BySoft7-Plant-Manager_control-panel.jpg

News Testimonial ByStar Fiber

“Lasered Components” își întrece competitorii cu ajutorul mașinii de tăiat cu laser ByStar Fiber. Noul laser cu fibră a accelerat creșterea companiei.

Prin ce vă deosebiți de competitorii dumneavoastră?

Probabil că nu oferim cele mai ieftine servicii dar oferim cel mai bun raport calitate-preț. Nu am accepta o comandă dacă nu am avea timp să o onoram și suntem foarte onești. Clienții noștri știu acest lucru și avem o relație foarte bună cu ei.

Distribuie pagina

Ce așteptări aveți de la noul laser cu fibră?

Siguranță, viteză și precizie – dacă există o alternativă mai bună la tehnologia laserului cu fibră de astăzi atunci înseamnă că noi nu am găsit-o! În acest moment suntem singura companie care oferă servicii de tăiere cu laser din Marea Britanie care folosește în procent de 100 la sută doar mașini de tăiere cu laser cu fibră, toate fiind de la Bystronic. Alte companii folosesc încă o combinație de tăiere cu module tradiționale CO2 și mașini moderne de tăiere cu laser cu fibră.

Ce ați tăiat cel mai recent cu ByStar Fiber?

În acest moment tăiem dulapuri metalice pentru nave de război – deși nu sunt sigur cât avem dreptul să dezvăluim întrucât sunt pentru Ministerul Apărării. Ciudat este că, multe dintre produse rămân un mister pentru noi, ni se trimite design-ul, producem piesa și o livrăm. Recent am tăiat componente pentru companii de construcții, din domeniul medical și pentru companii de desfacere de pe întreg teritoriul Marii Britanii. 

Povestiți-ne despre modul de operare al mașinii.

Este mult mai sigur, durata de funcționare este mărită. Este foarte ușor să școlarizezi operatorii direct pe mașină. Putem aduce personal nou și după o săptămână angajații au capabilitatea de a lucra ca un operator complet format și cu experiență. Interfața este un ecran tactil și este foarte clar cum programezi dimensiuni și forme.

Cum simplifică ByStar Fiber procesul de tăiere cu laser?

Într-un mod general, poate tăia orice într-un spectru larg de grosimi. În acest fel avem nevoie de mai puține mașini. Acum spațiul din fabrică pare de două ori mai mare iar jumătate este folosit pentru depozitarea materialelor. Asta înseamnă că putem obține rezultate maxime cu mașina noastră.

Cum s-a îmbunătățit afacerea dumneavoastră cu ByStar Fiber?

Este o decizie importantă să investești într-o mașină nouă. Trebuie să ne întrebăm dacă putem face planul să funcționeze, dacă vom fi mai competitivi Răspunsul este da. Am crescut numărul angajaților și volumul de muncă și ne bucurăm de cel mai bun trimestru pe care l-a avut compania noastră vreodată. Investind în tehnologie de ultimă generație ne întrecem competitorii.

Karl Willett opereaza ByStar Fiber folosind noua interfata ByVision Cutting

Karl Willett opereaza ByStar Fiber folosind noua interfata ByVision Cutting

Distribuie pagina