Robocup_Intro.jpg

News RoboCup 2018: Echipa de robotică în top 5

La campionatul mondial de roboți inteligenți de anul acesta din Canada, echipa elvețiana hftm.team.solidus a ocupat locul 5 și astfel s-a afirmat printre cei mai buni specialiști în robotică din lume.

După zile de competiție intensă, echipa de robotică a Colegiului Tehnologic Mittelland (HFTM) a încheiat RoboCup 2018 pe locul 5. În acest an, în Montreal, Canada, aproximativ 4 000 de participanți din 35 de țări au concurat cu roboții în diverse discipline. În ciuda unei runde preliminare foarte puternice, în care roboții elvețieni au câștigat cinci din cele șase secvențe de competiție, echipa nu a ajuns în semifinale.

Cu toate acestea, ei pot fi mândri de modul în care au aplicat precizia elvețiană pentru a obține un loc printre primele cinci din elita globală în robotică. În disciplina logistică, echipa elvețiană de robotică a fost unul dintre concurenții de vârf timp de mai mulți ani. În 2014 (în Brazilia) și 2017 (în Japonia), echipa a terminat pe locul trei, iar în 2015 (în China) și 2016 (în Germania) au câștigat chiar medalia de argint.

Suntem deopotriva mândri și mulțumiți de participarea cu succes a hftm.team.solidus la RoboCup 2018 și îi felicităm pe toți membrii echipei.

Distribuie pagina

5th place at the RoboCup: This year, hftm.team.solidus and its specialized logistics robots competed in Montreal.

5th place at the RoboCup: This year, hftm.team.solidus and its specialized logistics robots competed in Montreal.

Distribuie pagina