Interview-Intro_Web.jpg

News „Ce soluţii putem găsi pentru companiile care prelucrează table?”

Exact acest lucru Bystronic ar dori să-l discute cu vizitatorii la Blechexpo. La expoziţie, Bystronic va expune ultimele sale soluţii în domeniul tăierii cu laser, procesarea ţevilor, automatizarea procesului de îndoire şi software. Un interviu cu Marius van der Hoeven, Directorul Bystronic Germania / Benelux.

Dl. van der Hoeven, ce noutăţi în tehnologie au în prezent cel mai mare impact asupra sectorului de prelucrare a tablelor?

Avem o creştere a cererii clienţilor noştri pentru soluţiile complet integrate în domeniul procesării tablelor. Cu alte cuvinte, soluţiile gata de pus în practică unde interacţiunea dintre hardware şi software este coordonată de-a lungul tuturor proceselor. În pofida acestui context, software-ul este pus în evidenţă ca elementul principal. Fireşte, sistemele integrate ale maşinilor trebuie să opereze mai eficient şi mai sigur ca niciodată.

Ce pot realiza utilizatorii cu aceste tehnologii din ziua de azi?

O imagine a procesului în reţea şi automatizat sporeşte eficienţa producţiei în general. Acest lucru permite utilizatorilor să beneficieze de valoarea adăugată: calitate mai bună, mai multe piese per unitate de timp, şi profituri mai mari. Ceea ce face tehnologia mai specială din ziua de azi, este că aceasta măreşte de asemenea flexibilitatea producţiei. Rezultatul este procesarea automată versatilă chiar şi pentru seriile mici şi produsele complexe din table. Şi tocmai această balanţă ajută utilizatorii să producă cu succes în loc să mărească costurile sub presiunea timpului. Şi mai este un aspect important: Companiile care taie şi îndoaie cu o calitate excelentă pot, apoi, de asemenea să integreze alte procese cu valoare adăugată în aval cu aceeaşi calitate.

Cum se schimbă mediul de piaţă şi situaţia concurenţială pentru companiile care procesează table?

Mediul de afaceri al clienţilor noştri trece în prezent prin schimbări majore, şi implicit şi registrul acestora de comenzi. Industriile stabilite cu mult timp în urmă sunt într-o stare de transformare. Şi de asemenea, apar noi sectoare care folosesc produse din metal. Pentru clienţii noştri, acest lucru înseamă micşorarea seriilor, costuri în urcare şi presiunea timpului. Pe deasupra, previzionarea situaţiei comenzii devine mai dificilă ca niciodată. În faţa acestor provocări, clienţii noştri trebuie să planifice şi să investească pe termen lung pentru a fi cu un pas în faţa concurenţei lor, din moment ce aceştia, de asemenea, investesc. În calitate de partener de service şi tehnologie ai acestora, dorim să acompaniem sustenabil clienţii noştri pe parcursul acestui proces de lungă durată.

Cum susţine Bystronic clienţii săi în acest mediu complicat de piaţă?

Noi nu doar furnizăm echipamente tehnologice clienţilor noştri. Ceea ce noi oferim depăşeşte cu mult acest lucru. Noi continuăm să susţinem clienţii noştri după ce instalăm noul echipament, de exemplu cu analizele de proces, ateliere de lucru şi instruirea tehnologiei vizate. În acest fel, ajutăm clienţii noştri să-şi îmbunătăţească substanţial calitatea proceselor de producţie. Investiţiile în noile tehnologii au sens doar dacă noi dezvoltăm noi soluţii pentru clienţii noştri care generează o valoare adăugată tangibilă pentru afacerile lor.

Cum ar trebui să se doteze companiile prelucrătoare de tablă pe viitor pentru a menţine vârful concurenţei?

Tehnologiile de tăiere de înaltă performanţă cu caracteristici de ultimă oră sporesc gama de aplicaţii şi reduc costurile de producţie per piesă. Dacă astfel de sisteme de tăiere cu laser sunt îmbunătăţite la timpul potrivit cu soluţii automatizate de încărcare şi descărcare compatibile şi cu sisteme de depozitare integrate, productivitatea poate fi mărită din nou în mod dramatic. Efecte similare pot fi de asemenea obţinute în domeniul îndoirii. În prezent, noi oferim soluţii automate flexibile care permit o tranziţie rapidă între producţia cu angajaţi şi fără angajaţi ori de câte ori este nevoie. Integrarea cu succes a unor astfel de soluţii atrage după sine un furnizor care însoţeşte clienţii pas cu pas. Un furnizor care de asemenea integrează sisteme terţe dacă este necesar. Şi care este capabil să dezvolte soluţii personalizate care îndeplineşte cerinţele specifice ale clienţilor. Într-un astfel de proces de dezvoltare, serviciile şi software-ul joacă un rol cheie.

În ce măsură vor afecta serviciile oferite în viitor oportunităţile digitalizării?

Digitalizarea ne ajută să concentrăm toate activităţile noastre asupra cerinţelor clienţilor noştri. Acest lucru ne permite să furnizăm clienţilor noştri sprijin mai eficient şi mult mai rapid. De exemplu, cu mentenanţa preventivă, care intervine înainte ca maşina să se strice. Sau cu soluţiile de mentenanţă de la distanţă care permit specialiştilor noştri să ia legătura direct cu clienţii noştri ori de câte ori este necesar. Digitalizarea ne permite de asemenea să îmbunătăţim disponibilitatea imediată a pieselor de schimb.

Ce nu are trebui să rateze sub nicio formă vizitatorii standului Bystronic la Blechexpo?

La Blechexpo, Bystronic va prezenta ultima generaţie a tehnologiei de tăiere cu laser cu fibră pentru segmentele gamei de vârf şi a celei mijlocii – ambele pentru procesarea tablei şi a ţevilor. De asemenea, prezentăm noua tehnologie de îndoire. În plus, vom demonstra vizitatorilor noştri cum aceste sisteme de tăiere şi îndoire pot fi integrate în peisajul procesului integrat şi în reţea unde software-ul şi automatizare asigură un material optim şi flux de date. Mai mult,  vom expune servicii care ajută clienţii noştri să sporească eficienţa şi calitatea proceselor de producţie.

Totuşi, noi nu doar trimitem maşinile noastre la Stuttgart. Echipa noastră Bystronic va fi prezentă la standul nostru. Pentru noi, acest târg reprezintă o oportunitate grozavă de a ne angaja în dialog cu vizitatorii interesaţi. Dorim să discutăm ce alte soluţii mai poate să găsească Bystronic pentru companiile de procesare a tablelor.

Detalii

Vizitaţi Bystronic la Blechexpo: Hala 1, Stand 1711

Distribuie pagina

Marius van der Hoeven, Managing Director of Bystronic Germany / Benelux: “We do not just offer our customers technology. What we offer goes far beyond this. We want to discuss what else Bystronic can solve for sheet metal processing companies.”

Marius van der Hoeven, Directorul Bystronic Germania / Benelux: „Noi nu oferim clienţilor noştri doar tehnologie. Ceea ce noi oferim este mult peste acest lucru. Dorim să discutăm ce alte soluţii mai poate să găsească Bystronic pentru companiile de procesare a tablelor.”

“Investments in new technologies only make sense if we develop solutions for our customers that generate a distinct added value for their business.” Marius van der Hoeven.

„Investiţiile în noile tehnologii au sens doar dacă noi dezvoltăm soluţii pentru clienţii noştri care produc o valoare adăugată deosebită afacerii lor.” Marius van der Hoeven.

Detalii

Vizitaţi Bystronic la Blechexpo: Hala 1, Stand 1711

Distribuie pagina