king_metaal.jpg

News King Metaal investeert wederom in Pre-Owned by Bystronic LASER

King Metaal in Franeker is al ruim 25 jaar Ambassadeur van Bystronic in Noord Nederland. Als een van de eerste bedrijven kocht Tjerk Kingma een lasersnij machine in Friesland.

King Metaal is gespecialiseerd in speciale projecten, hierdoor heeft men behoefte aan veel flexibiliteit en een betrouwbaar machinepark. Gezien de ervaringen met Bystronic is er onder andere vanwege de betrouwbaarheid wederom gekozen voor Bystronic.

De machine die nu gekocht is is een Pre-Owned by Bystronic ByAutonom 4020 6KW. Deze machine heeft meer vermogen dan de vorige laser, En derhalve geeft dat ook weer meer mogelijkheden met name in het dikkere snijbereik.

King Metaal heeft al ruime ervaring met de gebruikte machines van Bystronic, echter het nieuwe concept geeft nog meer voordelen. Na het samengaan van Weber Laservice met Bystronic Benelux is er veel kennis en ervaring in de gebruikte machinemarkt toegevoegd aan Bystronic. Ook de monteurs van Weber Laserservice voegen zeer veel ervaring toe aan het Bystronic team. Door de sterke service organisatie die Bystronic Benelux al heeft en de volledige support vanuit Bystronic in Zwitserland is er een WIN – WIN – WIN situatie ontstaan.

Bystronic is dan ook HET adres voor niet allen nieuwe lasersnijmachines (en buislasers) of kantbanken, maar nu ook voor gebruikte Bystronic machines. De term gebruikt is vervangen door Pre-Owned by Bystronic, dit aangezien Bystronic zeer veel aandacht schenkt aan het leveren en ondersteunen van deze jong gebruikte machines.

Niet alleen worden de machines zeer netjes opgeleverd, ook is de geschiedenis van de machine bij ons bekend, en kunt u vertrouwen op de gedegen service organisatie. En niet geheel onbelangrijk, Pre-Owned by Bystronic machines zijn verrassend geprijsd!

Informatie

Ook interesse in een Pre-Owned by Bystronic machine, neem contact op met uw Area Manager of viasales.benelux@bystronic.com

Pagina delen

Informatie

Ook interesse in een Pre-Owned by Bystronic machine, neem contact op met uw Area Manager of viasales.benelux@bystronic.com

Pagina delen