Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Contact Statele Unite ale Americii

Să ne conectăm!

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Matterhorn

Management «Your best choice» este promisiunea noastră.

Bystronic este un partener de încredere în ceea ce priveşte inovaţiile de înaltă performanţă, expertiza pe plan local şi service-ul excelent.

Suntem întotdeauna alături de clienţii noştri. De aceea, le câştigăm încrederea şi le oferim siguranţă. «Your best choice» este promisiunea noastră. Echipa de management a companiei Bystronic şi toţi colaboratorii săi de la nivel mondial garantează acest lucru.

Executive Committee

Alex Waser, CEO

Alex Waser

CEO
 • Componența comitetului Board of Directors of Reishauer Beteiligungen AG, Wallisellen.
 • Educație Automobile Engineer HTL, MBA
 • Anul nașterii 1967
 • S-a alăturat în 2013
 • Naționalitate Švýcar
Aflați mai multe
Alex Waser este Directorul executiv al Bystronic Group din aprilie 2013. Din 2010 şi până în momentul intrării sale în grupul Conzzeta, Alex Waser a lucrat la Ecolab Europa GmbH în Wallisellen (Elveţia), un furnizor mondial de înaltă calitate de soluţii şi servicii în domeniile apă, igienă şi prevenirea infecţiilor. Din 1994 şi până în 2010 acesta a lucrat în cadrul SPX Corporation, o companie care furnizează la nivel mondial echipamente pentru ateliere şi sisteme de diagnoză pentru industria auto. În această perioadă, el a deţinut diverse funcţii de conducere în Europa şi în SUA, ocupând de curând postul de preşedinte al departamentului Service Solutions din cadrul SPX Europe GmbH, Hainburg (Germania), unde a fost responsabil pentru activităţile companiei în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.
Beat Neukom, CFO

Beat Neukom

Director administrativ şi financiar (CFO)
 • Educație Business economist HWV / Certified Management Accountant (CMA)
 • Anul nașterii 1970
 • S-a alăturat în 2021
 • Naționalitate elvețian
Aflați mai multe
Beat Neukom este, din mai 2021, director financiar al Bystronic Group, iar în luna ianuarie a preluat în mod suplimentar responsabilitatea pentru organizaţia IT globală. Înainte de începerea activităţii sale în cadrul Bystronic, el a lucrat pentru Grupul Merz Pharma, Germania, unde, din 2014 până în 2021, în calitate de Director comercial (CFO) al Grupului, a fost responsabil pentru finanţe, IT şi achiziţii strategice. Pe lângă faptul că a deţinut funcţia de CFO, el a fost responsabil şi pentru activităţile comerciale desfăşurate de Grupul Merz Pharma în America Latină. Anterior, Beat Neukom a fost, de asemenea, director financiar în cadrul a două companii nou înfiinţate în domeniul ştiinţelor vieţii, fiind cofondator al uneia dintre acestea. Din 1997 până în 2008, el a activat în cadrul companiei de tehnologie medicală Johnson & Johnson din Elveţia, Olanda şi SUA. Pe lângă o diplomă de licenţă în domeniul administrării afacerilor, el deţine şi o certificare în calitate de Contabil de management certificat (CMA), care i-a fost acordată de US Institute of Management Accountants (Institutul American al Contabililor de Management).
John-Paul Surdo

John-Paul Surdo

Președinte al Regiunii Americilor
 • Educație Master of Business Administration, MBA
 • Anul nașterii 1984
 • S-a alăturat în 2023
 • Naționalitate american
Aflați mai multe
John-Paul Surdo este responsabil pentru regiunea de piață America. În această poziție, el este responsabil pentru filialele de vânzări și servicii, precum și pentru filiala de producție de pe piața nord și sud-americană. S-a alăturat companiei Bystronic în iunie 2023 și a preluat funcția de președinte al Regiunii America în octombrie 2023.

Înainte de a se alătura companiei Bystronic, John-Paul Surdo a lucrat în mai multe funcții la NCH Corporation, un lider mondial în comercializarea produselor de întreținere industrială din Londra și are peste 15 ani de experiență în vânzări, marketing și management.
Dr. Song You, President China Region

Dr Song You

Preşedint pentru regiunile China şi APAC* ; *cu excepţia Coreei şi Australiei
 • Anul nașterii 1970
 • S-a alăturat în 2016
 • Naționalitate american
Aflați mai multe
Dr. Song You s-a alăturat companiei Bystronic în martie 2016 în calitate de director reprezentativ şi preşedinte al companiei Bystronic din China. Din aprilie 2024, el este responsabil pentru regiunea APAC (cu excepţia Coreei şi Australiei). De atunci, responsabilităţile sale au inclus vânzări, servicii, marketing, cercetare şi dezvoltare, dezvoltarea strategiei şi producţii în China. Înainte de perioada de la Bystronic, dr. Song a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul Delphi Corporation, precum şi la SPX Corporation din SUA şi China. Cea mai recentă funcţie a sa a fost cea responsabil pentru regiunea Asia Pacifică, în calitate de Vicepreşedinte al SPX Corporation. El a înregistrat un număr mare de succese şi a avut o gamă vastă de responsabilităţi, de la R&D şi managementul de operaţiuni până la funcţii de management general.
Eamon Doherty, Chief Service Officer (CSO)

Eamon Doherty

Preşedinte interimar al regiunii EMEA; Director administrativ (CSO)
 • Anul nașterii 1968
 • S-a alăturat în 2016
 • Naționalitate irlandez
Aflați mai multe
La 1 ianuarie 2021, Eamon Doherty a preluat funcţia de Director administrativ, fiind responsabil pentru unitatea de afaceri pentru servicii, iar de la 1 aprilie 2024 el este şef interimar al regiunii EMEA. Aceste activităţi cuprinde aspecte comerciale, inclusiv satisfacţia clienţilor şi îmbunătăţirea tuturor tehnologiilor. Odată cu începerea activităţii sale în cadrul Bystronic, în anul 2016, el a preluat responsabilitatea pentru performanţa comercială, cu scopul de a sprijini organizaţia în calea sa către oferirea de sericii de clasă mondială. Din 1994 până în 2016 el a lucrat pentru Ecolab Inc., o organizaţie globală care dezvoltă şi oferă servicii, tehnologie şi sisteme în cadrul industriei chimice. În această perioadă a ocupat diverse funcţii de conducere, ultima fiind cea de şef de departament al Europei de Nord şi de Vest.
Alberto Martinez, Chief Digital Officer (CDO) and Head of Competence Center Software Services

Alberto Martinez

Director administrativ al departamentului de digital (CDO) şi Director al Center Software Services şi responsabil pentru regiunea de piaţă Australia
 • Anul nașterii 1971
 • S-a alăturat în 2018
 • Naționalitate Spaniolă
Aflați mai multe
Din septembrie 2018, Alberto Martinez conduce Competence Center Software Services, iar din august 2020 conduce Solution Center. De asemenea, din aprilie 2024 el este responsabil pentru piaţa australiană. Din august 2020 până în decembrie 2021, el a fost responsabil şi pentru departamentul IT global. Înainte de începerea activităţii sale în cadrul Bystronic, Alberto Martinez a lucrat ca dezvoltator de software la Lantek, mai întâi, începând din 1999, ca Director tehnic (CTO) iar ulterior, din 2004 până în 2018, în calitate de Director executiv. El deţine un bagaj aprofundat de cunoştinţe în industria de prelucrare a tablei şi are o experienţă de peste 25 de ani în domeniul software. De la 1 ianuarie 2022, Alberto Martinez este membru al Comitatului executiv.

Extended Executive Committee

Nicole Progin, Chief Human Resources Officer (CHRO)

Nicole Progin

Director administrativ al departamentului de resurse umane (CHRO)
 • Anul nașterii 1972
 • S-a alăturat în 2013
 • Naționalitate elveţian
Aflați mai multe
Din mai 2013, Nicole Progin este responsabilă pentru departamentul de resurse umane la nivel de grup. Înainte de a lucra la Bystronic, aceasta a ocupat diferite funcţii de conducere în departamentul de resurse umane în diferite branşe, precum automatizarea logisticii, asistenţa medicală şi IT. Ea are o experienţă de peste 20 de ani în managementul strategic şi operaţional al resurselor umane. Înainte de a-şi începe activitatea la Bystronic, ea a fost manager de resurse umane pentru Elveţia şi EMEA la Swisslog AG, în Buchs (Elveţia). Nicole Progin deţine o diplomă de master în domeniul ştiinţelor economice de la Universitatea din Berna şi a urmat diverse cursuri de formare profesională în domeniul resurselor umane.
Dr. Christoph Rüttimann, Chief Technology Officer (CTO)

Dr. Christoph Rüttimann

Director tehnic (CTO) şi responsabil pentru regiunea de piaţă Coreea de Sud
 • Anul nașterii 1979
 • S-a alăturat în 2017
 • Naționalitate Elvețian
Aflați mai multe
Din noiembrie 2017, dr. Christoph Rüttimann este Chief Technology Officer (CTO), iar din aprilie 2024 el este responsabil pentru piaţa regională din Coreea. În această calitate, el este responsabil pentru cercetare şi dezvoltare şi inovaţie la nivelul Grupului. Înainte de a lucra în cadrul Bystronic, el a activat ca director al departamentului de aplicaţii pentru clienţi, precum şi ca Director al departamentului de cercetare şi dezvoltare în cadrul Trumpf Laser Marking Systems AG. Având o experienţă de peste 15 ani, Christoph Rüttimann deţine un bagaj impresionant de cunoştinţe în domeniul ingineriei şi managementului tehnologic. El este, de asemenea, membru, iar de la 1 ianuarie 2022 este şi vicepreşedinte al Consiliului de inovare al Innosuisse, agenţia elveţiană pentru promovarea inovaţiilor.
Marco Vinanti, Chief Operating Officer (COO)

Marco Vinanti

Director general administrativ (COO)
 • Anul nașterii 1973
 • S-a alăturat în 2010
 • Naționalitate elveţian
Aflați mai multe
Marco Vinanti este Director general administrativ (COO) din ianuarie 2021. Ele este responsabil de toate instalaţiile de producţie de la nivel mondial, inclusiv de centrul nostru de servicii partajate. Anterior, el a fost Director general al Bystronic Laser AG, iar din 2015 el este responsabil pentru Competence Center Cutting. El s-a alăturat companiei în 2010 în calitate de Director de producţie. Anterior, el a ocupat diferite funcţii de conducere în diverse branşe, cum ar fi industria sculelor electrice, dispozitivelor medicale şi construcţiilor de maşini. Competenţa sa se extinde asupra tuturor aspectelor conducerii în domenii precum contul de profit şi pierdere, strategie, afaceri operaţionale, excelenţă în afaceri, managementul proiectelor şi al produselor.
Florian Wimmer, Chief Marketing Officer (CMO)

Florian Wimmer

Director comercial
 • Anul nașterii 1980
 • S-a alăturat în 2021
 • Naționalitate austriacă
Aflați mai multe
Florian Wimmer a fost desemnat Director comercial în ianuarie 2024. Ocupând această funcţie, el este responsabil pentru toate activităţile globale de marketing în ceea ce priveşte produsele, serviciile, software-ul şi managementul conturilor cheie, cu scopul de creşte spori gradul de satisfacţie şi loialitatea clienţilor. El s-a alăturat companiei Bystronic, în calitate de Director de marketing, în iulie 2021, iar din iulie 2023 acesta este responsabil şi pentru operaţiunile globale legate de vânzări. Înainte de a veni la Bystronic, acest a ocupat diverse funcţii în cadrul Hilti AG din SUA, Anglia şi Germania. El are o experienţă vastă în marketing şi vânzări în domeniile gestionării portofoliilor, segmentării clienţilor, managementului preţurilor, managementului distribuţiei, automatizării distribuţiei şi marketingului.
Michael Präger, Group Chief Communications and ESG Officer

Michael Präger

Director al departamentului de comunicaţii al Bystronic Group şi Director MSG
 • Anul nașterii 1973
 • S-a alăturat în 2021
 • Naționalitate german
Aflați mai multe
Michael Präger, Director al departamentului de comunicaţii al Bystronic Group şi Director MSG, conduce din martie 2021 departamentul global de comunicare al companiei, departamentul de management de marcă, departamentul de comunicare de marketing, precum şi departamentul de sustenabilitate din cadrul Bystronic Group. Înainte de a lucra în cadrul companiei Bystronic, el a ocupat, printre altele, la Alcoa, Eaton Corp. şi la producătorul de ambalaje Owens-Illinois, funcţii de conducere în cadrul departamentelor de comunicare şi sustenabilitate din SUA şi Europa. În domeniul MSG (aspecte de mediu, sociale şi de guvernanţă), Michael Präger împreună cu firma sa de consultanţă au consiliat recent clienţi la nivel mondial în ceea ce priveşte dezvoltarea şi integrarea strategiilor MSG.