Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet
Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet

Yhteydenotto Yhdysvallat

Yhdistetään!

Olen lukenut tietosuojalausekkeen ja hyväksyn sen.
Matterhorn

Yritysjohto Lupauksemme on «Your best choice».

Bystronic on luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen tehokkaita innovaatioita, osaamista paikan päällä ja erinomaiset huoltopalvelut.

Olemme lähellä asiakkaitamme. Se merkitsee luottamusta ja varmuutta. Lupauksemme on «Your best choice». Se velvoittaa Bystronicin johtoa ja työntekijöitä kaikkialla maailmassa.

Executive Committee

Domenico Iacovelli

Domenico Iacovelli

Toimitusjohtaja
 • Koulutus Studies in Information Technology and Business Administration
 • Syntymävuosi 1976
 • Liittynyt 2024
 • Kansalaisuus sveitsiläinen
Lue lisää
Domenico Iacovelli oli vuodesta 2018 aina Bystroniciin siirtymiseensä saakka maailman suurimman puristimien valmistajan Schuler Groupin (ANDRITZ Groupin yritys) toimitusjohtaja. Huhtikuussa 2022 hänelle uskottiin lisätehtäviä ja hänestä tuli ANDRITZin konsernin johdon jäsen. Tässä roolissa hän vastasi metallin työstön toimialasta sekä yhtymänlaajuisista IT-, automaatio- ja digitalisaatiotoiminnoista.

2011–2017 hän toimi toimitusjohtajana Soutecissa, joka on huipputason laserhitsauksen sovellusaloihin erikoistunut yritys. Vuodesta 2020 alkaen hän on Rey Technology AG:n (Sirnach, Sveitsi) hallitusneuvoston pääjohtaja. Domenico Iacovellilla on kattava kokemus hallinnollisista sekä johtotehtävistä toimittuaan yli 20 vuotta levyntyöstöteollisuudessa, joista 13 vuotta toimitusjohtajana.
Beat Neukom, CFO

Beat Neukom

Chief Financial Officer (CFO)
 • Koulutus Business economist HWV / Certified Management Accountant (CMA)
 • Syntymävuosi 1970
 • Liittynyt 2021
 • Kansalaisuus Sveitsiläinen
Lue lisää
Beat Neukom on toukokuusta 2021 alkaen ollut Bystronic Groupin talousjohtaja, ja tammikuusta 2022 alkaen hänen vastuullaan on myös kansainvälinen IT-organisaatio. Ennen Bystronicia hän oli saksalaisen Merz-Pharma-Gruppen palveluksessa liiketoimintajohtajana vuosina 2014‒2021 vastuualueenaan talous, IT ja strategiat. Tämän toimenkuvansa ohella hän vastasi myös Merz Pharman liiketoiminnoista latinalaisessa Amerikassa. Sitä ennen Beat Neukom toimi samoin liiketoimintajohtajana kahdessa Life Science -alan startup-yrityksessä, joista toista hän oli myös perustamassa. Vuosina 1997‒2008 hän työskenteli lääketekniikkayrityksessä Johnson & Johnson Sveitsissä, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. Liiketaloustutkinnon ohella hänellä on sertifioitu Certified Management Accountant (CMA -pätevyys, jonka on myöntänyt yhdysvaltalainen Institute of Management Accountants.
John-Paul Surdo

John-Paul Surdo

Presidentti Amerikan alueella
 • Koulutus Master of Business Administration, MBA
 • Syntymävuosi 1984
 • Liittynyt 2023
 • Kansalaisuus Yhdysvaltalainen
Lue lisää
John-Paul Surdo vastaa Amerikan markkina-alueesta. Tässä tehtävässä hän vastaa myynti- ja huoltotytäryhtiöistä sekä tuotantotytäryhtiöstä Pohjois- ja Etelä-Amerikan markkinoilla. Hän tuli Bystronicin palvelukseen kesäkuussa 2023 ja aloitti Amerikan alueen johtajana lokakuussa 2023.

Ennen Bystroniciin siirtymistään John-Paul Surdo työskenteli useissa eri tehtävissä NCH Corporationissa, joka on johtava maailmanlaajuinen teollisuuden kunnossapitotuotteiden markkinoija Lontoossa, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista ja johtamisesta.

Dr. Song You, President China Region

Dr Song You

President Region China & APAC*; *Koreaa & Australiaa lukuun ottamatta
 • Syntymävuosi 1970
 • Liittynyt 2016
 • Kansalaisuus Yhdysvaltalainen
Lue lisää
Song You aloitti työskentelyn Bystronicilla maaliskuussa 2016 Bystronicin Kiinan vastaavana johtajana. Huhtikuusta 2024 alkaen hän vastaa APAC-alueesta (Koreaa & Australiaa lukuun ottamatta). Hänen vastuulleen kuuluivat myynti, huoltopalvelut, markkinointi, tutkimus ja kehitys, strateginen kehitys ja tuotanto Kiinassa. Ennen Bystronicia Song You toimi erilaisissa johtotehtävissä Delphi Corporationissa ja SPX Corporationissa sekä Yhdysvalloissa että Kiinassa. Ennen Bystronicille siirtymistä hän oli SPX Corporationin varatoimitusjohtaja vastuualueenaan Aasia ja Tyynenmeren alue. Hän on yltänyt lukuisiin saavutuksiin eri vastuualueillaan, aina tutkimus- ja kehitystyöstä ja operatiivisesta johtamisesta yrityksen johtamiseen.
Eamon Doherty, Chief Service Officer (CSO)

Eamon Doherty

President EMEA Region ad interim; Chief Service Officer (CSO)
 • Syntymävuosi 1968
 • Liittynyt 2016
 • Kansalaisuus Irlantilainen
Lue lisää
Eamon Doherty on aloittanut huoltojohtajana 1. tammikuuta 2021 vastaten huoltotoimintojen liiketoimintayksiköstä ja hän johtaa EMEA-aluetta 1. huhtikuuta 2024 alkaen väliaikaisesti. Näissä tehtävissä hänen vastuualueensa kattaa huoltopalvelumyynnin, asiakastyytyväisyyden ja tekniikan kehittämisen. Vuonna 2016 Bystronicille siirryttyään hän sai myös vastuun Commercial Excellencestä, jonka puitteissa organisaatiota kehitetään tarjoamaan maailmanluokan huoltopalvelut. Vuosina 1994‒2016 hän työskenteli kansainvälisessä Ecolab Inc. -yrityksessä, joka kehittää ja tarjoaa kemian teollisuuden palveluja, teknologiaa ja järjestelmiä. Näinä vuosina hän toimi erilaisissa johtotehtävissä; viimeiseksi Pohjois- ja Länsi-Euroopan yksikköjohtajana.
Alberto Martinez, Chief Digital Officer (CDO) and Head of Competence Center Software Services

Alberto Martinez

Chief Digital Officer (CDO) and Head of Competence Center Software Services & Market Leadership Australia
 • Syntymävuosi 1971
 • Liittynyt 2018
 • Kansalaisuus Espanjalainen
Lue lisää
Alberto Martinez on syyskuusta 2018 alkaen johtanut ohjelmistopalvelujen Competence Center Software Services -kompetenssikeskusta ja elokuusta 2020 alkaen Solution Center -keskusta. Huhtikuusta 2024 alkaen hän vastaa myös Australian markkina-alueesta. Elokuusta 2020 joulukuuhun 2021 hän vastasi myös kansainvälisestä IT-osastosta. Ennen Bystronicia Alberto Martinez työskenteli ohjelmistokehittäjänä Lantek-ohjelmistoyrityksessä, vuodesta 1999 alkaen Chief Technical Officer -johtajana (CTO) ja sittemmin vuosina 2004‒2018 toimitusjohtajana. Hänellä on laajat tiedot levyntyöstöteollisuudesta ja yli 25 vuoden kokemus ohjelmistoista. 1. tammikuuta 2022 Alberto Martinez nimitettiin konsernin johtokunnan jäseneksi.

Extended Executive Committee

Nicole Progin, Chief Human Resources Officer (CHRO)

Nicole Progin

Chief Human Resources Officer (CHRO)
 • Syntymävuosi 1972
 • Liittynyt 2013
 • Kansalaisuus Sveitsin
Lue lisää
Nicole Progin on toukokuusta 2013 alkaen vastannut konsernitasolla Bystronicin henkilöstöresursseista. Hän vastaa henkilöstöstrategian kehittämisestä ja toteuttamisesta liiketoimintasuunnitelman toteuttamiseksi ja strategiasuunnittelun tukemiseksi. Ennen Bystronicia hän toimi erilaisissa HR-johtotehtävissä eri toimialoilla kuten logistiikka-automaatio, terveydenhuolto ja IT. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus strategisesta ja operatiivisesta HR-johtamisesta. Ennen Bystronicille siirtymistään hän oli Swisslog AG:n (Sveitsin Buchsissa) Sveitsin ja EMEA-alueen HR-johtaja.
Dr. Christoph Rüttimann, Chief Technology Officer (CTO)

Dr. Christoph Rüttimann

Chief Technology Officer (CTO) and Market Leadership South Korea
 • Syntymävuosi 1979
 • Liittynyt 2017
 • Kansalaisuus Sveitsiläinen
Lue lisää
Christoph Rüttimann on ollut Bystronic Groupin Chief Technology Officer -johtaja (CTO) marraskuusta 2017 alkaen ja vastaa huhtikuusta 2024 alkaen Korean markkina-alueesta. Työssään hän vastaa tutkimuksesta ja kehityksestä sekä innovaatioista konsernitasolla. Ennen Bystronicille siirtymistään hän oli asiakassovelluksista vastaava johtaja sekä tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja ROFIN-LASAG AG:lla, ja viimeksi Trumpf Laser Marking Systems AG:lla. Yli 15 vuoden kokemuksellaan Christoph Rüttimann on erinomaisesti perillä suunnittelusta ja teknologiajohtamisesta. Hän on myös sveitsiläisen innovaatioita edistävän Innosuisse-innovaationeuvoston jäsen ja 1. tammikuuta 2022 alkaen sen varapuheenjohtaja.
Marco Vinanti, Chief Operating Officer (COO)

Marco Vinanti

Chief Operating Officer (COO)
 • Syntymävuosi 1973
 • Liittynyt 2010
 • Kansalaisuus sveitsiläinen
Lue lisää
Marco Vinanti on tammikuusta 2021 alkaen tuotantojohtaja Chief Operating Officer (COO). Hän vastaa kaikista tuotantolaitoksista eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Shared Service Center -yhteistoimintakeskukset. Aiemmin hän johti Bystronic Laser AG:tä, ja vuodesta 2015 hän on vastannut leikkaamisen Competence Center Cutting -kompetenssikeskuksesta. Alun perin Vinanti tuli Bystronicin palvelukseen vuonna 2010 tuotantojohtajaksi. Sitä aiemmin hän toimi erilaissa johtotehtävissä eri toimialoilla, kuten sähkötyökalujen, lääketeollisuuslaitteiden ja koneenrakennuksen parissa. Hänen asiantuntemuksensa kattaa johtamisen eri osa-alueet kuten tulosvastuun, strategiat, operatiivinen liiketoiminta, Business Excellence sekä projekti- ja tuotejohto.
Florian Wimmer, Chief Marketing Officer (CMO)

Florian Wimmer

Chief Commercial Officer
 • Syntymävuosi 1980
 • Liittynyt 2021
 • Kansalaisuus itävaltalaisia
Lue lisää
Florian Wimmer nimitettiin tammikuussa 2024 Chief Commercial Officer -tehtävään. Hän vastaa kaikista tuotteisiin, palveluihin, ohjelmistoihin ja Key Account Managementiin liittyvistä kansainvälisistä markkinointitoimenpiteistä tavoitteena asiakastyytyväisyyden ja asiakasuskollisuuden kehittäminen. Heinäkuussa 2021 hän aloitti Bystronicilla Chief Marketing Officer -tehtävässä ja on heinäkuusta 2023 vastannut myös kansainvälisistä myyntitoiminnoista. Ennen Bystronicille siirtymistään hän työskenteli eri tehtävissä Hilti AG:lla Yhdysvalloissa, Englannissa ja Saksassa. Hänellä on vankka kokemus markkinoinnista ja myynnistä tuotevalikoiman, asiakassegmentoinnin, hinnoittelun, myynnin ohjauksen sekä automaatioratkaisujen myynnin ja markkinoinnin aloilta.
Michael Präger, Group Chief Communications and ESG Officer

Michael Präger

Chief Communications and ESG Officer
 • Syntymävuosi 1973
 • Liittynyt 2021
 • Kansalaisuus saksalainen
Lue lisää
Michael Präger, Group Chief Communications ja ESG Officer, johtaa maaliskuusta 2021 alkaen Bystronic Groupin kansainvälistä konserniviestintää, tuotemerkkihallintoa, markkinointiviestintää ja vastuullisuustoimintoja. Ennen Bystronicia hän työskenteli mm. yrityksissä Alcoa, Eaton Corp. ja pakkausvalmistaja Owens-Illinois viestinnän ja kestävän kehityksen johtotehtävissä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. ESG-toimialalla (Environment, Social & Governance) Michael Präger on viimeksi konsultointiyrityksensä kautta avustanut asiakkaita ESG-strategioiden luomisessa ja toteutuksessa.