Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet
Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet

Yhteydenotto Yhdysvallat

Yhteydenottolomake

Olen lukenut tietosuojalausekkeen ja hyväksyn sen.
About Bystronic - Facts & Figures

Profiili ja avainluvut Bystronic Groupin viimeisimmät luvut

Bystronic lukeutuu levyntyöstöteknologian johtaviin yrityksiin. Korkealaatuiset ratkaisumme mahdollistavat tuottavamman ja vastuullisemman tulevaisuuden. Painopisteemme on automaatiossa, joka käsittää leikkaamisen ja särmäyksen prosessiketjun koko materiaali- ja tietovirran. Laserleikkausjärjestelmiemme ja särmäyspuristimiemme älykäs verkotus automaatio-, ohjelmisto- ja huoltoratkaisuihin on levyntyöstön kattavan digitalisoitumisen avain.

Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Niederönzissä Sveitsissä. Muut tuotekehitys- ja tuotantotoimipisteet sijaitsevat Sulgenissa (Sveitsi), Gothassa (Saksa), Cazzago San Martinossa ja San Giuliano Milanesessa (Italia), Tianjinissa, Shanghaissa ja Shenzhenissä (Kiina) sekä Hoffman Estatesissa (Yhdysvallat). Yli 30 maassa Bystronicilla on omat myynti- ja huoltoyritykset, ja lisäksi Bystronic toimii edustajiensa kautta useissa muissa maissa.

Me panostamme asiakasläheisyyteen, tehokkaisiin innovaatioihin, erinomaisiin huoltopalveluihin ja osaamiseen paikan päällä. Luotettavana kumppanina tavoitteemme on monivuotinen yhteistyö, joka kestävän kehityksen hengessä lujittaa asiakassuhdetta.

Bystronicilla on eri puolilla maailmaa kaikkiaan yli 3 600 työntekijää yli 40 toimipisteessä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 1 015.9 miljoonaa Sveitsin frangia. Bystronic AG listautui vuonna 2021 sveitsiläiseen SIX Swiss Exchange -pörssiin (SIX: BYS).

Bystronic - Your best choice.
 TyöntekijätLiikevaihto 2022 markkina-alueittain
Maailmanlaajuisesti3 609 (+ 98 oppisopimuskoulutettavaa)1 015.9 milj. CHF (1 009.4 milj. EUR, 1 064.9 milj. USD)
EMEA2 00349%
Amerikat34731%
Kiina1 0438%
APAC21612%