Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Contact Statele Unite ale Americii

Să ne conectăm!

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Contact
Smart Factory Vision

Smart Factory Fabrica dumneavoastră interconectată pentru prelucrarea tablei

Bystronic Smart Factory

Echipat pentru viitor datorită interconectării

Începeţi astăzi să vă optimizaţi procesele de fabricaţie în vederea obţinerii unei producţii digitale:

 • maşini de înaltă clasă
 • celule de producţie automatizate
 • Smart Factory complet integrat al viitorului

Cu Bystronic, atingeţi pas cu pas acest obiectiv. Aceasta deoarece soluţiile noastre scalabile sunt dezvoltate conform cerinţelor dumneavoastră.

Smart Factory Vision

Smart Factory Vision

Complet automatizat şi integrat

În epoca Industrie 4.0, lumea se schimbă şi, odată cu aceasta, se schimbă şi mediul nostru de afaceri. Pieţele volatile, dimensiunile din ce în ce mai mici ale loturilor, diversitatea tot mai mare a produselor şi timpii mai scurţi de procesare impun noi abordări pentru sectorul de prelucrare a tablei.

La Bystronic, am proiectat imaginea unui Smart Factory complet automat şi integrat. Astfel, dorim să vă ajutăm să faceţi faţă acestor provocări şi să vă asiguraţi un avantaj pe termen lung în cadrul competiţiei.

Smart Factory Vision
Soluţia Smart Factory

Soluţia Smart Factory

De la analiza conceptului dumneavoastră general individual

Indiferent de viziunea dumneavoastră, planificăm şi implementăm împreună, pas cu pas, mediul dumneavoastră de producţie interconectat. Cu soluţiile noastre scalabile combinăm maşinile, automatizarea şi software-ul. Astfel, creăm o reţea flexibilă de componente inteligente.

Fiecare soluţie începe cu o analiză a situaţiilor specifice din mediul dumneavoastră de producţie. Dezvoltăm împreună cu dumneavoastră un concept general pentru viitorul flux de materiale şi date din Smart Factory-ul dumneavoastră. Astfel, ne asigurăm că toate componentele funcţionează perfect împreună.

Automatizăm şi interconectăm toate procesele dumneavoastră din domeniul prelucrării tablei.

Video Preview Smart Factory Solution
Asistenţă Smart Factory

Asistenţă Smart Factory

Vă susţinem pe parcursul fiecărei etape

Experţii noştri experimentaţi în soluţii dezvoltă şi implementează împreună cu dumneavoastră proiectul dumneavoastră de soluţii. Vă oferim asistenţă şi consiliere în cadrul a cinci etape, inclusiv repere corespunzătoare, cu centrare 100% pe client:

 1. Etapa de proiectare preliminară – de la obiectivele actuale de stare şi de afacere până la elaborarea individuală a soluţiei
 2. Etapa de pregătire – de la lansare până la structura finală
 3. Realizarea – de la livrare până la instalare
 4. Punerea în funcţiune – inclusiv teste de acceptanţă efectuate de clienţi
 5. Demararea proiectului – Asistenţă în cadrul producţiei, inclusiv optimizarea acesteia

Echipa noastră de service de la nivel mondial vă oferă atât concepte personalizate pentru punerea în funcţiune, cât şi pachete de servicii – pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de o durată de viaţă lungă şi fiabilă a Smart Factory-ului dumneavoastră.

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă răspunde la orice întrebări aveţi privind Smart Factory-ul pentru compania dumneavoastră. 

Video

Video Smart Factory

Smart Factory Support

Cele mai importante aspecte din clipul video

Integrare unitară

Cu soluţiile noastre scalabile combinăm maşinile, automatizarea şi software-ul. Astfel, creăm un Smart Factory flexibil cu componente inteligente.

Agilitate

Acceleraţi-vă procesele de producţie şi de lucru. Astfel, sunteţi întotdeauna cu un pas înaintea cerinţelor din ce în ce mai pretenţioase ale clienţilor dumneavoastră.

Transparenţă

Datorită sistemului de control centralizat, componentele dumneavoastră interconectate conferă software-ului dumneavoastră Suite de la Bystronic o transparenţă totală – în orice moment şi din orice loc.

Customer Success Story SwissFactory.Group: Dual Factory – două fabrici sub acelaşi acoperiş

Producătorul elveţian în regim de lohn SwissFactory.Group a lansat structuri noi şi a modernizat considerabil în special domeniul prelucrării tablei al companiei afiliate Stoppani Metal Systems. Acum se doreşte implementarea unei «Dual Factory», în care oamenii să lucreze în timpul zilei, iar maşinile în timpul nopţii. Această fabrică digitală urmează să efectueze procesele de producţie în mod complet automat şi autonom pentru a asigura competitivitatea internaţională a companiei Stoppani. În calitate de furnizor unic, Bystronic a reuşit să îndeplinească cerinţele.

Aflați mai multe
Smart Factory Stoppani
Software

BySoft Suite Software-ul Smart Factory

BySoft Suite este ecosistemul software complet, care face ca Smart Factory să devină realitate. Sistemul bazat pe cloud vă oferă transparenţă totală – în orice moment şi din orice loc.

Cu BySoft Suite:

 • promovaţi agilitatea şi accelerarea proceselor în cadrul afacerii dumneavoastră
 • vă creşteţi capacitatea
 • reduceţi timpul pentru crearea de oferte, comenzi, note de livrare, facturi şi multe altele

Cu software-ul Suite de la Bystronic puteţi lua mai rapid decizii, pentru a vă adapta compania la mediile aflate în schimbare.

Aflați mai multe
Further digitalizes the sheet metal processing industry and provides simplification, transparency, and efficiency: The BySoft Suite Software.

Customer Success Story Haslach Gruppe: Procese de producţie optimizate

Automatizarea ca mijloc auxiliar pentru colaboratorii Grupului Haslach – în scopul accelerării, simplificării şi creării într-un mod mai ergonomic a proceselor de producţie. În acest fel,  Grupul se îndreaptă spre Industry 4.0. Cu soluţiile sale automatizate, Bystronic a îndeplinit  cerinţele în calitate de furnizor unic, convingând, astfel, Grupul Haslach.

Aflați mai multe
Smart Factory Haslach