ByTube-Star-130_main.jpg

News ByTube Star 130: Soluția supremă pentru prelucrarea țevilor

Accelerați-vă afacerea cu laserul de debitat țeavă cu noul ByTube Star 130, dispozitivul de prelucrat cu laser a țevilor de înaltă calitate de la Bystronic cu cele mai multe funcții. Precizie, ușurință în utilizare și o configurare complet automată cu profiluri deschise și elipse duc la o mai mare flexibilitate și calitate în producție.

Bystronic își susține clienții cu soluții care îi fac și mai competitivi. Datorită aparatelor puternice și proceselor optimizate, aceștia pot privi spre viitor cu încredere.

Cu sistemul de tăiere cu laser ByTube Star 130, operațiunile de producție a tablelor intră rapid și ușor în prelucrarea țevilor, inclusiv tăierea profilului, accesând astfel noi grupuri de clienți.

Configurare complet automată

Dacă doriți să vă extindeți portofoliul, aveți la îndemână soluția perfectă pentru procesarea țevilor cu ByTube Star 130: rapid, simplu, eficient și cu cele mai multe funcții. Spectrul larg de aplicații pentru toate materialele metalice în dimensiuni de la 10 la 130 milimetri și lungimi de materii prime de până la 8,5 metri deschide noi posibilități.

Sistemul automat reduce la minimum intervenția manuală și astfel facilitează în primul rând procesul de prelucrare a țevilor. În același timp, mașina acoperă o gamă extrem de largă de nevoi: Deoarece 85 la sută din potențialul pieței din segment constă în țevi mici, ByTube Star 130 este echipat pentru prelucrarea țevilor cu diametre de la 10 la 130 milimetri. Aparatul de prelucrat cu laser a țevilor, are o capacitate de încărcare de până la 17 kilograme pe metru.

Disponibil în două niveluri de putere, 2 sau 3 kilowați, unitatea laser cu fibră a ByTube Star 130 obține puncte cu o eficiență energetică excelentă, precum și o calitate uniformă a tăierii.

Cu capul de tăiere 2D, 90 la sută din toate cererile clienților sunt îndeplinite, deoarece tăierile verticale reprezintă cea mai mare cotă de piață.

Distribuie pagina

Tube processing made easy, including profile cutting. The new ByTube Star 130 makes it possible.

Procesarea țevilor realizată ușor, inclusiv tăierea profilelor. Noul ByTube Star 130 face posibil acest lucru.

Opțiunile suplimentare sporesc precizia

Opțiunile suplimentare pot fi configurate individual și permit confortul de funcționare suplimentar, precum și o calitate îmbunătățită a producției:

  • «Laserscan»: Compensare în timp real a îndoirii țevilor pentru îmbunătățirea preciziei tăierii, ceea ce înseamnă că este garantată o precizie ridicată în toate condițiile de tăiere, chiar și cu materiale de calitate scăzută.
  • «Tăiere rapidă»: Viteză mai mare pentru o capacitate îmbunătățită datorită unei axe liniare suplimentare.

Detectarea automată a cusăturii de sudură permite alinierea automată a cusăturii de sudură la poziția dorită. Cu Laserscan, funcția recunoaște și compensează independent abaterile geometrice din țevi, garantând astfel precizia proceselor de tăiere, indiferent de calitatea materiei prime.

Cu ByVision Tube, progresați rapid și productiv, de la primirea comenzilor la livrarea pieselor finite.

ByTube Star130  tube laser cutting: Greater speed, even when profile cutting, with the Quick Cut function.

Viteză mai mare, chiar și la tăierea profilului, cu funcția Tăiere rapidă. 

Guaranteed accuracy in all cutting conditions: Laserscan.

Precizie garantată în toate condițiile de tăiere: Laserscan

Stânga sau dreapta nu este o problemă

Fiind singurul furnizor global, Bystronic furnizează și sistemul de tăiere cu laser ByTube Star 130 într-un design cu o configurație „oglindită” la cerere. Acest lucru permite clienților să selecteze aspectul optim pentru fluxul lor individual de producție. Deși simplă la prima vedere, „oglindirea” oferă beneficii: zonele de încărcare și descărcare nu mai împiedică. Reduce nu numai efortul logistic, ci și economisește spațiu și forță de muncă. Datorită timpului de transfer mai rapid, productivitatea poate fi crescută semnificativ.

ByTube Star 130 combină designul inteligent al aparatului și tehnologia de tăiere de vârf. Funcționarea simplă, gama largă de aplicații și opțiunile sofisticate asigură faptul că clienții Bystronic rămân mereu cu un pas înaintea domeniului într-o concurență din ce în ce mai dură.

Operating the ByTube Star 130 is easy with ByVision Tube.

Utilizarea ByTube Star 130 este ușoară cu ByVision Tube.

Distribuie pagina