ByStar-Fiber-12kw_side-view_door-closed-intro.jpg

News ByStar Fiber: Tăiere cu laser de ultimă generaţie în format XXL

Bystronic extinde sistemul de tăiere ByStar Fiber la scară extralargă 6225 şi 8025. Astfel, creşte nivelul de producţie în cazul tăierii cu laser cu fibră, precum şi diversitatea aplicaţiilor de tăiere.

Mai multă tablă, mai multe piese, mai multă diversitate. Maşinile de tăiere cu laser la scară extralargă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se diferenţia substanţial de concurenţă printr-o ofertă extinsă de prelucrare. Pentru a susţine companiile care desfăşoară activităţi de prelucrare a tablei cu o gamă variată de formate de maşini, Bystronic extinde sistemul de ultimă generaţie de tăiere cu laser ByStar Fiber cu formatele 6225 şi 8025. În acest context, maşina poate fi echipată opţional cu o putere a laserului cuprinsă între 3 şi 10 kilowaţi.

Datorită noului format la scară extralargă al BySprint Fiber, utilizatorul poate prelucra foi de tablă cu o suprafaţă de lucru cu lungimi de până la 8 metri şi lăţimi de până la 2,5 metri. În acest mod creşte nivelul de producţie deoarece, în asociere cu foile de tablă de mari dimensiuni, piesele de tăiere pot fi înseriate mai eficient, fiind astfel reduse semnificativ pierderile de materie primă nedorite. La generarea planurilor optime de tăiere la scară extralargă, soluţia software BySoft 7 asistă utilizatorul şi prin proceduri de nesting inteligente.

Diversitatea oferă avantaje faţă de concurenţă

Adesea este necesară o creştere a diversităţii pieselor de tăiere. Nici acest lucru nu reprezintă o problemă cu ajutorul noilor formate 6225 şi 8025 asigurate de ByStar Fiber. În cazul unei table de dimensiuni mari, puteţi să tăiaţi, pe lângă diferite piese mici, şi piese de dimensiuni mari dacă este necesar, fără ca maşina să îşi întrerupă tăierea cu laser pe traseele lungi de tăiere. Acesta este un avantaj competitiv pe care maşinile de tăiat cu laser convenţionale cu format standard nu îl pot oferi.

Pe lângă aplicaţiile de tăiere cu table de dimensiuni deosebit de mari, sunt posibile şi prelucrările de foi de tablă de dimensiuni mai mici. Dacă este necesar, pot fi aliniate pe masa de tăiere a ByStar diverse foi de tablă. În acest mod, utilizatorul creşte gradul de utilizare a instalaţiilor prin reducerea timpilor neproductivi şi asigurarea unui timp prelungit de funcţionare a maşinii de tăiere cu laser în modul de tăiere.

Toate maşinile ByStar Fiber, inclusiv noile maşini pentru scară extralargă, sunt echipate în regim standard cu capul de tăiere Bystronic de ultimă generaţie. Opţiunile suplimentare, de exemplu, al doilea terminal de operare cu ecran tactil, în cazul maşinilor cu o lungime extinsă, oferă o perspectivă generală optimă asupra procesului de operare.

Distribuie pagina

The extra-large format increases productivity. The parts that are to be cut can be nested more efficiently on large sheets, and larger parts can also be produced from one piece.

Formatul la scară extralargă creşte nivelul de producţie. Pe foile de tablă de mari dimensiuni, piesele de tăiere pot fi înseriate mai eficient şi pot fi fabricate şi piese mai mari dintr-o singură foaie.

Wide selection of laser outputs: The ByStar Fiber 8025 and 6225 are available with laser sources ranging from 3 to 10 kilowatts.

Gamă extinsă de opţiuni de putere a laserului: ByStar Fiber 8025 şi 6225 poate fi echipată opţional cu surse pentru laser cuprinse între 3 şi 10 kilowaţi.

Distribuie pagina