Longlife_Intro.jpg

News Duzele Longlife sunt disponibile prin Best choice Deal

Tăieri mai îndelungate şi de cea mai înaltă calitate, fără schimbarea duzelor. Pentru atingerea celor mai înalte standarde privind tăierea cu laser, Bystronic a dezvoltat o nouă generaţie de duze pentru tăiere. Descoperiţi duzele noastre Longlife, disponibile acum la un preţ mai mic cu 20 la sută.

Bystronic vă prezintă cea mai nouă generaţie de duze pentru tăiere. Duzele speciale Longlife de la Bystronic sunt deosebit de eficiente în modul de tăiere cu laser datorită duratei de viaţă utilă mai îndelungate asigurate de aliajul special din care sunt realizate. Testele de tăiere realizate de Bystronic au demonstrat că acest material de înaltă calitate prezintă o uzură mult mai redusă în modul de tăiere, chiar şi la cele mai înalte puteri laser. În plus, noile duze Longlife sunt rezistente la adeziunea particulelor rezultate în urma tăierii şi resturilor de folie. Un avantaj substanţial şi pe termen lung datorită calităţii superioare şi schimbării mai rare a duzelor în cadrul proceselor de tăiere.

Noile duze Longlife sunt disponibile în varianta „HK” pentru toate sistemele de tăiere cu laser cu CO2 şi cu fibră, cu duze înfiletate, de la Bystronic. Montarea noilor duze Longlife se realizează deosebit de uşor. De asemenea, toţi parametrii de tăiere de la maşina de tăiat cu laser rămân nemodificaţi la utilizarea duzelor Longlife.

Best choice Deal: Profitaţi de promoţiile noastre speciale până la data de 31 octombrie 2018. Comandaţi duzele Longlife de la Bystronic şi beneficiaţi în mod garantat de o reducere de preţ de 20 la sută.

Distribuie pagina

Distribuie pagina