cannes_corporate-team.jpg

News Bystronic câştigă Delfinul de Aur

Pentru noul său videoclip, Bystronic a câştigat cea mai înaltă distincţie pentru videoclipurile corporate la Premiile de la Cannes în cadrul Corporate Media & TV.

Noul film al Bystronic a fost nominalizat la categoria “Videoclipuri Corporate” la Premiile de la Cannes în cadrul Corporate Media & TV. Pe 26 septembrie, după foarte mult suspans, am putut sărbători. Juriul a fost atât de impresionat de noul videoclip al Bystronic încât ne-au acordat un Delfin de Aur, cea mai înaltă distincţie.

Cu noul videoclip, Bystronic a adoptat conştient o abordare diferită. „Am îndrăznit să contestăm stereotipurile obişnuite şi am reuşit să captivăm privitorii.”, explică Jean-Pierre Neuhaus, directorul Departamentului de Comunicări al Corporaţiei, şi adaugă: “Dorim pe această cale să mulţumim partenerului nostru vechi “Beck & Friends” pentru implementarea unică şi pentru acest rezultat fantastic.”

Videoclipul Bystronic a fost lansat în iunie 2019. Videoclipul a fost sincronizat în limba germană, engleză şi chineză, şi este disponibil cu subtitrări în alte şapte limbi.

Râvnitele premii Delfin sunt acordate pentru diferite categorii. În acest an organizatorii Premiilor de la Cannes în cadrul Corporate Media & TV au primit aproximativ 950 de prezentări din 51 de ţări. Din cele 250 care au ajuns pe lista scurtă, jumătate au câştigat premii. Aşa cum este menţionat mai sus, Bystronic a primit unul din prestigioasele premii, acela fiind Delfinul de Aur la categoria „Videoclipuri Corporate”.

Distribuie pagina

Accepting the Golden Dolphin in Cannes: Peter Beck (Creative Director), Daniel Moreno (Head of Corporate Branding), Jean-Pierre Neuhaus (Head of Corporate Communications), Andy Weimer (Post Production)

Acceptand premiul Delfinul de Aur la Cannes : Peter Beck (Director Creativ), Daniel Moreno (Director Corporate Branding), Jean-Pierre Neuhaus (Director Corporate Communications), Andy Weimer (Post Producţie)  

Distribuie pagina