ByStar-Fiber-12kw_side-view_door-closed-intro.jpg

News ByStar Fiber: High End -laserleikkausta XXL-formaatissa

Bystronic laajentaa BySprint Fiber-kuitulaserleikkausjärjestelmänsä erikoissuuriin kokoihin 6225 ja 8025. Ne lisäävät kuitulaserleikkaustöiden tuottavuutta ja monipuolisuutta.

Suurempi levy, enemmän osia, enemmän monipuolisuutta. Erikoissuuren koon laserleikkauslaitteistolla on mahdollista erottua kilpailijoista entistä monipuolisimmilla työstömahdollisuuksilla. Tarjotakseen levyntyöstöyrityksille entistä enemmän konevaihtoehtoja Bystronic laajentaa High End -kuitulaserleikkausjärjestelmän BySprint Fiber erikoissuuriin kokoihin 6225 ja 8025. Koneet voidaan varustaa 3‒10 kilowatin laserlähteellä.

Uuden erikoissuuren koon BySprint Fiber pystyy leikkaamaan jopa 8 metriä pitkiä ja 2,5 metriä leveitä levyjä. Se lisää koneen tuottavuutta, sillä leikkausosat voidaan tehokkaammin limittää suurille levyille, jolloin raaka-aineesta syntyy huomattavasti pienempi jäännöslevymäärä. BySoft 7 -ohjelmisto avustaa nerokkaalla nestausmenetelmällä käyttäjää luomaan optimaaliset leikkaussuunnitelmat suuren koon koneelle.

Monipuolisuus tuo kilpailuetua

Usein ratkaisevan tärkeää on pystyä lisäämään leikkausosien monipuolisuutta. Se ei ole uusilla 6225- ja 8025-kokoisilla ByStar Fiber -koneilla minkäänlainen ongelma. Suurikokoisesta levystä pystytään monien pienosien ohella tarvittaessa leikkaamaan myös kookkaita osia koneen keskeyttämättä pitkää laserleikkausta. Se on selvä kilpailuetu, johon nykyiset standardikokoiset laserileikkauslaitteistot eivät pysty.

Erittäin kookkaiden levyjen leikkaamisen lisäksi voidaan leikata myös pienempikokoisia levyjä. Eri levyt voidaan vapaasti järjestää BySprint Fiber-koneen leikkauspöydälle. Siten koneen käyttöaste nousee, kun koneen tuottamattomat ajat lyhenevät ja laserleikkauslaitteiston voidaan antaa pitemmän aikaa leikata.

Bystronic varustaa uusimman sukupolven leikkauspäällä kaikki BySmart Fiber -koneet, myös uudet erikoissuurten kokojen koneet. Lisävarusteet, kuten toinen kosketusnäytöllinen käyttöpääte, varmistavat myös ylipitkän koneen optimaalisen käyttövalvonnan.

Jaa

The extra-large format increases productivity. The parts that are to be cut can be nested more efficiently on large sheets, and larger parts can also be produced from one piece.

Erikoissuuri koko lisää tuottavuutta. Leikkausosat voidaan limittää suurille levyille tehokkaammin, ja myös suurempien osien valmistus yhdestä levystä onnistuu.

Wide selection of laser outputs: The ByStar Fiber 8025 and 6225 are available with laser sources ranging from 3 to 10 kilowatts.

Lasertehossa runsaasti valinnanvaraa: ByStar Fiber 8025- ja 6225-kone voidaan varustaa 3‒10 kilowatin laserlähteellä.

Jaa