Kurago_Intro.jpg

News Bystronic şi Kurago devin parteneri ai invovaţiei

Pentru a crea soluţii pentru procese de pionierat care impulsionează mediul de producţie inteligent, Bystronic îşi uneşte forţele cu specialistul în software Kurago în cadrul unui raport de parteneriat în inovaţie.

Cererea de soluţii pentru procese digitale şi automate este în creştere în domeniul procesării tablelor. Acest trend are un impact major asupra modelelor şi strategiilor afacerilor clienţilor noştri. Domeniul procesării tablelor va înfrunta o schimbare fundamentală în viitorul apropiat, iar software-ul va juca un rol cheie în acest proces de transformare. Soluţiile digitale vor susţine utilizatorii cu planificarea, interconectarea, supravegherea şi optimizarea tuturor proceselor de producţie. Toate acestea vor propulsa industria de procesare a tablelor la noi niveluri de productivitate şi transparenţă.

Pentru a dezvolta soluţii pentru procese de pionierat care vor impulsiona viziunea mediului de producţie inteligent, Bystronic lucrează în prezent cu specialistul în software Kurago în cadrul unui raport de parteneriat în inovaţie. Prin unirea forţelor vom putea elabora soluţii pentru a pune în aplicare în curând o viziune puternică.

Primul pas important al parteneriatului

În această acţiune, Bystronic se va putea baza pe Kurago ca pe un partener puternic având cunoştinţe vaste în domeniul consultanţei şi al dezvoltării de software pentru managementul producţiei inteligente. Primul pas important al acestui parteneriat va fi dezvoltarea unui mediu operational nou nouţ al întreprinderii pentru sectorul de procesare a tablelor, unde vor avea loc toate procesele referitoare la afacerile de zi cu zi pe care le desfăşoară clienţii nostri. Astfel, utilizatorii vor putea să atingă excelenţa operaţională şi să câştige avantaje competitive. Tehnologia dematerializată (“cloud”) va permite clienţilor noştri să extindă soluţiile noastre pe măsură ce companiile acestora vor creşte, astfel reducând costul total al proprietăţii. În plus, această soluţie va permite companiilor din domeniul tehnologiei de toate dimensiunile să dezvolte şi să ofere produse noi şi aplicaţii proiectate în mod specific pentru sectorul de procesare a tablelor.

Kurago este situat în Spania şi are sedii în Bilbao şi Vitoria-Gasteiz. Împreună cu Bystronic compania va concepe, crea, promova şi implementa software care va îmbunătăţi procesul de producţie al pieselor de metal. În calitate de centru de excelenţă pentru software, Kurago va dezvolta sisteme de producţie care vor face din viziunea de fabrică inteligentă o realitate şi va ghida şi structura procesarea tablelor de-a lungul întregii valori a lanţului – cu toate tipurile de maşini aparţinând oricărui producător.

Scopurile comune unesc

Alex Waser, CEO al Grupului Bystronic spune: „Suntem convinşi că acest parteneriat va permite companiei Bystronic şi Kurago să pună în acord expertiza şi energia acestora pentru a atinge un impact sustenabil în evoluţiile şi cererile viitoare din industria procesării tablelor. Scopul nostru comun este să oferim clienţilor noştri soluţii care să le permită să realizeze progrese în drumul spre un mediu de producţie digital extins.”

Jesús Martínez, CEO Kurago: „Suntem recunoscători şi încântaţi să putem exploata această oportunitate de a înfăptui fabrica digitală împreună cu Bystronic, un lider al inovaţiei în sectorul de procesare a tablelor. Mediul operaţional al întreprinderii pe care îl vom dezvolta va consta într-un spaţiu deschis unde mulţi jucători de pe piaţă, care în prezent încă se văd ca şi concurenţi, vor începe să colaboreze. Acest mediu va fi un ecosistem digital întreg, singurul mod în care putem înfăptui această revoluţie. Informatica dematerializată („Cloud computing”) sporeşte capacităţile tuturor jucătorilor şi uniformizează domeniul în cauză, dând aceleaşi oportunităţi oricui, în timp ce se păstrează de asemenea diferenţele şi avantajele concurenţiale care îi va face pe aceştia cea mai bună alegere a clienţilor lor. De acest lucru se vor bucura toţi clienţii Bystronic din toată lumea.”

Distribuie pagina

Distribuie pagina