

BySoft Shop Floor

Is verantwoordelijk voor de werkvloeruitvoering en integreert de bedrijfsgegevens met de gegevens van de productie-uitvoering. De software weet wat er in elke machine gebeurt en legt gedetailleerde plannen en workflows vast. Ze stuurt ook opdrachten aan de systemen en ontvangt feedback over de respectieve processtappen.

Icon software: BySoft CAD

BySoft CAD

Met CAD kunt u uw 3D-CAD-gegevens verwerken op een manier die u prefereert. In het algemeen maakt de productserie het importeren en verwerken van 3D-CAD-gegevens op verschillende manieren mogelijk.

Icon software: BySoft CAM

BySoft CAM

Hiermee kunnen efficiënte en intuïtieve snijplannen voor lasersnijmachines en daarnaast buigplannen en buislaserplannen worden gemaakt. De geïntegreerde onderdelen- en opdrachtmanager helpt u om altijd het overzicht van uw gegevens bij de hand te hebben.

Icon software:  BySoft Cell Control

BySoft Cell Control

De oplossing voor statusbewaking, apparaat- of celbesturing door realtime netwerkcommunicatie met de machine-installatie, het productieproces en iedereen die in de cel werkt.

Video

Video

Smart Factory Journey new Thumbnail