Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet
Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet

Yhteydenotto Yhdysvallat

Yhteydenottolomake

Olen lukenut tietosuojalausekkeen ja hyväksyn sen.

Oikeudelliset huomautukset

Tietojen käyttö

Kaikki tällä internetsivustolla julkaistut tiedot, dokumentit ja kuvat antavat yleisiä tietoja Bystronic-yhtymän yrityksistä sekä niiden tuotteista ja palveluista. Lupa niiden käyttöön (monistaminen, kopiointi, muokkaus, jakelu, lataaminen ja kaikenlainen muu käyttö) annetaan edellyttäen, että tekijänoikeusmerkintä (Copyright) on kaikissa kopioissa, tietojen käyttö palvelee vain henkilökohtaisia tarkoituksia eikä kaupallista käyttöä, tietoja ei millään tavoin muuteta ja että kaikkia tämän internetsivuston kuvia käytetään vain yhdessä niihin liittyvien tekstien kanssa.

Tekijänoikeudet ja tuotemerkkioikeudet

Tämän internetsivuston koko sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattu. Bystronic Laser AG pidättää itselleen kaikki tekijänoikeudelliset ja tuotemerkkioikeudelliset oikeudet riippumatta siitä, onko kunkin tiedon tai nimen yhteydessä oikeudellisen suojauksen merkintänä ©, ® tai ™. Bystronic-yhtymän internetsivustoilla esiintyvät nimet ja logot, jotka on rekisteröity tuotemerkkeinä tai yrityksinä, nauttivat vastaavaa oikeudellista suojaa. Tekijänoikeusrajojen ulkopuolelle jäävä monistaminen, kopiointi, muokkaus, jakelu ja muu käyttö edellyttää kulloisenkin kirjoittajan tai luojan kirjallista lupaa.

Jos tällä sivustolla olevaa sisältöä ei ole luonut sivuston ylläpitäjä, kolmannen osapuolen oikeudet otetaan huomioon. Kolmannen osapuolen sisällöt on erityisesti merkitty sellaisiksi. Jos tekijänoikeuksia kuitenkin havaitaan loukatun, pyydämme siitä vastaavaa huomautusta. Kyseinen sisältö poistetaan välittömästi saatuamme tiedon oikeuksien loukkaamisesta.

Vastuuvapauslauseke

Bystronic Laser AG - Bystronic-yhtymä - ei takaa internetsivustollaan julkaistujen tietojen oikeellisuutta, täydellisyyttä ja ajantasaisuutta. Kaikki lausumat, jotka eivät liity historiallisiin tosiasioihin, ovat tulevaisuusennusteita. Niihin sisältyy epävarmuustekijöitä ja riskejä eivätkä ne ole yrityksen ohjattavissa. Oikeudet kuvissa esitettyjen tuotteiden teknisiin muutoksiin pidätetään. Vaikka Bystronic-yhtymä kaikin tavoin pyrkii varmistamaan internetsivustolla olevien sisältöjen oikeellisuuden sisältöjen julkaisuhetkellä, Bystronic-yhtymä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta ja/tai täydellisyydestä.

Sisältöjä ja tietoja voidaan milloin tahansa ja ilman ilmoitusta muuttaa. Bystronic Laser AG ei vastaa, jos se lakisääteisesti on sallittua, minkäänlaisista suorista, epäsuorista tai seuranneista menetyksistä, vaurioista tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tämän internetsivuston käytöstä, erityisesti virheellisistä, vanhentuneista tai tulevaisuutta koskevista tiedoista.

Vastuu linkeistä

Internetsivustollamme on linkkejä kolmannen osapuolen internetsivustoille, joiden sisältöön meillä ei ole vaikutusvaltaa. Siksi emme voi ottaa vastuuta näistä vieraista sisällöistä. Linkitettyjen internetsivustojen sisällöistä vastaa aina kyseisen sivuston tarjoaja tai ylläpitäjä. Linkitettyjen internetsivustojen mahdolliset oikeudelliset loukkaukset on tarkastettu linkityksen hetkellä. Oikeuksien vastaisia sisältöjä ei ole havaittu linkityksen toteuttamisen hetkellä.

Linkitettyjen internetsivustojen jatkuvan sisältötarkastuksen suorittamista ei kuitenkaan voida pitää kohtuullisena ilman konkreettisia viitteitä oikeuksien loukkaamisesta. Tämänkaltaiset linkit poistetaan välittömästi saatuamme tiedon oikeuksien loukkaamisesta.

Sovellettava laki ja oikeustoimipaikka

Sovellettava laki on Sveitsin laki, poissulkien liittovaltion kollisiosäädökset kansainvälisestä yksityisoikeudesta. Oikeustoimipaikka on Niederönz, Sveitsi.

Copyright © Bystronic Laser AG

Tuorein muutos 10.11.2020