ByTrans-Cross_2.jpg

News Geniul reîncărcării

Cu ByTrans Cross, Bystronic demonstrează cât de versatilă poate fi automatizarea în domeniul tăierii cu laser. Noua soluție de încărcare și descărcare accelerează fluxul materialelor și oferă libertatea de a interveni manual în orice moment.

Cu ByTrans Cross, Bystronic a dezvoltat o nouă soluție de încărcare și descărcare pentru mașinile de tăiat cu laser. Ceea ce o face atât de specială, este extraordinara libertate pe care o oferă utilizatorilor. ByTrans Cross a reușit echilibrul perfect între ceea ce până acum împingea la limite abordările convenționale de automatizare: soluții pentru serii mari și în același timp suficientă flexibilitate pentru serii mici. Designul modular al lui ByTrans Cross oferă utilizatorilor multe posibilități pentru a integra sistemul de încărcare și descărcare în mediul de producție.

Posibilitatea 1: Sistemul ByTrans Cross poate fi conectat la depozitul de materiale existent ca o soluție integrată de încărcare și descărcare. Sub această formă, soluția de automatizare formează o legătură între depozitul de materiale și sistemul de tăiere cu laser.

Posibilitatea 2: Sistemul ByTrans Cross mai poate fi folosit și ca soluție de sine stătătoare fără conectare cu depozitul de materiale, cu scopul de a furniza foi de tablă de diferite grosimi și tipuri de material către mașina de tăiat cu laser. Versiunea de bază a sistemului ByTrans Cross este dotată cu două casete care pot fi folosite pentru depozitarea foilor de tablă. Cu toate acestea, există și posibilitatea de a folosi doar o casetă pentru depozitarea foilor de tablă în timp ce a doua să fie utilizată pentru depozitarea pieselor tăiate.

Posibilitatea 3: Oricând utilizatorii doresc să efectueze lucrări neprevăzute, fără a întrerupe procesul automat de tăiere, ByTrans Cross oferă suficientă libertate pentru a încărca foile de tablă pe masa mașinii de tăiat cu laser sau pentru a descărca manual sau cu macaraua piesele finite. Acest lucru este posibil mulțumită designului suplu al sistemului. ByTrans Cross este poziționat pe latura masei mașinii de tăiat cu laser. Acest lucru permite chiar și încărcarea foilor de tablă utilizând un stivuitor.

Operarea inteligentă oferă confort utilizatorilor

Integrarea perfectă a tăierii cu laser în etapele procesării tablei, în care ritmul se poate schimba în orice moment, este un aspect important pe care ByTrans Cross îl va rezolva optim. Acest lucru este posibil datorită integrării sistemului de control al automatizării în interfața mașinii de tăiat cu laser. Aceasta permite utilizatorilor să pornească procesul de tăiere și automatizarea cu doar câteva atingeri ale ecranului tactil de la mașina de tăiat cu laser.

Pentru a realiza acest lucru, Bystronic a dezvoltat interfața ByVision Cutting, care este deja folosită cu succes de ultima generație de mașini de tăiat cu laser cu fibră Bystronic. ByVision Cutting integrează toate procesele de tăiere și soluțiile de automatizare. În procesul de producție de zi cu zi acest lucru se traduce prin interconectarea perfectă a sistemului de tăiere cu laser și a automatizării care asigură alimentarea și descărcarea. În ziua de astăzi, niciun utilizator nu ar trebui să piardă timp, să parcurgă distanțe lungi și să efectueze proceduri inutile, doar pentru că sistemul de tăiat cu laser și soluțiile de automatizare conectate au terminale de operare diferite. Până la urmă, pentru operator, automatizarea înseamnă și confort.

Distribuie pagina

ByTrans-Cross_1.jpg
ByTrans-Cross_3.jpg

Distribuie pagina