Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet
Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet

Yhteydenotto Yhdysvallat

Yhdistetään!

Olen lukenut tietosuojalausekkeen ja hyväksyn sen.
Yhteydenotto
Smart Factory Vision

Smart Factory Verkotettu levyntyöstöyrityksenne

Bystronic Smart Factory

Verkotuksella valmis tulevaisuuteen

Aloita valmistusvaiheidenne optimointi digitaaliseen tuotantoon:

 • Huippuluokan koneet
 • Automatisoidut valmistussolut
 • Huomispäivän täysin integroitu Smart Factory

Bystronicin avulla tämän tavoitteen saavuttaminen onnistuu vaihe vaiheelta. Sillä: Skaalautuvat ratkaisumme kasvavat tarpeidenne mukaisesti.

Smart Factory -visio

Smart Factory -visio

Täysin automatisoitu ja integroitu

Industry 4.0 -aikakaudella muuttuu maailma ja sen myötä liiketoimintaympäristömme. Epävakaat markkinat, pienemmät valmistuserät, tuotteiden kasva moninaisuus ja lyhyemmät läpimenoajat ovat levyntyöstön uusia haasteita.

Me Bystronicilla olemme hahmottaneet täysin automatisoidun ja integroidun Smart Factory -visiomme. Haluamme auttaa teitä voittamaan mainitut haasteet ja turvaamaan kilpailuasemanne kestävän kehityksen mukaisesti.

Smart Factory Vision
Smart Factory -ratkaisu

Smart Factory -ratkaisu

Analyysistä yksilölliseen kokonaiskonseptiinne

Visionne piirteet huomioon ottaen suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssanne tuotantoympäristönne verkottamisen vaihe vaiheelta. Skaalautuvilla järjestelmäratkaisuillamme yhdistämme koneet, automaation ja ohjelmiston. Siten luomme nerokkaiden komponenttien monipuolisen verkoston.

Jokainen ratkaisu saa alkunsa tuotantoympäristönne tilanteen analyysistä. Me muokkaamme yhdessä kanssanne kokonaiskonseptin Smart Factory -tehtaanne tulevalle materiaali- ja tietovirralle. Varmistamme siten, että kaikki komponentit toimivat saumattomasti yhdessä.

Automatisoimme ja verkotamme kaikki levyntyöstöön liittyvät prosessinne.

Video Preview Smart Factory Solution
Smart Factory -tuki

Smart Factory -tuki

Tuemme jokaisessa vaiheessa

Kokeneet ratkaisuasiantuntijamme kehittävät ja toteuttavat ratkaisuprojektin yhdessä kanssanne. Tuemme ja neuvomme teitä viidessä vaiheessa 100-prosenttisen asiakaskeskeisesti:

 1. Esiprojektivaihe – nykyisistä tilanne- ja liiketoimintatavoitteista yksilölliseen ratkaisuehdotukseen
 2. Valmisteluvaihe – kick-offista lopulliseen muotoon
 3. Toteutus – toimituksesta asennukseen
 4. Käyttöönotto – ja myös asiakkaiden hyväksyntätarkastukset
 5. Tuotannon alku – tuotannon tuki ja optimointi

Huoltoasiantuntijamme tarjoavat räätälöityjä kunnossapito- ja huoltopaketteja – Smart Factory -tehtaanne pitkän ja luotettavan käyttöiän takaamiseksi.

Neuvomme mielellämme yrityksenne kaikissa Smart Factory -kysymyksissä. 

Video

Video Smart Factory

Smart Factory Support

Videon kohokohdat

Saumaton integrointi

Skaalautuvilla järjestelmäratkaisuillamme yhdistämme koneet, automaation ja ohjelmiston. Siten luomme monipuolisen Smart Factoryn nerokkaista komponenteista.

Ripeys

Nopeuttakaa tuotanto- ja työvaiheitanne. Siten pystytte vastaamaan asiakkaidenne tiukentuviin vaatimuksiin.

Läpinäkyvyys

Verkotettujen komponenttien keskitetyllä ohjauksella Bystronic Software Suite mahdollistaa täyden läpinäkyvyyden – aina ja mistä tahansa.

Customer Success Story SwissFactory.Group: Dual Factory – kaksi tehdasta saman katon alla

Sveitsiläinen alihankintayritys SwissFactory.Group on ottanut käyttöön uudet toimintarakenteet ja niiden yhteydessä erityisesti modernisoinut tytäryhtiön Stoppani Metal Systems levyntyöstön osalta. Nyt halutaan toteuttaa kahden tehtaan «Dual Factory», jossa päivisin työtä tekevät ihmiset ja yöllä koneet. Tämän digitaalisen tehtaan on tavoite tuottaa täysautomaattisesti ja itsenäisesti, jotta Stoppanin kansainvälinen kilpailukyky taataan. Bystronic pystyi ainoana valmistajana täyttämään asetetut vaatimukset.

Lue lisää
Smart Factory Stoppani
Software

BySoft Suite Smart Factory -ohjelmisto

BySoft Suite on kokonainen ohjelmistoekosysteemi, jolla Smart Factory saadaan toteutumaan. Pilviperustainen järjestelmä mahdollistaa täyden läpinäkyvyyden – aina ja mistä tahansa.

BySoft Suitella:

 • Lisäätte toimintanne ripeyttä ja nopeutta
 • Suurennatte kapasiteettianne
 • Pienennätte tarjousten, työtilausten, lähetyslistojen, laskujen jne. luontiin kuluvaa aikaa

Bystronic Software Suitella pystytte nopeampaan päätöksentekoon ja siten mukautatte yrityksenne toiminnan muuttuviin tilanteisiin.

Lue lisää
Further digitalizes the sheet metal processing industry and provides simplification, transparency, and efficiency: The BySoft Suite Software.

Customer Success Story Haslach Gruppe: Optimoidut tuotantoprosessit

Haslach Gruppen työntekijöiden apuna automaatio nopeuttaa ja yksinkertaistaa tuotannon eri vaiheita ja tekee niistä ergonomisempia. Haslach Gruppe on siten matkalla kohti Industry 4.0:aa. Bystronic oli automaatioratkaisuillaan ainut toimittaja, joka pystyi täyttämään vaatimukset ja siten vakuuttamaan Haslachin.

Lue lisää
Smart Factory Haslach