Testimonials_Intro_web.jpg

News 10 kilowattia: asiakkaamme haluavat sen

Suuret leikkausnopeudet, monipuoliset käyttökohteet ja vahva kokonaissuoritus. Nämä ovat syitä, miksi käyttäjät valitsevat Bystronicin 10-kilowattisen ByStar Fiberin. Seuraavassa asiakkaat kertovat kokemuksiaan tästä kuitulaserleikkauslaitteistosta.

Hosta Industries A/S

Metallinjalostusyritys Hosta Industries Tanskan Hjallerupissa valmistaa tuotteita tanskalaisille, ruotsalaisille ja norjalaisille asiakkailleen. Perheyritys panostaa vahvasti korkeaan laatuun, nopeisiin toimituksiin ja kustannusoptimoituun tuotantoon. Sen mahdollistaa uusimman teknologian käyttö.

Laserleikkauksen töissään Hosta Industries on marraskuusta 2016 alkaen käyttänyt 10 kilowatin tehoista ByStar Fiber 3015 -laitteistoa. Bystronicin huipputason laserleikkauslaitteisto täydentää modernia tuotantokonekantaa etenkin niissä leikkaustöissä, joissa valmistetaan 1‒12 millimetrin vahvuisia levytuotteita nopeasti ja korkealaatuisesti.

Jaa

FC Laser Ltd

FC Laser Ltd on brittiläinen laserleikkaukseen erikoistunut yritys, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen laserleikattujen ja muovattujen metallituotteiden joustavia valmistusratkaisuja. Yrityksen perustaja Danny Fantom on onnistunut nostamaan yrityksensä markkinajohtajaksi. Alusta alkaen hän on luottanut Bystronicin koneratkaisuihin.

Helmikuusta 2017 alkaen FC Laser Ltd on leikannut 10-kilowattisella ByStar Fiber 3015:llä. Sen avulla yritys on pystynyt laajentamaan nykyisiä valmistusmahdollisuuksiaan suuremmilla leikkausnopeuksilla ja monipuolisemmilla käyttökohteilla. Uudesta koneesta saatujen hyvien kokemusten perusteella yritys hankki tammikuuhun 2018 mennessä kaksi 10-kilowattista ByStar Fiber -kuitulaserjärjestelmää lisää. Tällä investoinnilla FC Laser Ltd valmistautuu työtilausmäärän kasvuun.

Kurt Forster AG

Kurt Forster AG on Sveitsin Berneckissä toimiva menestyvä perheyritys. Levyntyöstön alihankkijana yritys panostaa monipuolisuuteen ja nopeisiin tuotantoprosesseihin. Siinä tärkeässä asemassa on 10-kilowattinen ByStar Fiber 3015. Bystronicin kuitulaserleikkausjärjestelmä on ollut käytössä kesästä 2017 alkaen. Leikkausjärjestelmää täydentää lastaus- ja purkuautomaatio ByTrans Extended 3015.

Tällä 10-kilowattisen kuitulaserin ja automaation yhdistelmällä Kurt Forster AG on pystynyt nelinkertaistamaan laserleikkauksen prosessinopeuden. Lisäksi materiaalivalikoima on entistä laajempi. Se kattaa rakenne- ja jaloteräksen, alumiinin ja kirjometallit kuten kuparin ja messingin. Ja ne kaikki levynpaksuuksina välillä 0,8 ja 30 millimetriä.

Metalltechnik Göbel GmbH

Moderni valmistustekniikka, nopeat työvaiheet ja korkea laatu. Ne ovat Saksan Dippoldiswaldesssa toimivan Metalltechnik Göbel GmbH:n menestystekijät. Tämä alihankintayritys luottaa ByStar Fiber 4020:n 10 kilowatin lasertehoon ja siihen sopivaan automaatiojärjestelmään ByTrans Extended 4020. Tämä Bystronicin suurtehoyhdistelmä lisää tuotannon nopeutta ja monipuolisuutta. Se on ratkaiseva etu kilpailtaessa asiakastilauksista. Lisäksi toisena merkittävänä etuna ovat automatisoidun kuitulaserin pienet käyttökustannukset verrattuna perinteisiin CO2-laserleikkausjärjestelmiin.

4020-kokoisella ByStar Fiberillä Metalltechnik Göbel GmbH valmistaa tarvittaessa myös suurempia, standardikokoa 3015 suurempia levyosia. Siten yritys pystyy vastaamaan myös erityisiin asiakastoiveisiin. 4020-koko soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös pienemmille leikkausosille. Ne pystytään optimaalisesti limittämään 4 x 2 metrin kokoisille levyille. Siten arvokkaasta raaka-aineesta syntyy pienempi jäännöslevymäärä.

Jaa