ramesh.jpg

News Zilele Competenței Digitale

Ca urmare a succesului răsunător al Zilelor Europene ale Competenței, lansăm acum Zilele Competenței Digitale.

Zilele Competenței Digitale reprezintă un plus valoros și o îmbogățire. Ele ne permit nu numai să ne prezentăm cele mai recente soluții, indiferent de locație și de timp, ci și să păstrăm legătura cu clienții noștri din întreaga lume. Mai mult, Zilele Competenței Digitale le permit participanților să interacționeze - o oportunitate valoroasă pentru crearea de rețele. În mod analog cu Zilele Europene ale Competenței, am prezentat trei domenii de producție interesante și versatile.

CEO Alex Waser und Moderator Gerrit Gerritsen

CEO Alex Waser si Gerrit Gerritsen Moderatorul evenimentului

Producție manuală

Prima zi a Zilelor Competenței Digitale a fost inaugurată de Alex Waser, CEO-ul Bystronic, și de Gerrit Gerritsen, moderatorul evenimentului. Accentul în prima zi, a fost pus pe producția manuală și pe flexibilitate în domeniile de tăiere și îndoire. Noul ByTube Star 130, soluția supremă pentru prelucrarea țevilor, a fost un adevărat punct de atracție, alături de prezentarea ByBend Star. Secțiunea "producție manuală" a fost completată de prezentarea programelor software BySoft CAM și BySoft TubeMaster.

ByTube Star 130

Una dintre principale atracții: ByTube Star 130, prezentat de managerul de produs, Davide Rebessi și de inginerul de aplicații, Nicola Panic.

Producție automatizată

Eficiență non-stop - realizabilă chiar și în cele mai înguste spații, datorită soluțiilor modulare de automatizare. În cea de-a doua zi a Zilelor Competenței Digitale, totul s-a învârtit în jurul producției automatizate bazate pe soluții software inteligente și celule compacte de tăiere și îndoire. În special celula de tăiere, formată dintr-un ByStar Fiber, un ByTrans Modular, un BySort și un ByTower, a atras atenția. În plus, Bystronic a prezentat soluții optime pentru fiecare cerință în domeniul service-ului și al asistenței.

Cutting Cell

Cosimo Pieri, manager de produs, a făcut o demonstrație a celulei de tăiere.

Producție inteligentă

Bine pregătiți pentru viitor datorită mașinilor de clasă mondială, celulelor de producție automatizate și software-ului inteligent, până la fabrica inteligentă. Cea de-a treia și ultima zi a Zilelor Competenței Digitale s-a axat pe soluții pentru un flux de materiale și de date complet integrat - deschizând calea către producția inteligentă.

Smart Factory Solutions

Pregătiți pentru un viitor inteligent cu managerii de produs, Thorsten Stahl și Thomas Dörig.

Prima ediție a Zilelor Competenței Digitale s-a bucurat de un succes răsunător.

Cu numeroși participanți din întreaga lume, Bystronic poate sărbători acest plus de valoare digitală la Zilele Europene ale Competenței. Reunirea participanților fizic și la distanță cu managerii de produs Bystronic, a avut ca rezultat un schimb de idei stimulant, independent de locație. Zilele Competenței Digitale rămân accesibile la cerere chiar și după eveniment.