banner_service2.jpg

News Bystronic Pre-owned: Soluții pentru fiecare buget

Mașina Bystronic pre-owned este soluția ideală pentru procesatorii de tablă care au nevoie de o mașină de calitate înaltă, fără să fie nevoiți să facă o investiție mare. Garanție Bystronic la un preț corect.

Uneori, achiziționarea unui sistem nou de tăiere cu laser, a unei prese de îndoit sau soluții de automatizare nu este rentabilă. Motivele ar putea include o situație de comandă variabilă, o flexibilitate mai mare fără a depinde de furnizori sau dorința de a deține o mașină de calitate înaltă fără o investiție mare. Cu mașinile Pre-owned, Bystronic oferă o soluție pentru fiecare nevoie. Avantajul: disponibilitate rapidă, garanție Bystronic.

Cu Bystronic Pre-owned premium, alegeți o mașină recondiționată la un preț avantajos, care oferă fiabilitatea unei revizii generale efectuate profesional - un compromis excelent.

„Credem că utilajele Bystronic sunt accesibile oricărei companii de procesare a tablelor de pe piață”.

Hans van de Meerakker, Sales Manager Bystronic Benelux

Distribuie pagina

Hans van de Meerakker, Sales Manager Bystronic Benelux

Hans van de Meerakker, Sales Manager Bystronic Benelux

Indiferent de situație: Calitate garantată

Produsele Bystronic înseamnă calitate excelentă. Această exigență se aplică și mașinilor noastre uzate. Asamblarea se efectuează conform criteriilor de verificare de 100 de puncte, de către tehnicienii noștri autorizați. Punem la dispoziție vasta noastră expertiză și mulți ani de experiență și utilizăm piese exclusiv originale.

Assembly is carried out according to the 100-point check by our certified technicians.

Asamblarea se efectuează conform criteriilor de verificare de 100 de puncte, de către tehnicienii noștri autorizați.

Pre-owned premium: Modernizati cu Pre-owned premium

Spre deosebire de o mașină uzată (Bystronic Pre-owned), un sistem recondiționat este modernizat cu cele mai noi componente ca parte a unei actualizări complete. În acest proces, utilizăm exclusiv piese originale. O mașină recondiționată este supusă unor verificări stricte, pentru a îndeplini cerințele de înaltă calitate ale Bystronic.

Distribuie pagina