Bystronic_Lantek_2.JPG

News Bystronic en Lantek worden innovatiepartners

Om klanten in de toekomst in een geautomatiseerde en genetwerkte productiewereld te ondersteunen met voortreffelijke processystemen werken Bystronic en Lantek per direct als innovatiepartners aan nieuwe visies.

De vraag van veel gebruikers naar automatisering en digitale processystemen neemt toe. Deze trend wordt versterkt door de impulsen waarmee het thema Industrie 4.0 de wereld van plaatproductie verandert. Bij deze transformatie speelt software een essentiële rol. Software helpt gebruikers bij het plannen, integreren, monitoren en optimaliseren van al hun processen.   

 Om klanten in de toekomst in een geautomatiseerde en genetwerkte productiewereld te ondersteunen met voortreffelijke processystemen werken Bystronic en Lantek per direct als innovatiepartners aan nieuwe visies. Een eerste belangrijke doel van dit partnerschap is het ontwikkelen van een MES-systeem. Hierdoor kan Bystronic zijn bestaande softwaresystemen aanvullen met een geïntegreerd productieregelsysteem (Manufacturing Execution System). Dit MES-systeem helpt klanten om automatiseringssystemen en digitale processen optimaal in hun productieomgeving te integreren. Op de EuroBLECH 2016 in Hannover presenteert Bystronic een eerste voorbeeld van dit technologieproject.

Pagina delen

Pagina delen