Testimonials_Intro_web.jpg

News 10 kilowatt: Det siger vores kunder

Højeste skærehastigheder, et bredt bearbejdningsspektrum og en stærk samlet ydeevne. Det er grunde til, at brugere vælger ByStar Fiber 10 kilowatt fra Bystronic. Her fortæller kunder om deres erfaringer med fiberlaserskæresystemet.

Hosta Industries A/S

Som metalbearbejdende ordreproducerende virksomhed betjener Hosta Industries fra den danske by Hjallerup kunder i Danmark, Sverige og Norge. Familievirksomheden satser i den forbindelse på høj kvalitet, hurtige produktionsprocesser og en omkostningsoptimeret fabrikation. Dette bliver muligt ved at benytte de nyeste teknologier.

I produktionsområdet laserskæring har Hosta Industries siden november 2016 arbejdet med en 10 kilowatt stærk ByStar Fiber 3015. High end-laserskæresystemet fra Bystronic supplerer især den moderne produktionspark ved skæreopgaver, hvor der udføres en hurtig, førsteklasses bearbejdning af pladeprodukter med tykkelser fra 1 til 12 millimeter.

Del siden

FC Laser Ltd

FC Laser Ltd er en britisk laserskæringsspecialist, der koncentrerer sig om at tilbyde fleksible løsninger for laserskårne og formede metalprodukter. Firmaets grundlægger Danny Fantom har med stort held positioneret sin virksomhed som markedsfører med denne orientering. I den forbindelse har han lige fra starten stolet på produktionsløsninger fra Bystronic.

Siden februar 2017 har FC Laser Ltd udført skærearbejde med en 10 kilowatt stærk ByStar Fiber 3015. Dermed kunne det eksisterende udbud udvides med højere skærehastigheder og et bredere bearbejdningsspektrum. Som følge af den vellykkede indførelse af den nye maskine installeres yderligere to ByStar Fiber 10-kilowatt-fiberlasersystemer frem til januar 2018. Med denne investering forbereder FC Laser Ltd sig på stigende ordremængder.

Kurt Forster AG

Kurt Forster AG er en succesrig familievirksomhed i Berneck (Schweiz). Som pladebearbejdende underleverandør satser virksomheden på et bredt bearbejdningsspektrum og på hurtige produktionsprocesser. En central rolle indehaves af ByStar Fiber 3015 med 10 kilowatt. Her har fiberlaserskæresystemet fra Bystronic været i anvendelse siden sommeren 2017. Skæresystemet suppleres af på- og aflæsseautomationen ByTrans Extended 3015.

Med denne kombination af 10 kilowatt-fiberlaser og automation kunne Kurt Forster AG forøge sin proceshastighed ved laserskæring med op til det firedobbelte. Dertil kommer et udvidet materialespektrum. Det omfatter bygge- og specialstål, aluminium og ikke-jernholdige metaller som f.eks. kobber og messing. Og alt dette i pladetykkelser fra 0,8 til 30 millimeter.

Metalltechnik Göbel GmbH

En moderne produktion med hurtige forløb og høj forarbejdningskvalitet. Det er succeshemmeligheden bag Metalltechnik Göbel GmbH i Dippoldiswalde (Tyskland). Den lønproducerende virksomhed satser på de 10 kilowatt lasereffekt fra en ByStar Fiber 4020 og den hertil passende automation ByTrans Extended 4020. Den højeffektive pakke fra Bystronic forøger hastigheden og alsidigheden ved produktionen. En afgørende fordel i konkurrencen om kundeordrer. En anden fordel er de relativt lave driftsomkostninger ved den automatiserede fiberlaser i forhold til traditionelle CO2-laserskæringssystemer.

Med 4020-formatet på ByStar Fiber fremstiller Metalltechnik Göbel GmbH efter behov også større pladedele, der går ud over standardformatet 3015. Således kan virksomheden også imødekomme særlige kundeønsker. 4020-formatet er imidlertid også særdeles velegnet til små skæreemner. Disse kan integreres optimalt på de fire gang to meter store plader. Derved minimeres mængden af skæreaffald og dermed forbruget af kostbart råmateriale.

Del siden