Xpert-80_1_di.jpg

News Funcționalitate înaltă în format compact

Noua presă Xpert 80 de la Bystronic oferă orice, dar nu monotonie. Putere sporită pentru îndoirea pieselor versatile. O lungime mai mare de îndoire pentru piese individuale complexe și serii mari. Precum și o dinamică mai alertă pentru secvențe rapide de îndoire.

Cu nouoa Xpert 80, Bystronic continuă conceptul de presă abkant mobilă, pe care versiunea mai mică, Xpert 40, l-a consacrat cu succes pe piață. Managerul de produs de la Bystronic, Karsten Trautvetter, explică: “Marele succes al presei Xpert 40 dovedește că există o cerere din partea utilizatorilor de sisteme de îndoire rapide dar și mobile.”

Cu Xpert 80, Bystronic oferă acum o presă rapidă cu un format compact ce se potrivește în aproape orice mediu de producție. Mobilitatea presei Xpert 80 este un beneficiu semnificativ față de presele de dimensiuni mari. Stațiile de îndoire de dimensiuni mari trebuie instalate într-un post fix și datorită design-ului acestora, de obicei, au nevoie de foarte mult spațiu. Acest lucru poate fi un factor care limitează utilizatorii, al căror flux de producție se poate schimba oricând datorită situațiilor variate ce privesc comenzile.

Presa abkant mobilă cu grad înalt de precizie

Xpert 80 oferă un grad înalt de flexibilitate. Design-ul compact al mașinii oferă mobilitate. Susține producția flexibilă, cu loturi de mărimi fluctuante și piese îndoite variate, dar în același timp și producția de serie cu piese recurente. Astăzi, spre exemplu, Xpert 80 poate fi instalată lângă un sistem de tăiere cu laser iar mâine, poate, în lanț cu alte prese abkant pentru procesarea unei serii mari de piese.

În comparație cu presa mai mică, Xpert 40, presa Xpert 80 oferă o creștere semnificativă a lungimii de îndoire și a capacității. Astfel se deschide și mai mult spectrul larg de aplicații al mașinii. Pe o lungime de îndoire de aproximativ 1.5 metri, presa Xpert 80 generează o capacitate de 80 de tone. Toate acestea cu o amprentă la sol de mai puțin de 3 metri pătrați. Mai mult de-atât, mașina atinge viteze mari de îndoire de până la 25 de milimetri pe secundă.

Soluția ideală pentru un spațiu limitat și o producție variată

La îndoirea pieselor complexe, utilizatorii pot configura mai multe stații de îndoire pe lungimea disponibilă pentru îndoiri de aproximativ 1.5 metri. Printre altele, acest lucru facilitează producția în serie și reduce timpul de pregătire și schimb de scule pentru anumite tipuri de secvențe de îndoire. “Mulți utilizatori lucrează cu așa-numitul kit de îndoire,” explică Karsten Trautvetter. Prin această metodă, toate piesele necesare pentru produsul final sunt îndoite în serie, într-un singur proces de îndoire. Posibilitatea pregătirii mai multor stații de îndoire pe lungimea de îndoire a presei este deosebit de utilă.

Design-ul ergonomic al presei Xpert 80 facilitează interacțiunea operatorului cu mașina. Sertarele încorporate pe lateralele mașinii oferă un amplu spațiu de stocare pentru scule de îndoire și alte echipamente. Astfel încât toate sculele sunt la îndemână. Un sistem automat de prindere a sculelor simplifică pregătirea mașinii pentru îndoire: fixați sculele și gata. Masa pliantă ajustabilă pe înălțime din partea din față a mașinii poate fi folosită ca spațiu de lucru sau ca spațiu de depozitare.

Distribuie pagina

For fast bending sequences with the highest levels of repetition accuracy.

Pentru secvențe rapide de îndoire la cel mai înalt nivel de precizie a repetării.

Up to 80 tons bending force for a wide spectrum of applications.

Forță de îndoire de până la 80 de tone pentru un spectru larg de aplicații.

Distribuie pagina