Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Contact Statele Unite ale Americii

Să ne conectăm!

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Bystronic - Your best choice.

Bystronic Your best choice.

Expertiză locală

Obiectivul nostru este acela de a fi un partener de încredere pentru clienţii de pe toate pieţele noastre şi de pe cele adiacente de la nivel mondial. Vorbim pe limba clienţilor noştri şi ne conformăm cerinţelor acestora.

World Class Service

Angajaţii noştri devotaţi, competenţi şi bine echipaţi se dedică asigurării unei experienţe excelente şi satisfacţiei depline a clienţilor, ceea ce sporeşte sustenabilitatea, profitul şi eficienţa acestora din urmă.

Calitate elveţiană

Oferim o calitate de prima clasă a produselor, soluţiilor, software-urilor şi serviciilor noastre.

Inovaţie revoluţionară

Ne autodepăşim în permanenţă competenţele şi modul de abordare pentru a remedia problemele întâmpinate de clienţi, aplicând soluţii noi şi inovatoare. În plus, suntem avangardişti, pionieri şi co-creatori şi încercăm întotdeauna să contribuim la dezvoltarea clienţilor noştri.

Digitalizare avansată

Asigurăm accesul la digitalizare pentru toţi clienţii noştri, oferindu-le o suită completă de software. Cu expertiza noastră digitală, ajutăm companiile să construiască fabrica viitorului.

Impact sustenabil

Obiectivul nostru este acela de a elimina emisiile de carbon din cadrul industriei de prelucrare a tablelor de metal. De aceea, ne punem în practică competenţele inovatoare pentru a crea un impact favorabil creării unui viitor sustenabil în domeniul prelucrării tablelor de metal şi nu numai.

Performanţă în plină ascensiune

Oferim soluţii şi sisteme manuale, automatizate, digitale şi sustenabile care susţin dezvoltarea sustenabilă şi performanţele clienţilor noştri.

Parteneriat permanent

Noi simplificăm lucrurile pentru clienţii noştri. Şi nu doar atât, ci şi devenim parteneri ai acestora pentru a-i ajuta să-şi dezvolte afacerile, susţinându-i în explorarea şi administrarea complexităţii din ce în ce mai mari a domeniului lor de activitate.