Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Să ne conectăm!

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Contact
Bystronic employees reviewing a cut sheet metal part

Service Bystronic Un parteneriat de lungă durată şi de încredere

Bystronic Care

ByCare Servicii OEM de primă clasă pentru clienţi

Lucraţi cu maşini de înaltă precizie şi doriţi să beneficiaţi de procese de producţie fără întreruperi, la cele mai înalte standarde?

Service-ul Bystronic se bazează pe 30 de ani de experienţă şi calitate. Alături de noi în calitate de partener de service, vă puteţi concentra atenţia asupra afacerii dumneavoastră şi puteţi onora la timp şi la cel mai înalt nivel de calitate comenzile clienţilor dumneavoastră. 

Ne pasă atât de eficienţa şi starea optimă de funcţionare a maşinii dumneavoastră, cât şi de personalul dumneavoastră de producţie. Aceasta deoarece siguranţa şi puterea sunt prioritatea noastră numărul unu.

Woman with red hair repairs a machine

Aveţi întrebări privind Bystronic Service? Vă stăm la dispoziţie!

360° Customer Advisor

360° Customer Advisor Consultanţă proactivă la faţa locului de la experţii noştri

360° Customer Advisor analizează punctele forte şi punctele slabe care influenţează procesele dumneavoastră de producţie:

  • Acesta acoperă inspecţia mai multor componente critice şi accesorii de producţie ale maşinii, pentru a creşte nivelul de producţie. 
  • De asemenea, acesta analizează dacă clienţii efectuează corect întreţinerea maşinii şi dacă aceasta este utilizată de personal calificat. 
  • Serviciul cuprinde maşini Bystronic, operatori şi accesorii specifice, pentru a stabili dacă există posibile perioade de inactivitate.

Acest serviciu Bystronic vă ajută să planificaţi în mod transparent planificarea perioadelor de inactivitate. Astfel, puteţi depăşi aşteptările clienţilor dumneavoastră în viitorul apropiat.

preventice maintenance and proactive advice from the expert
Cursuri de training în cadrul Bystronic Service

Cursuri de training în cadrul Bystronic Service Noi vă şcolarizăm colaboratorii

Obţineţi rapid calitatea dorită: Şcolarizările certificate garantează utilizarea sigură şi eficientă a maşinilor dumneavoastră.

Teorie şi practică: Vă oferim o gamă largă de cursuri de instruire bazate pe o combinaţie de unităţi de exerciţii teoretice şi practice.

Flexibil şi modern: Cursurile de training se desfăşoară la sediul nostru, cu echipamente de ultimă generaţie. La cerere, acestea se pot desfăşura şi în centrele noastre de training. 

customer training
Piese şi consumabile

Piese şi consumabile Kit-uri de piese de schimb şi consumabile

Piesele de schimb originale de la Bystronic garantează menţinerea valorii sistemelor dumneavoastră Bystronic şi cresc durata de viaţă a acestora. Toate piesele de schimb de la Bystronic sunt selectate cu atenţie şi verificate de experţii noştri. Acestea sunt adaptate optim pentru sistemul dumneavoastră şi permit obţinerea de rezultate excelente în cadrul proceselor de producţie. 

Datorită logisticii noastre descentralizate, beneficiaţi de un nivel înalt de disponibilitate şi de timpi de livrare foarte scurţi. Magazinul nostru online vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a comanda în orice moment piese de schimb.

Dacă decideţi să utilizaţi piese de schimb neoriginale, este posibil să suportaţi costuri generale mai mari pe termen lung.

Man with glasses examines a small object
Bystronic Service - Peace of mind Thumbnail

Experţii noştri de service Bystronic vă stau cu plăcere la dispoziţie – rapid şi sigur. 

Scule pentru presele de îndoit

Scule pentru presele de îndoit Întotdeauna sculele de îndoit corespunzătoare

Portofoliul nostru vast de scule standard vă permite să acoperiţi aproape toate aplicaţiile dumneavoastră. 

Pentru comenzile mai complexe, putem proiecta scule speciale, în funcţie de cerințele dumneavoastră.

Pachetele noastre de scule preconfigurate vă permit să economisiţi timp atunci când selectaţi sculele corespunzătoare.

Aflați mai multe
Bystronic Service: Press Brake Tools for air bending, embossing and 3-point bending
Managementul ciclului de viaţă

Managementul ciclului de viaţă Vă susţinem şi vă monitorizăm de la A la Z maşina Bystronic

După instalare, garantăm o durată lungă de viaţă utilă, menţinerea valorii maşinii, precum şi siguranţa angajaţilor dumneavoastră. Astfel, sunteţi competitiv şi mereu în pas cu cel mai nou stadiu al tehnicii.

Bystronic Service life cycle management

Serviciile noastre

Upgrade-uri: Service-ul Bystronic asigură upgrade-uri sau modernizări regulate ale sistemelor dumneavoastră Bystronic. Acestea includ noi capete de debitare, duze, upgrade-uri de siguranţă, de software sau de sistem.

Revizii şi reparaţii: Efectuăm întreţinerea şi revizia sistemelor dumneavoastră Bystronic şi le aducem la cel mai înalt nivel al tehnicii. De asemenea, asigurăm repararea sau înlocuirea pieselor defecte. Astfel, sistemul dumneavoastră va funcţiona la randament maxim.

Accesorii: Doriţi să vă modernizaţi sistemul? În caz afirmativ, noi suntem partenerul ideal pentru dumneavoastră. Vă oferim o gamă de accesorii, precum generatorul N2, curăţitorul pentru grilaj sau accesorii de debitare cu MixGas.

Recondiţionare: Sistemul dumneavoastră Bystronic a îmbătrânit? Noi vă oferim servicii de revizie generală, reparaţii sau modernizare şi un upgrade al întregii maşini.

Bystronic Service Our Life Cycle Services

Adaptat cerințelor viitorului Servicii digitale pentru simplificarea mediului dumneavoastră de lucru

Interconectaţi-vă sistemele. Aceasta ne permite să vă oferim un serviciu Bystronic optimizat, proactiv şi personalizat, adaptat cerințelor dumneavoastră.

Vizualizarea datelor actuale, precum şi a datelor din istoricul maşinii dumneavoastră vă oferă maximum de transparenţă. Astfel, puteţi lua decizii bazate pe date. Aceasta permite, printre altele, o efectuare mai rapidă a depanării prin intermediul Remote Support.

Bystronic Service Fit for the future

Device Protection Protecția cibernetică pentru sistemul dumneavoastră

De îndată ce vă conectați aparatul de tăiere cu laser sau de îndoire la un alt sistem, poate apărea riscul unui eveniment cibernetic. Acest lucru înseamnă că datele dvs. ar putea fi manipulate sau ar putea cădea în mâini nedorite. 

Protejați-vă sistemul și, prin urmare, afacerea dvs. de astfel de interferențe cu Bystronic Device Protection. 

Soluția noastră vă protejează fișierele din cadrul sistemelor Bystronic și, astfel, păstrează integritatea mașinii.

Aflați mai multe
Bystronic cyber security