Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet
Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet

Yhteydenotto Yhdysvallat

Yhdistetään!

Olen lukenut tietosuojalausekkeen ja hyväksyn sen.
Yhteydenotto
Further digitalizes the sheet metal processing industry and provides simplification, transparency, and efficiency: The BySoft Suite Software.

BySoft Suite Ohjelmisto digitalisaation läpimurtoon levyntyöstöyrityksissä

Ohjelmisto

Haluaisitko levyntyöstöyrityksellenne tehokkaamman, integroidun ja selkeän prosessinhallinnan? Haluaisitko reagoida asiakkaidenne tarpeisiin paremmin, nopeammin ja täsmällisemmin? Mikäli kyllä, meillä on teille ratkaisu: BySoft Suite.

 

Tulevaisuus on yhteentoimivuudessa. 
Suorituskykyisellä ohjelmistokokonaisuudellamme voit yhdistää yrityksenne toimintaan sekä alihankkijoihinne ja asiakkaisiinne liittyvät eri tasot toisiinsa. Ota hyöty irti koko ohjelmistoekosysteemistä. Tulos: Toimitusketjunne optimoituu ja voit palvella asiakkaitanne paremmin.

BySoft Suite Software: BySoft Insight Work Center Console

Paranna tehokkuutta

yrityksenne digitalisaatiolla
BySoft Suitella digitalisoit yrityksenne. Yhdistät yrityksenne toiminnan kaikki eri tasot toisiinsa ja saavutat kattavan läpinäkyvyyden ja hallinnan – tarjouksista valmiiden tuotteiden toimituksiin. Ohjaat kaikkea digitaalisesti ja siten parannat tuottavuuttanne.

Yhteentoimivuus

kaikkien järjestelmien ja koneiden välillä
Jotta yrityksestänne voi tulla aidosti digitaalinen, tarvitset ohjelmiston, joka toimii jo käytössä olevien järjestelmien liittymänä. BySoft Suite on suunniteltu mahdollistamaan integrointi ulkoisten palveluntarjoajien järjestelmiin ja koneisiin.

Päivittäinen työskentely helpottuu

Tee henkilökuntanne päivittäisestä työskentelystä helpompaa
Ohjelmistomme on suunniteltu vahvistamaan koneiden käyttäjien valmiuksia. Digitalisaatio vapauttaa koneiden käyttäjät monotonisista tehtävistä ja tarjoaa heille mahdollisuuden keskittyä varsinaiseen työhön. Tämä luo lisäarvoa ja nopeuttaa päätösten tekemistä.

Digitalisoi toimintanne BySoft Suitella ja hyödy tehokkaista prosesseista.

Toteuta yrityksenne tuotannon kattava hallinta

BySoft Suite Software: End-to-end Loop
Sataprosenttisesti verkottunut

Sataprosenttisesti verkottunut yhdistä yrityksenne kaikki alueet toisiinsa

Verkotetussa yrityksessä toiminnan kaikki alueet ja tasot toimivat yhteistyössä keskenään sekä alihankkijoiden ja asiakkaiden järjestelmien kanssa. Tällä tavalla optimoit toimitusketjunne.

BySoft Suite Layers
BySoft Suite Layers
BySoft Suite –perheet

BySoft Suite –perheet Löydämme yhdessä ratkaisun, joka soveltuu yrityksellenne parhaiten.

Icon software: BySoft Insight

BySoft Insight

Analysoi historiatiedot ja tuottaa arvokasta tietoa yrityksestänne. BySoft Insightilla voit: 

  • analysoida jokaisen yksittäisen koneen ja solun tiedot
  • saada yhteenvedon koko tuotantoprosessin suorituksista ja 
  • tarkastella kokonaista End-to-End-sykliä.
Icon software: BySoft Business

BySoft Business

Smart Factoryn saumattoman tietovirran selkäranka. Tämä järjestelmä perustuu maailmanlaajuisesti eniten käytettyyn digitaaliseen käyttöalustaan, joka on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille sekä niiden tuhansille asiakkaille.

Icon software: BySoft Shop Floor

BySoft Shop Floor

Vastaa Shopfloor-toteutuksesta ja integroi liiketoimintatiedot tuotantotietoihin. Tämä ohjelmisto tietää, mitä kukin kone tekee, ja määrittää yksityiskohtaiset suunnitelmat ja työvaiheet. Se lähettää myös tilaukset järjestelmille ja saa kuittausviestit eri prosessien kulloisistakin vaiheista.

Icon software: BySoft CAD

BySoft CAD

CAD mahdollistaa 3D-CAD-tietojenne muokkauksen yrityksellenne parhaiten sopivalla tavalla. Tämä tuoteperhe mahdollistaa erilaisten 3D-CAD-tietojen tuonnin ja muokkauksen.

Icon software: BySoft CAM

BySoft CAM

Mahdollistaa leikkaussuunnitelmien tehokkaan ja intuitiivisen luonnin laserleikkauskoneille sekä särmäyssuunnitelmien ja putkilasersuunnitelmien luonnin. Integroitu osa- ja työtilaushallinta auttaa aina pysymään selvillä kaikista tiedoistanne.

Icon software:  BySoft Cell Control

BySoft Cell Control

Tehokas ratkaisu käyttötilavalvontaan, koneiden tai solujen ohjaukseen reaaliaikaisella verkkokommunikaatiolla laitteistojen, tuotantoprosessin ja kaikkien solussa työskentelevien henkilöiden kanssa.

Video

Video

Smart Factory Journey new Thumbnail