ADC_Intro.jpg

News Cassette Changer: Uutuus ByTrans Extended -järjestelmään

Bystronic parantaa laserleikkauslaitteistojen automaattisia lastaus- ja purkutoimintoja edelleen. Uusi lisävaruste «Cassette Changer» laajentaa ByTrans Extended -järjestelmän purkusykliä.

ByTrans Extended nopeuttaa laserleikkauksen materiaalivirtaa. Automaatioyksikkö hoitaa tällöin lastauksen ja purkamisen laserleikkauslaitteiston vaihtopöydällä. Käytettävissä on tai kaksi kasettia, jotka pitävät raakapellit valmiina leikkausprosessia varten. Bystronic tarjoaa nyt uuden ratkaisun «Cassette Changer» myötä entistä laajemmat toiminnot valmiiden leikkausosien ja jäännöspeltien purkamiseen.

Lisävaruste «Cassette Changer» parantaa lastauskapasiteettia vaihtopöytää purettaessa. Bystronic ByTrans Extended -järjestelmää lisäksi kahdella lisäpurkukasetilla, jotka ottavat lastaus- ja purkuautomatiikan alapuolisella erillisellä kulkureitillä vastaan valmiit leikkausosat ja jäännöspellit sekä ohjaavat ne pois leikkausprosessista.

Kun ensimmäisen purkukasetin maksimaalinen lastaustilavuus on saavutettu, se kuljetetaan pois. Tämän jälkeen toinen purkukasetti siirtyy paikalle jatkaakseen vaihtopöydän purkamista. Tällä aikaa lastaus- ja purkuautomaatio pitää jo ylemmissä raaka-ainekaseteissa valmiina seuraavia levyjä, jotka ohjataan laserleikkauslaitteistoon automaattisesti ilman, että automaatiosykliä tarvitsee keskeyttää purkamista varten. Etenkin yö- tai viikonloppuvuorotyössä tämä on tärkeä ominaisuus.

Automaatiomahdollisuuksien hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla

Tämä uusi vaihtoehto on kiinnostava etenkin käyttäjille, jotka käyttävät ByTrans Extended -järjestelmää erillisenä ratkaisuna ilman liitäntää materiaalivarastoon. Tällöin laserleikkausprosessin voi automatisoida mahdollisimman tilaa säästävästi ja joustavasti. «Cassette Changer» auttaa käyttäjiä hyödyntämään automaatiomahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla yhdessä entistä laajemman purkukapasiteetin kanssa. Bystronic voi varustaa automaatiojärjestelmän uuden järjestelmän hankinnan yhteydessä valmiiksi tällä uudella lisävarusteella, tai se voidaan jälkiasentaa ByTrans Extended -järjestelmään. «Cassette Changer» on aluksi saatavissa ByTrans Extended -järjestelmän malliin 4020.

Jaa

Enhanced automation potential: The “Cassette Changer” extends the range of functions for the removal of finished cut parts and residual sheets.

Entistä laajemmat automaatiomahdollisuudet: «Cassette Changer» laajentaa valmiiden leikkausosien ja jäännöspeltien purkutoimintoja.

Jaa