Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Contact Statele Unite ale Americii

Formular de contact

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Contact
Further digitalizes the sheet metal processing industry and provides simplification, transparency, and efficiency: The BySoft Suite Software.

BySoft Suite Software-ul pentru implementarea digitalizării în cadrul companiilor din domeniul prelucrării tablei

Software

Doriţi un management al proceselor mai eficient, integrat şi transparent în compania dumneavoastră din domeniul prelucrării tablei? Doriţi să reacţionaţi mai bine, mai rapid şi mai precis la cerinţele clienţilor dumneavoastră? În caz afirmativ, noi avem o soluţie pentru dumneavoastră: BySoft Suite.

 

Viitorul constă în interoperabilitate. 
Cu software-ul nostru Suite performant, puteţi interconecta diferitele niveluri din cadrul companiei dumneavoastră, precum şi furnizorii şi clienţii dumneavoastră. Beneficiaţi de un ecosistem software complet. Rezultatul: Vă optimizaţi lanţul de livrare şi oferiţi servicii mai bune clienţilor dumneavoastră. 

BySoft Suite Software: BySoft Insight Work Center Console

Creştere eficienţă

prin digitalizarea companiei dumneavoastră
Cu BySoft Suite vă puteţi digitaliza compania. Conectaţi toate nivelurile companiei dumneavoastră şi obţineţi un nivel complet de transparenţă şi control – de la etapa de ofertă până la cea de livrare. Controlaţi totul digital şi vă creşteţi eficienţa.

Interoperabilitate

fiecare sistem cu fiecare maşină
Pentru a deveni o companie cu adevărat digitalizată, aveţi nevoie de un software care să funcţioneze ca o interfaţă pentru sistemele deja existente. BySoft Suite a fost proiectat pentru a face posibilă integrarea sistemelor şi maşinilor de la furnizori terţi. 

Activitatea zilnică devine mai uşoară

Facilitaţi activitatea zilnică a personalului dumneavoastră
Software-ul nostru a fost proiectat pentru a îmbunătăţi competenţele utilizatorilor. Digitalizarea scuteşte utilizatorii de sarcinile monotone şi le permite să se concentreze asupra activităţii propriu-zise. Acest lucru creează plusvaloare şi permite luarea mai rapidă a deciziilor.

Digitalizaţi-vă afacerea cu BySoft Suite şi beneficiaţi de procese eficiente.

Preluaţi complet controlul asupra companiei dumneavoastră

BySoft Suite Software: End-to-end Loop
Interconectate sută la sută

Interconectate sută la sută interconectaţi toate domeniile companiei dumneavoastră

În cadrul unei companii interconectate, toate domeniile afacerii colaborează atât între ele, cât şi cu sistemele furnizorilor şi clienţilor. În acest fel, vă optimizaţi lanţul de livrare.

BySoft Suite Layers
BySoft Suite Layers
Familiile din cadrul BySoft Suite

Familiile din cadrul BySoft Suite Împreună vom găsi soluţia care se potriveşte cel mai bine companiei dumneavoastră.

Icon software: BySoft Insight

BySoft Insight

Analizează datele istorice şi vă furnizează informaţii valoroase despre compania dumneavoastră. Cu BySoft Insight puteţi: 

  • să analizaţi datele unei maşini sau celule individuale
  • să obţineţi o imagine de ansamblu asupra performanţei întregului proces de producţie şi 
  • să vizualizaţi întregul ciclu, în mod integral.
Icon software: BySoft Business

BySoft Business

Este pilonul esenţial al fluxului direct de date în Smart Factory. Acest sistem se bazează pe una dintre cele mai răspândite platforme operaţionale digitale la nivel mondial pentru întreprinderile mici şi mijlocii cu mii de clienţi din întreaga lume.

Icon software: BySoft Shop Floor

BySoft Shop Floor

Este responsabil pentru dotarea Shopfloor şi integrează datele afacerii cu datele executării producţiei. Software-ul ştie ce se întâmplă la nivelul fiecărei maşini şi defineşte planuri detaliate şi procese de lucru. De asemenea, acesta transmite comenzi către sisteme şi primeşte răspunsuri cu privire la etapele de producţie respective.

Icon software: BySoft CAD

BySoft CAD

CAD vă permite să prelucraţi datele dumneavoastră CAD 3D în modul preferat de dumneavoastră. În general, familia de produse permite importul şi prelucrarea datelor CAD 3D în diverse moduri.

Icon software: BySoft CAM

BySoft CAM

Permite crearea eficientă şi intuitivă a planurilor de debitare pentru maşinile de debitare cu laser, precum şi a planurilor de îndoire şi pentru laserul tubular. Sistemul integrat de management al pieselor şi comenzilor vă permite să aveţi întotdeauna o imagine de ansamblu asupra datelor dumneavoastră.

Icon software:  BySoft Cell Control

BySoft Cell Control

Soluţia pentru monitorizarea stării, sistemul de control al aparatelor sau al celulelor prin comunicarea în reţea şi în timp real cu instalaţia maşinii, cu procesul de fabricaţie şi cu toate persoanele care lucrează în cadrul celulei.

Video

Video

Smart Factory Journey new Thumbnail