Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Contact Statele Unite ale Americii

Formular de contact

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
About Bystronic - Facts & Figures

Profil şi cifre cheie Cele mai recente cifre ale Bystronic Group

Bystronic este o companie tehnologică de top la nivel mondial din domeniul prelucrării tablei. Soluţiile noastre de înaltă calitate fac posibilă transformarea viitorului într-unul productiv şi sustenabil. O atenţie deosebită este acordată procesului de automatizare a întregului flux de materiale şi date din lanţul de procese de debitare şi îndoire. Reţeaua noastră inteligentă de sisteme de debitare cu laser şi prese de îndoit cu soluţii inovatoare de automatizare, software şi servicii este cheia digitalizării globale a industriei de prelucrare a tablei.

Sediul nostru principal este în Niederönz, Elveţia. Alte unităţi de dezvoltare şi producţie îşi au sediul în Sulgen (Elveţia), Gotha (Germania), Cazzago San Martino şi San Giuliano Milanese (Italia), Tianjin, Shanghai şi Shenzhen (China), precum şi în Hoffman Estates (SUA). Noi ne desfăşurăm activitatea în peste 30 de ţări în care deţinem societăţi proprii de vânzări şi servicii şi avem agenţi de reprezentare în numeroase alte ţări.

Ne reprezintă orientarea către clienţi, inovaţiile de înaltă performanţă, service-ul excelent şi expertiza pe plan local. În calitate de partener de încredere, ţintim spre colaborări de lungă durată pentru a ne consolida pe termen lung relaţiile cu clienţii.

Bystronic are la nivel mondial peste 3500 de colaboratori care activează în peste 40 de locaţii şi a înregistrat în anul 2023 o cifră netă de vânzări de 930 de milioane CHF. Din anul 2021, compania Bystronic AG este cotată la bursa SIX Swiss Exchange (SIX: BYS).

Bystronic - Your best choice.
 ColaboratoriCifră de afaceri 2023 în funcţie de piaţă
La nivel mondial3.498 (+ 84 stagiari)Venit 930 mil. CHF (953 mil. EUR, 1030 mil. USD)
EMEA2.02349%
Continentele americane35936%
China9037%
APAC2138%