TTM-Intro.jpg

News Bystronic si TTM devin unul

Bystronic, alături de mulți invitați, a sărbătorit integrarea oficială a TTM Laser în Grupul Bystronic. Evenimentul a inaugurat de asemenea si noul Centru de Experiență și a oferit o premieră mondială a noului sistem de tăiere cu laser ByTube 130.

Pe 10 mai 2019, la marginea orașului Brescia, mulți oaspeți s-au adunat la sediul TTM Laser pentru a marca o nouă eră. TTM Laser este acum membru cu drepturi depline al Grupului Bystronic. Prin urmare, locația din Cazzago San Martino va fi Centrul de competențe Tube Processing din Grupul Bystronic. Bystronic și TTM Laser au sărbătorit această ocazie.

TTM Laser a fost fondată în 2001 și s-a specializat în dezvoltarea de sisteme laser 2D și 3D pentru tăierea ţevilor și a profilelor. După un parteneriat care a început în 2017, în ultimul an, Bystronic a preluat compania, cu sediul în Cazzago San Martino, și locul său de producție, pentru a completa gama de tehnologie a grupului în soluțiile de tăiere cu laser pentru ţevi și profile.

Clienții și oaspeții care au participat au fost primiţi în Cazzago San Martino cu un covor roșu care a condus direct în sala de producție. Acesta este locul în care sistemele de tăiere de ţevi și profiluri cu laser provin înainte de a fi livrate din Italia către companii din întreaga lume în diferite industrii, de la automotive și mașini agricole până la construcții și arhitectură.

Centrul de experiență nou și premiera mondială a ByTube 130

Alex Waser, CEO al grupului Bystronic, a subliniat rolul important al TTM Laser în portofoliul Bystronic: "Tehnologia de prelucrare a ţevilor și profilelor pe care o dezvoltăm și producem în Cazzago San Martino este un element important. Această locație de producție modernă și angajații loiali ai acesteia oferă condiții ideale. Prin urmare, ne vom concentra expertiza în domeniul procesării ţevilor și profilelor aici."

A fost deschis un nou Centru de Experiență. Acesta include un showroom modern, cu o suprafață de aproximativ 3.200 de metri pătrați, în care vor fi prezentate în viitor cele mai noi tehnologi de prelucrare a ţevilor și a profilelor. Pentru inaugurarea oficială, o panglică roșie a fost tăiată de Alex Waser și de membrii consiliului executiv. În plus, în tradiția Bystronic, s-au prezentat două cowbelluri elvețiene. Un clopot a fost primit de compania germană Klöckner & Co. Celălalt clopot a fost acordat lui Paolo Maccarana, directorul noului Centrul de Experiență.

Ultima supriză a fost oferită de directorul de vânzări Stefano Dal Lago. El a dat semnalul pentru a dezvălui cea mai nouă tehnologie de la Cazzago San Martino: noul sistem de tăiere cu laser, ByTube 130. Acesta este primul sistem de tăiere pe care TTM Laser și Bystronic îl vor introduce pe piață împreună, în viitorul apropiat, ca Produs oficial Bystronic.

Distribuie pagina

Bystronic and TTM Laser celebrate the opening of the new Experience Center.

Bystronic și TTM Laser sărbătoresc deschiderea noului Centrul de Experiență.

The location in Cazzago San Martino will be the Competence Center Tube Processing of the Bystronic Group.

Locația din Cazzago San Martino va fi Centrul de competențe Tube Processing din Grupul Bystronic.

World premiere: the new tube laser cutting system, ByTube 130, will come on the market in the near future.

Premiera mondiala: noul sistem de taiere cu laser, ByTube 130, va veni pe piata in viitorul apropiat.

Distribuie pagina