Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet
Yhteydenottolomake Yhteysosoitteet

Yhteydenotto Yhdysvallat

Yhteydenottolomake

Olen lukenut tietosuojalausekkeen ja hyväksyn sen.
Matterhorn

Yritysjohto Lupauksemme on «Your best choice».

Bystronic on luotettava kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen tehokkaita innovaatioita, osaamista paikan päällä ja erinomaiset huoltopalvelut.

Olemme lähellä asiakkaitamme. Se merkitsee luottamusta ja varmuutta. Lupauksemme on «Your best choice». Se velvoittaa Bystronicin johtoa ja työntekijöitä kaikkialla maailmassa.

Executive Committee

Alex Waser, CEO

Alex Waser
toimitusjohtaja

Autoinsinööri HTL, MBA, syntynyt 1967, Sveitsin kansalainen, aloitti Bystronicilla huhtikuussa 2013

Alex Waser on ollut Bystronic Groupin toimitusjohtaja huhtikuusta 2013. Vuodesta 2010 alkaen aina Conzzeta Gruppeen siirtymiseensä saakka Alex Waser toimi vesi- ja hygieniatekniikan sekä infektiotorjunnan järjestelmäratkaisuja ja palveluja toimittavassa Ecolab Europe GmbH -yrityksessä (Sveitsin Wallisellenissä). Vuosina 1994‒2010 hän työskenteli kansainvälisessä SPX Corporation -yrityksessä, joka toimittaa autoalan korjaamovarusteita ja diagnoosijärjestelmiä. Näinä vuosina hän toimi johtavissa tehtävissä sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa, viimeksi SPX Europe GmbH:n (Saksan Hainburgissa) Service Solutions -ryhmän johtajana vastuualueenaan Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka.

Beat Neukom, CFO

Beat Neukom
Chief Financial Officer (CFO)

Liiketaloustutkinto HWV / Certified Management Accountant (CMA), syntynyt 1970, Sveitsin kansalainen, aloitti Bystronicilla toukokuussa 2021

Beat Neukom on toukokuusta 2021 alkaen ollut Bystronic Groupin talousjohtaja, ja tammikuusta 2022 alkaen hänen vastuullaan on myös kansainvälinen IT-organisaatio. Ennen Bystronicia hän oli saksalaisen Merz-Pharma-Gruppen palveluksessa liiketoimintajohtajana vuosina 2014‒2021 vastuualueenaan talous, IT ja strategiat. Tämän toimenkuvansa ohella hän vastasi myös Merz Pharman liiketoiminnoista latinalaisessa Amerikassa. Sitä ennen Beat Neukom toimi samoin liiketoimintajohtajana kahdessa Life Science -alan startup-yrityksessä, joista toista hän oli myös perustamassa. Vuosina 1997‒2008 hän työskenteli lääketekniikkayrityksessä Johnson & Johnson Sveitsissä, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. Liiketaloustutkinnon ohella hänellä on sertifioitu Certified Management Accountant (CMA -pätevyys, jonka on myöntänyt yhdysvaltalainen Institute of Management Accountants.

Johan Elster, President EMEA Region, Chief Sales Officer

Johan Elster
President EMEA Region, Chief Sales Officer

Diplomi-insinööri ETH (koneenrakennus), syntynyt 1964, Norjan kansalainen, aloitti Bystronicilla lokakuussa 1996

Johan Elster on tammikuusta 2021 alkaen EMEA-aluejohtaja. Tässä toimessaan hänellä on tulosvastuu kaikista konsernin Euroopan yksiköistä. Lisäksi hän on kansainvälisestä myynnistä vastaava myyntijohtaja. Johan Elster aloitti uransa Bystronicilla lokakuussa 1996 Bystronic Skandinavian toimitusjohtajana. Vuosina 2007‒2008 hän toimi Pohjois-Euroopan markkina-alueen johtajana ja vuosina 2009‒2012 NAFTA-alueen ja Pohjois-Euroopan markkinointiryhmän johtajana. Vuosina 2013‒2020 hän oli liiketoimintayksikköjen johtaja vastuualueenaan kaikki maat Kiinaa lukuun ottamatta. Ennen Bystronicia Johan Elster työskenteli Ems Inventa AG:lla komissiokaupan ja start-up-toiminnan johtajana. Johan Elsterillä on yli 25 vuoden kokemus levyntyöstön myynti- ja huoltotehtävistä.

John-Paul Surdo

John-Paul Surdo
President Americas Region

Master of Business Administration, MBA, syntynyt 1984, Yhdysvaltain kansalainen, liittyi Bystroniciin kesäkuussa 2023.

John-Paul Surdo vastaa Amerikan markkina-alueesta. Tässä tehtävässä hän vastaa myynti- ja huoltotytäryhtiöistä sekä tuotantotytäryhtiöstä Pohjois- ja Etelä-Amerikan markkinoilla. Hän tuli Bystronicin palvelukseen kesäkuussa 2023 ja aloitti Amerikan alueen johtajana lokakuussa 2023.

Ennen Bystroniciin siirtymistään John-Paul Surdo työskenteli useissa eri tehtävissä NCH Corporationissa, joka on johtava maailmanlaajuinen teollisuuden kunnossapitotuotteiden markkinoija Lontoossa, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista ja johtamisesta.

Norbert Seo, President Asia Pacific und Australia Region

Norbert Seo,
President Asia Pacific and Australia Region

Sähkö- ja kommunikaatiotekniikan loppututkinto, syntynyt 1964, Saksan kansalainen, aloitti Bystronicilla tammikuussa 2015

Norbert Seo aloitti tammikuussa 2015 Bystronicin Aasian ja Australian markkinointiryhmän varatoimitusjohtajana. Hän vastaa Bystronicin toimintojen laajentamisesta Aasian ja Tyynenmeren alueella tavoitteena parantaa asiakasläheisyyttä Aasiassa ja kehittää myynti- ja huolto-organisaation valmiuksia tällä alueella. Ennen Bystronicille siirtymistään hän oli FFG Asia Pacific -yrityksen johtaja. Norbert Seolla on koneteollisuudesta 24 vuoden kokemus, jonka aikana hän on toiminut eri johtotehtävissä Hwacheon- ja DMG-yrityksissä Aasiassa.

Dr. Song You, President China Region

Dr. Song You,
President China Region

Robotiikan ja automaation tohtoritutkinto, MBA, syntynyt 1970, Yhdysvaltain kansalainen, aloitti Bystronicilla maaliskuussa 2016

Song You aloitti työskentelyn Bystronicilla maaliskuussa 2016 Bystronicin Kiinan vastaavana johtajana. Hänen vastuulleen kuuluvat myynti, huoltopalvelut, markkinointi, tutkimus ja kehitys, liiketoimintastrategian kehittäminen ja tuotanto Kiinassa. Ennen Bystronicia Song You toimi erilaisissa johtotehtävissä Delphi Corporationissa ja SPX Corporationissa Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Viimeisimpänä hän toimi SPX Corporationin varatoimitusjohtajana vastuualueenaan Aasian ja Tyynenmeren alue. Hän on yltänyt erinomaisiin saavutuksiin eri vastuualueillaan teknisestä suunnittelusta tutkimus- ja kehitystyön kautta aina tuotannolliseen toimintaan sekä myynnistä ja markkinoinnista yrityksen johtamiseen.

Eamon Doherty, Chief Service Officer (CSO)

Eamon Doherty,
Chief Service Officer (CSO)

Liiketaloustieteen tutkinto, syntynyt 1968, Irlannin kansalainen, aloitti Bystronicilla lokakuussa 2016

Eamon Doherty on hiljattain aloittanut huoltojohtajana vastaten huoltotoimintojen liiketoimintayksiköstä. Tässä toimenkuvassa hänen vastuualueensa kattaa huoltopalvelumyynnin, asiakastyytyväisyyden ja tekniikan kehittämisen. Vuonna 2016 Bystronicille siirryttyään hän sai myös vastuun Commercial Excellencestä, jonka puitteissa organisaatiota kehitetään tarjoamaan maailmanluokan huoltopalvelut. Vuosina 1994‒2016 hän työskenteli kansainvälisessä Ecolab Inc. -yrityksessä, joka kehittää ja tarjoaa kemian teollisuuden palveluja, teknologiaa ja järjestelmiä. Näinä vuosina hän toimi erilaisissa johtotehtävissä; viimeiseksi Pohjois- ja Länsi-Euroopan yksikköjohtajana.

Alberto Martinez, Chief Digital Officer (CDO) and Head of Competence Center Software Services

Alberto Martinez,
Chief Digital Officer (CDO) and Head of Competence Center Software Services

Tietokoneinsinööri (Deuston yliopistosta), MBA (IESE Business School), syntynyt 1971, Espanjan kansalainen, aloitti Bystronicilla syyskuussa 2018

Alberto Martinez on syyskuusta 2018 alkaen johtanut ohjelmistopalvelujen Competence Center Software Services -kompetenssikeskusta ja elokuusta 2020 alkaen Solution Center -keskusta. Elokuusta 2020 joulukuuhun 2021 hän vastasi myös kansainvälisestä IT-osastosta. Chief Digital Officer -tehtävässä (CDO) hän edistää Bystronic Smart Factory -vision toteutumista. Ennen Bystronicia Alberto Martinez työskenteli ohjelmistokehittäjänä Lantek-ohjelmistoyrityksessä, vuodesta 1999 alkaen Chief Technical Officer -johtajana (CTO) ja sittemmin toimitusjohtajana vuosina 2004‒2018. Hänellä on laajat tiedot levyntyöstöteollisuudesta ja yli 25 vuoden kokemus ohjelmistoista.

Extended Executive Committee

Nicole Progin, Chief Human Resources Officer (CHRO)

Nicole Progin,
Chief Human Resources Officer (CHRO)

Liiketaloustieteen loppututkinto Bernin yliopistosta, syntynyt 1972, Sveitsin kansalainen, aloitti Bystronicilla toukokuussa 2013

Nicole Progin on toukokuusta 2013 alkaen vastannut konsernitasolla Bystronicin henkilöstöresursseista. Ennen Bystronicia hän toimi erilaisissa HR-johtotehtävissä eri toimialoilla kuten logistiikka-automaatio, terveydenhuolto ja IT. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus strategisesta ja operatiivisesta HR-johtamisesta. Ennen Bystronicille siirtymistään hän oli Swisslog AG:n (Sveitsin Buchsissa) Sveitsin ja EMEA-alueen HR-johtaja. Nicole Proginilla on liiketaloustieteen tutkinto Bernin yliopistosta ja monipuolinen jatkokoulutus HR-tehtävissä.

Dr. Christoph Rüttimann, Chief Technology Officer (CTO)

Dr. Christoph Rüttimann,
Chief Technology Officer (CTO)

Filosofian tohtori, syntynyt 1979, Sveitsin kansalainen, aloitti Bystronicilla marraskuussa 2017

Christoph Rüttimann on ollut Bystronic Groupin Chief Technology Officer -johtaja (CTO) marraskuusta 2017 alkaen. Työssään hän vastaa tuotekehityksestä ja innovaatioista konsernitasolla. Ennen Bystronicille siirtymistään hän oli asiakassovelluksista vastaava johtaja sekä tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja ROFIN-LASAG AG:lla, ja viimeksi Trumpf Laser Marking Systems AG:lla. Yli 15 vuoden kokemuksellaan Christoph Rüttimann on erinomaisesti perillä koneenrakennuksesta ja teknologiajohtamisesta. Hän on myös sveitsiläisen innovaatioita edistävän Innosuisse-innovaationeuvoston jäsen ja 1. tammikuuta 2022 alkaen sen varapuheenjohtaja.

Marco Vinanti, Chief Operating Officer (COO)

Marco Vinanti,
Chief Operating Officer (COO)

Liiketoiminta- ja tuotantoinsinööri HTL, FH taloustieteet, syntynyt 1973, Sveitsin kansalainen, aloitti Bystronicilla lokakuussa 2010

Marco Vinanti on tammikuusta 2021 alkaen tuotantojohtaja Chief Operating Officer (COO). Hän vastaa kaikista tuotantolaitoksista eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Shared Service Center -yhteistoimintakeskukset. Aiemmin hän johti Bystronic Laser AG:tä, ja vuodesta 2015 hän on vastannut leikkaamisen Competence Center Cutting -kompetenssikeskuksesta. Alun perin Vinanti tuli Bystronicin palvelukseen vuonna 2010 tuotantojohtajaksi. Sitä aiemmin hän toimi erilaissa johtotehtävissä eri toimialoilla, kuten sähkötyökalujen, lääketeollisuuslaitteiden ja koneenrakennuksen parissa. Hänen asiantuntemuksensa kattaa johtamisen eri osa-alueet kuten tulosvastuun, strategiat, operatiivinen liiketoiminta, Business Excellence sekä projekti- ja tuotejohto.

Florian Wimmer, Chief Marketing Officer (CMO)

Florian Wimmer,
Chief Marketing ja Global Sales Operations Officer 

Liike- ja kansantaloustieteen maisteritutkinto, MBA, syntynyt 1980, itävaltalainen, aloitti Bystronicilla heinäkuussa 2021

Florian Wimmer nimitettiin heinäkuussa 2021 Chief Marketing Officer -tehtävään. Hän vastaa kaikista tuotteisiin, palveluihin ja ohjelmistoihin liittyvistä kansainvälisistä markkinointitoimenpiteistä tavoitteena asiakastyytyväisyyden ja asiakasuskollisuuden kehittäminen. Ennen Bystronicille siirtymistään hän työskenteli eri tehtävissä Hilti AG:lla Yhdysvalloissa, Englannissa ja Saksassa. Heinäkuusta 2023 alkaen hänen vastuullaan ovat myös globaalit myyntitoiminnot ja niihin liittyvien prosessien yhdenmukaistaminen ja optimointi. Hänellä on vankka kokemus markkinoinnista ja myynnistä tuotevalikoiman, asiakassegmentoinnin, hinnoittelun, myynnin ohjauksen sekä automaatioratkaisujen myynnin ja markkinoinnin aloilta.

Michael Präger, Group Chief Communications and ESG Officer

Michael Präger,
Group Chief Communications and ESG Officer

Viestintä- ja taloustieteen maisteritutkinto, MBA, syntynyt 1973, Saksan kansalainen, aloitti Bystronicilla maaliskuussa 2021

Michael Präger, Group Chief Communications ja ESG Officer, johtaa maaliskuusta 2021 alkaen Bystronic Groupin kansainvälistä konserniviestintää, tuotemerkkihallintoa, markkinointiviestintää ja vastuullisuustoimintoja. Ennen Bystronicia hän työskenteli mm. yrityksissä Alcoa, Eaton Corp. ja pakkausvalmistaja Owens-Illinois viestinnän ja kestävän kehityksen johtotehtävissä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. ESG-toimialalla (Environment, Social & Governance) Michael Präger on viimeksi konsultointiyrityksensä kautta avustanut asiakkaita ESG-strategioiden luomisessa ja toteutuksessa.