Bystronic_Lantek_2.JPG

News Bystronic și Lantek au de-acum un parteneriat pentru inovații

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor într-un mediu de producție interconectat în rețea și automatizat, cu soluții remarcabile pentru procese viitoare, Bystronic și Lantek sunt de-acum parteneri pentru inovații și colaborează pentru viziuni noi.

Nevoile multor utilizatori în ceea ce privește soluțiile de automatizare sau digitale pentru procese de producție sunt în creștere. Acest trend este amplificat de impulsurile “Industry 4.0” care încep să schimbe lumea prelucrării tablei. Sectorul software ocupă un rol central în această schimbare. Software-ul ajută utilizatorii în planificarea proceselor, interconectarea, monitorizarea și optimizarea lor.  

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor într-un mediu de producție interconectat în rețea și automatizat, cu soluții remarcabile pentru procese viitoare, Bystronic și Lantek sunt de-acum parteneri pentru inovații și colaborează pentru viziuni noi. Un important scop inițial al acestui parteneriat este dezvoltarea unei soluții “MES”. Astfel Bystronic își extinde oferta actuală de software pentru a include un sistem integrat de control al producției (Manufacturing Execution System). Pe viitor, această soluție “MES” va ajuta clienții să încorporeze în mod optim în producție automatizări și procese digitale. Bystronic va prezenta în premieră acest proiect de tehnologie la EuroBLECH 2016 la Hanovra.

Distribuie pagina

Distribuie pagina