BySprint-Fiber_Intro.jpg

News BySprint Fiber: noul format de 12 metri

Bystronic extinde laserul cu fibră BySprint Fiber la scara extralargă 12020. Astfel, creşte nivelul de producţie în cazul tăierii cu laser, precum şi diversitatea aplicaţiilor de tăiere.

Mai multă tablă, mai multe piese, mai multă diversitate. Maşinile de tăiat cu laser la scară extralargă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se diferenţia substanţial de concurenţă. De aceea, Bystronic extinde laserul cu fibră BySprint Fiber la formatul 12020. Astfel, maşina poate fi echipată cu sursele pentru laser Fiber 3000, 4000 sau 6000.

Datorită noului format la scară extralargă al BySprint Fiber, utilizatorul poate prelucra foi de tablă cu o lungime de lucru de până la 12 metri. Astfel, creşte în primul rând productivitatea maşinii, prin sporirea eficienţei procesului de înseriere a pieselor tăiate din foi de tablă mari. În al doilea rând, pierderile de materie primă nedorite sunt reduse semnificativ. Pentru aceasta, software-ul de procesare BySoft 7 asistă utilizatorul şi prin proceduri de nesting inteligente.

Distribuie pagina

În plus, formatul de 12 metri creşte diversitatea aplicaţiilor de tăiere ale BySprint Fiber. În cazul unei table de dimensiuni mari, puteţi să tăiaţi, pe lângă diferite piese mici, şi piese de dimensiuni mari dacă este necesar, fără a întrerupe funcţionarea maşinii. Acesta este un avantaj competitiv pe care maşinile de tăiat cu laser convenţionale cu format standard nu îl pot oferi.

Pe lângă aplicaţiile de tăiere cu table de dimensiuni deosebit de mari, sunt posibile şi prelucrările de foi de tablă de dimensiuni mai mici, care pot fi aliniate pe masa de tăiere a BySprint Fiber. Astfel, utilizatorul are posibilitatea de a economisi materie primă suficientă pe care să o prelucreze ulterior cu sistemul de tăiere cu laser cu fibră în modul de tăiere.

Pe lângă BySprint Fiber 12020, Bystronic oferă lasere cu fibră în formatele 8020, 6520, 4020 şi 3015.

Distribuie pagina