Kurago-people-working.png

News Bystronic își unește forțele cu un specialist în software.

Bystronic Laser AG (Bystronic) își extinde expertiza digitală prin achiziționarea specialistului spaniol în software Kurago Software SL (Kurago) și astfel își consolidează portofoliul de servicii cu soluții inovatoare suplimentare.

În cadrul strategiei sale de dezvoltare, Bystronic se angajează să își concentreze atenția asupra cererii tot mai mari de automatizare și procese digitale din sectorul de procesare a tablelor, oferind noi soluții software inteligente și conectând în rețea procesele de fabricație ale clienților săi.

Achiziționarea specialistului spaniol în software Kurago marchează următorul pas important către atingerea acestui obiectiv. Pe 26 martie 2021, Bystronic a preluat sută la sută din acțiuni de la fondatorii Kurago. Cele două companii au fost de acord să nu dezvăluie prețul de achiziție. Kurago va continua să funcționeze pe piață sub propria sa marcă de succes.

Cele două companii s-au angajat într-un parteneriat al inovației încă din anul 2019, timp în care au dezvoltat împreună soluții software pentru fabrici inteligente. Elocvent este Bystronic Smart Factory Software Suite care integrează infrastructurile de fabricație între mărci. Acest lucru permite clienților să își sporească productivitatea și eficiența.

Alex Waser, CEO al Bystronic și membru al Comitetului executiv al Conzzeta AG, a afirmat:

"După ce am colaborat cu succes pentru a dezvolta soluții pentru fabrici inteligente în ultimii doi ani, achiziția Kurago marchează o altă etapă importantă în strategia noastră de dezvoltare. Împreună, vom dezvolta soluții inteligente end-to-end pentru a continua digitalizarea proceselor de fabricație ale clienților noștri."

Despre Kurago

Kurago a fost fondată în septembrie 2019. Compania cu capital privat spaniol are 52 de angajați în Bilbao și Vitoria-Gasteiz. Fondatorii companiei își au rădăcinile în industrie și se bazează pe o vastă expertiză în dezvoltarea de soluții pentru sectorul de prelucrare a tablelor. Compania este partener certificat Microsoft Gold, ceea ce evidențiază capacitatea inovatoare a acestui specialist în software.

Distribuie pagina

Distribuie pagina