CD_Intro.JPG

News Competence Days 2019: Noi tehnologii, noi soluții

Bystronic și-a prezentat inovațiile pentru industria prelucrării tablelor. La sfârșitul lunii iunie, invitați din întreaga lume au venit la cea mai mare expoziție internă din Niederönz (Elveția). O ocazie perfectă pentru a discuta despre noi abordări în domeniile tăierii cu laser, îndoirii, automatizarii și software-ului.

Pe o perioadă de două săptămâni, Bystronic a întâmpinat 1200 de invitați din peste 50 de țări la Competence Days la sediul său elvețian din Niederönz. Deviza acestui eveniment a fost „World Class Manufacturing”. Bystronic a oferit astfel un răspuns la întrebarea cum ar putea arăta prelucrarea tablelor pe viitor. Vizitatorii au cunoscut cele mai importante tendințe și inovații în domeniile tăierii cu laser, îndoirii, automatizării și software-ului aproape în timpul demonstrațiilor în direct și a vizitelor ghidate ale sălilor de producție elvețiene Bystronic pentru tehnologiile de tăiere și automatizare cu laser.

Pentru mulți clienți, așteptarea cu nerăbdare a viitorului propriilor operațiuni de prelucrare a tablelor înseamnă: A fi capabil să se adapteze la scăderea dimensiunilor lotului și la situațiile de ordine fluctuante. Stăpânirea costurilor și a presiunii timpului prin aplicarea celor mai eficiente procese și sisteme disponibile. Și poziția lor pe piețele globale sau locale competitive, cu tehnologii și soluții de fabricație de top.

Hardware-ul și software-ul deschid noi căi

Datorită noilor tehnologii, produsele din metal și tablă pot fi acum fabricate mai versatil și mai profitabil ca niciodată. Pe lângă hardware-ul adecvat, soluțiile software joacă un rol din ce în ce mai important în sectorul prelucrării tablelor. În viitor, nu vor fi doar utilajele, ci și software-ul corect care va determina succesul competitiv. Pachetele software și soluțiile de procesare digitala ajută clienții să transforme procesele de producție din ce în ce mai complexe, transparente și profitabile. Acest lucru permite optimizarea costurilor, a perioadelor de procesare și a calității proceselor de producție pentru a atinge niveluri anterior neatinse.

Într-o conversație care a avut loc în timpul evenimentului, CEO-ul Bystronic, Alex Waser, a declarat: „Evenimente precum Competence Days sunt o platformă importantă pentru vizitatorii noștri pentru a face schimb de idei cu Bystronic. Aceasta permite dezvoltarea de idei noi și perfecționarea viziunilor existente. Vorbim cu oaspeții noștri despre ceea ce îi deranjează, ce soluții poate dezvolta Bystronic pentru ei și care ar fi următorul pas pentru procesele lor de producție. ”

Pentru ateliere, de exemplu, următorul pas ar putea fi un puternic laser cu fibră, cu o soluție automatizată de încărcare și descărcare pentru a crește productivitatea. Sau un material complet automatizat și flux de date care să permită o funcționare practic autonomă în mai multe schimburi. „Utilizatorii avansați și companiile mari de prelucrare a metalelor se gândesc și la alte dimensiuni. Aici vorbim despre soluții complete care acoperă tăierea, îndoirea, manipularea materialelor, precum și gestionarea proceselor și a datelor.

În viitor, în rolul său de furnizor de soluții integrate, Bystronic va sprijini utilizatorii cu planificarea și implementarea unor astfel de peisaje de producție ”, a explicat Alex Waser . „Cu experții noștri din Centrul de soluții Bystronic și cu o gamă largă de tehnologii, ne întâlnim clienții la nivelul lor actual și îi ajutăm să facă următorul pas.”

Profită de oportunități și investește

Condițiile cadru ale companiilor de prelucrare a tablelor de astăzi variază pe glob. Și totuși, a devenit clar că vizitatorii internaționali ai Competence Days 2019 au avut și lucruri în comun. Utilizatorii din Europa, America și Asia se confruntă în prezent cu provocarea de a-și alinia cu succes mediile de producție la piețele exigente și imprevizibile.

„Mulți dintre clienții noștri se confruntă cu problema: Așteptați și vedeți cum se dezvoltă sau se investeste chiar acum”, a explicat Alex Waser . „Înțelegem obstacolele. Dar vedem și oportunitățile pentru clienții noștri. Companiile care investesc acum în noi tehnologii și care își îmbunătățesc procesele de producție se pot baza pe echipamente puternice atunci când începe următoarea tendință ascendentă.” Și că această tendință ascendentă va fi garantată. Acesta a fost consensul larg al oaspeților la Competence Days de la Bystronic .

Distribuie pagina

Insights into new technologies: In the Experience Center, the guests discovered the ByStar Fiber with a new cutting head, new features, and even higher performance.

Informaţii despre noile tehnologii: În Centrul de Experienta, oaspeţii au descoperit ByStar Fiber cu un nou cap de tăiere, caracteristici noi si performanţe mai mari.

Gaining a head start thanks to the right cutting technology: Bystronic offers fiber laser and CO2 laser cutting systems with outputs ranging from 2 to 12 kilowatts.

Moderní technologie řezání: Bystronic nabízí systémy pro řezání fiber laserem a CO2 laserem s výkonem od 2 do 12 kilowattů. 

Faster cutting, increased profit: Bystronic demonstrated what high cutting speeds can achieve for sheet metal processing companies.

Tăiere mai rapidă, profit crescut: Bystronic a demonstrat pentru comapniile de prelecruare a tablelor ce se poate face cu viteză de tăiere mărită

Fully automated material flow: With the ByTrans Cross and BySort, Bystronic presented a flexible solution for the handling of raw materials and cut parts.

Plně automatizovaný tok materiálu: S ByTrans Cross a BySort představil Bystronic flexibilní řešení pro manipulaci se surovinami a řeznými díly. 

Innovative tube processing: With the ByTube 130, Bystronic has launched a new fiber laser cutting system for tube processing.

Inovativní zpracování trubek: Se strojem ByTube 130 uvedla společnost Bystronic na trh nový systém pro laserové řezání a zpracování trubek.

Fully automated bending: The Xpert Pro press brake with robotics. The automation solution handles the set-up, bending, gripper change, and sorts the finished bent parts.

Plně automatizované ohýbání: Ohraňovací lis Xpert Pro s automatizací. Automatické nastavení, ohýbání, výměna chytačů a třídění hotových ohnutých dílců.

Guests and Bystronic experts exchanging experience and ideas: All of Bystronic’s innovations are developed on the basis of dialogue with customers.

Oaspeţii şi experţii Bystronic fac schimb de experienţă şi idei: Toate inovaţiile Bystronic sunt dezvoltate pe baza dialogului cu clienţii

International visitors: More than 1200 guests visited Bystronic at its headquarters in Niederönz, Switzerland.

Vizitatori internaţionali: Peste 1200 de invitaţi au vizitat sediul central Bystronic din Niederonz, Elveţia

Distribuie pagina