Xact-Smart_010_Office.jpg

News Xact Smart: nyt enemmän särmäysteknologiaa

Uusi Xact Smart -sukupolvi lisää särmäyksen monipuolisuutta ja nopeutta. Bystronicin edullisimman koneen monet uudet toiminnot lisäävät ratkaisevasti särmäysteknologiaa.

Xact Smart -särmäyspuristin on nopein tapa päästä sisään särmäyksen maailmaan. Alusta alkaen Bystronic on suunnitellut tämän koneen tehopaketiksi, jonka nerokkaat toiminnot auttavat käyttäjää valmistamaan särmäysosat kustannustehokkaasti ja korkealaatuisesti. Xact Smart on sveitsiläistä särmäystekniikkaa edulliseen hintaan.

Nyt Bystronic esittelee tämän särmäyspuristimen uuden sukupolven. Siinä yllättävät etenkin monet uudet lisätoiminnot. Xact Smart on siten entistäkin monipuolisempi ja valmis moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Xact Smart on nyt myös nopeampi. Se on kiinnostava ominaisuus kaikille niille levyntyöstäjille, joille aika on ratkaiseva menestystekijä päivittäisessä kilpailutilanteessa.

Monipuolisuus tuo kilpailuetua

Yksi uusista lisätoiminnoista on esimerkiksi Xact Smartin avautuman ja nousun suurentaminen. Sen valitsemalla uuden koneen hankkiva käyttäjä valitsee mahdollisuuden lisätä särmäystyömahdollisuuksiensa monipuolisuutta. Bystronic suurentaa tällöin särmäystyökaluja varten perusmallin 480 millimetriä korkean avautumatilan 580 millimetriin. 100 millimetriä lisää tilaa merkitsee jopa 30 prosenttia lisää joustavuutta. Myös korkeammat työkalut mahtuvat Xact Smartiin. Käyttäjä pystyy siten valmistamaan myös osia, joissa särmäysreunat ovat syvemmät. Sillä on merkitystä esimerkiksi laatikoita valmistettaessa.

Uutta on myös lisävarusteinen viisiakselinen takavaste. Tähän mennessä käyttäjä on voinut valita joko kaksi- tai neliakselisen takavastejärjestelmän. Lisäksi Bystronic on suunnitellut kaikki Xact Smartiin käytettävissä olevat takavastejärjestelmät uudelleen. Uudet järjestelmät liikkuvat nopeammin ja lisäävät siten särmäysvaiheiden suoritusnopeutta. Viisiakselisen järjestelmän valitseva käyttäjä pystyy Xact Smartilla särmäämään jatkossa myös monimutkaiset 3D-osat. Perusmallin Xact Smartissa on kaksiakselinen takavastejärjestelmä.

High Speed -vaihtoehdot nopeaan särmäykseen

Laajojen käyttömahdollisuuksien ohella monille käyttäjille on usein tärkeää saavuttaa särmäysvaiheiden nopea suoritus ja mahdollisimman lyhyet valmistussyklit. Tällaisten käyttäjien kannalta on järkevää lisätä prosessinopeuksia ja lyhentää koneen varusteluaikoja. Juuri siksi Bystronicilla on tarjota Xact Smartiin erilaisia High Speed -vaihtoehtoja.

Tehokas mekaniikka liikuttaa Xact Smartin yläpalkkia haluttaessa suuremmalla nopeudella käytettäessä koneen maksimisyöttönopeutta ja särmäysnopeutta. High Speed -vaihtoehtoihin lukeutuu myös uusi laserturvajärjestelmä. Se mahdollistaa yläpalkin ajamisen pikakäyttönopeutta käytettäessä jopa lähes kiinni särmäysosaan saakka. Tarkan lasertunnistuksen avulla Xact Smartin ohjaus jarruttaa vasta juuri ennen levyä nopeudesta 200 millimetriä sekunnissa (pikakäyttönopeus) nopeuteen 16 millimetriä sekunnissa (särmäyskäyttönopeus). Laserturvajärjestelmä toimii kuten älykäs jarrutusavustin, joka antaa koneen ajaa pitemmän aikaa pikakäyttönopeudella. Käyttäjälle se merkitsee jopa 30 prosentin nopeusetua.

High Speed -vaihtoehtona on tarjolla myös särmäystyökalujen RF-A Pro -pikapuristuskiinnitysjärjestelmä. Lisävarusteena sillä korvataan perusmallin mekaaninen puristuskiinnitysjärjestelmä. RF-A Pro lisää Xact Smartin prosessinopeutta etenkin särmäystöissä, joissa työkaluja joudutaan usein vaihtamaan. Sen avulla käyttäjä käyttää työkaluja nopeasti ja oikein.

Älykkäät tunnistimet takaavat tarkat särmäystulokset

Xact Smartin erityinen Bystronic-bombeeraus varmistaa ilmasärmäyksen erinomaisen tarkkuuden. Tämä ainutlaatuinen avustintoiminto on vain Bystronicin särmäyspuristimissa. Xact Smartin bombeeraus tunnistaa tunnistimilla levyosan sijainnin ja pituuden. Tunnistinjärjestelmä taasen on suoraan integroitu ByVision Bending  
-ohjaukseen. Siten Xact Smart ohjaa puristusvoiman ihanteellista jakautumista automaattisesti koko särmäyspituudelle, eikä käyttäjän tarvitse kantaa huolta monimutkaisista yksityiskohdista. Tuloksena ovat tarkat ja samana pysyvät kulmat jokaisessa särmäyksessä.

Jaa

Jaa