Formular de contact Adrese de contact
Formular de contact Adrese de contact

Contact Statele Unite ale Americii

Formular de contact

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Contact

Mobile Bending Cell Presă de îndoit automatizată pentru spaţii foarte înguste

Mobile Bending Cell - Title

Prese de îndoit extinse Sistem automat şi flexibil de îndoire în format mini

Bystronic transformă în doar câteva minute presele de îndoit compacte ByBend Star 40 şi ByBend Star 80 într-o celulă mobilă de îndoire. Manual sau automat? Cu Mobile Bending Cell ambele opţiuni sunt posibile: Îndoiţi complet automatizat serii mari şi îndoiţi manual serii mici şi complexe. Astfel, beneficiaţi în permanenţă de flexibilitate şi puteţi lua decizii în funcţie de cerinţe.

Automatizare «la cerere» în spaţii foarte înguste, pentru o flexibilitate maximă!

Mobile Bending Cell - Flexible Automation

Rapid şi uşor Începeţi – fără ezitare

Mobile Bending Cell este pregătit de funcţionare în cel mai scurt timp: «Plug and bend» – Nu trebuie decât să conectaţi sistemul şi să începeţi procesul de îndoire. Trecerea de la presa de îndoit manuală la cea automatizată durează mai puţin de zece minute. 

Mobile Bending Cell - Just start

Exploataţi şi ultimul colţişor Presă de îndoit automatizată pentru cele mai mici spaţii

Mobile Bending Cell este soluţia ideală pentru problemele dumneavoastră legate de spaţiu: Aceasta este celula noastră compactă de îndoire pentru sistemul automat de îndoire şi poate fi deplasată fără efort. Astfel, puteţi îndoi chiar şi în spaţiile cele mai înguste – oriunde doriţi.

Mobile Bending Cell - Work in small spaces

Compact şi performant Creşteţi-vă randamentul

Cadrul compact asigură o viteză de îndoire de până la 30 de milimetri pe secundă. Acesta vă permite să lucraţi de trei ori mai rapid decât cu o presă de îndoit de dimensiuni mari. Astfel, produceţi piese de dimensiuni mici şi medii mai convenabil ca oricând.

Mobile Bending Cell - Increase output

Programare uşoară Bucuraţi-vă de confort

Software-ul BySoft CAM Robot permite, în combinaţie cu software-ul de îndoire BySoft Cell Control Bend, efectuarea unei programări simple. Indiferent dacă este manuală sau automatizată, operarea intuitivă asigură o îndoire confortabilă pe presa dumneavoastră de îndoit. 

Programarea poate fi efectuată şi offline. Utilizatorii pot crea offline toate comenzile de îndoire prin intermediul software-ului BySoft CAM.

Mobile Bending Cell - Easy programming with BySoft CAM Robot

Beneficiaţi de un nivel maxim de flexibilitate în spaţiile cele mai înguste, cu Mobile Bending Cell.

Date tehnice

Date tehnice Toate informaţiile referitoare la Mobile Bending Cell

 Mobile Bending Cell 40 + 80
Max. load10 kg
Max. part sizeca. 300 x 600 mm
Max. part weightca. 7 kg
Air supply5 – 7 bar
Weight1 t
Videos

Video Reechipare simplă: Cel mai flexibil sistem automat de îndoire

Transformaţi-vă în doar câteva minute presele de îndoit manuale ByBend Star 40 şi ByBend Star 80 în celule de îndoire automatizate. Astfel, combinaţi în spaţiile cele mai înguste performanţa de îndoire a presei ByBend Star 40 sau 80 cu nivelul de producţie al Mobile Bending Robot. Acest lucru asigură un nivel maxim de flexibilitate pentru schimbarea lungimilor comenzilor.

Mobile Bending Cell Thumbnail

Aspectele esenţiale din clipul video

Video preview Mobile Bending Cell fast convertion

Reechipare rapidă

Celula de îndoire poate trece în mai puţin de 10 minute de la operarea manuală la producţia automatizată.

Video preview Mobile Bending Cell work in small spaces

Utilizare flexibilă

Având o suprafaţă de aşezare de mai puţin de 3 metri pătraţi, presa de îndoit automatizată poate fi utilizată în mod flexibil oriunde este necesar.

Video preview Mobile Bending Cell exact positioning

Poziţionare precisă

În interiorul Mobile Bending Cell funcţionează un robot cu 6 axe. Acestea ghidează cu precizie piesele îndoite pe presa de îndoit, în orice poziţie este necesar.

Video preview Mobile Bending Cell enough space for changing parts

Spaţiu suficient pentru piesele interschimbabile

în sistemul Mobile Bending Cell, operatorii au posibilitatea de a adapta în mod flexibil staţiile de preluare pentru piesele brute.

Aveţi întrebări cu privire la transformarea presei dumneavoastră de îndoit într-o celulă de îndoire flexibilă şi automatizată? Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă oferi consiliere!

Service
Service

Service-ul Bystronic Personalizat pentru cerinţele dumneavoastră şi pentru o producţie fără întreruperi

Woman with red hair repairs a machine

Pachetele ByCare

Experţii noştri de service instruiţi asigură desfăşurarea unor procese eficiente de producţie precum şi siguranţă pentru colaboratorii dumneavoastră. În funcţie de cerinţe, oferim serviciile noastre ca pachet bază până la un pachet complet.

preventice maintenance and proactive advice from the expert

360° Customer Advisor

Analizăm producţia dumneavoastră şi stabilim care sunt punctele forte şi punctele slabe. Pe baza acestora, puteţi optimiza procesele şi puteţi reduce timpii de nefuncţionare.

Bystronic employees reviewing a cut sheet metal part

Serviciile noastre

Efectuăm lucrări de întreţinere la sistemele dumneavoastră Bystronic şi le reparăm. La cerere, puteţi primi actualizări pentru o echipare ulterioară sau accesorii pentru modernizarea maşinilor dumneavoastră. Dacă este necesar, putem efectua şi o revizie generală.

Experţii noştri de service vă stau întotdeauna la dispoziţie – rapid şi personal

Software

Software BySoft Cell Control Bend: Automatizare pentru presa dumneavoastră de îndoit

Mobile Bending Cell este conectat la software-ul de îndoire. Acest lucru facilitează controlul automatizat al tuturor etapelor de producţie. 

ByBend Start 40 monitor

BySoft Suite Software-ul pentru procese mai eficiente

Viitorul industriei de prelucrare a tablei constă într-o producţie interconectată, inteligentă. Software-ul de la Bystronic digitalizează şi conectează întreaga dumneavoastră companie, pentru ca dumneavoastră să vă controlaţi în mod optim producţia.