Bystar_1.jpg

News ByStar Fiber și prelucrarea țevilor

Încărcați țeava, porniți mașina de tăiere cu laser, descărcați piesa finită. Tăierea cu laser a țevilor cu ByStar Fiber este de-acum foarte simplă. Bystronic oferă un ax rotativ pentru procesarea țevilor cu mașini de tăiere cu laser cu fibră de ultimă generație.

Bystronic a prezentat recent soluții de prelucrare a tablei la putere laser de 10 kilowați. Acum Bystronic extinde sistemul de tăiere cu laser cu fibră ByStar Fiber cu un ax rotativ pentru tăierea țevilor. Noua funcție permite utilizatorilor să treacă de la tăierea foilor de tablă la tăierea țevilor simplu și rapid.

Versiunea standard a noului upgrade permite tăierea țevilor cu diametre între 30 și 315 milimetri și lungimi variate de până la 6 metri.

La cumpărarea unei mașini noi de tăiere cu laser ByStar Fiber, axul rotativ poate fi integrat. Operatorul introduce pur și simplu țevile printr-o trapă aflată în lateralul batiului sau direct prin ușa culisantă de pe partea lungă a mașinii. Datorită ușii culisante aflată pe partea lungă a zonei de tăiere, operatorii ByStar Fiber au întotdeauna acces nelimitat la piesele ce urmează a fi prelucrate. Acest lucru facilitează atât pregătirea pentru tăierea țevilor cât și descărcarea rapidă a pieselor tăiate.

Versiunea standard conține de asemenea și modulul software pentru tăierea țevilor. Acest modul este o extindere a softului de programare BySoft 7. Modulul permite utilizatorului să creeze piese pentru tăierea de țeavă, să introducă fișiere CAD existente și să le editeze. Datorită faptului că softul are un design intuitiv planurile de tăiere pentru procesarea țevilor se creează foarte ușor.

Pentru a veni în sprijinul operatorilor cu un timp scurt de pregătire pentru procesarea țevilor, Bystronic a integrat o funcție auxiliară în interfața pentru utilizator a ByVision Cutting. Această funcție auxiliară ghidează operatorul pe parcursul pregătirii procesului de tăiere a țevilor. Fiecare pas al procesului de pregătire și operare este vizibil pe ecranul tactil al mașinii de tăiere cu laser ByStar Fiber.

Cutia cu ax rotativ pentru procesarea țevilor de lungimi diferite

Pentru a procesa țevi mai lungi Bystronic oferă un upgrade mobil, cutia cu ax rotativ. Cutia cu ax rotativ se atașează cu ușurință la mașina de tăiere cu laser cu fibră ByStar Fiber. Aceasta permite introducerea țevilor de până la 3 metri lungime prin trapa din partea laterală a batiului mașinii pentru a fi procesate. Cutia cu ax rotativ permite poziționarea cu precizie a țevilor lungi și oferă ecranare fiabilă împotriva radiațiilor laser. Când nu este necesară cutia cu ax rotativ operatorul o poate detașa urmând câțiva pași foarte simpli. La tăierea țevilor de până la 6 metri lungime operatorul poate extinde cutia cu ax rotativ cu un segment suplimentar. La cerere, Bystronic oferă acest segment suplimentar ca upgrade. Segmentul suplimentar al cutiei cu ax rotativ permite de asemenea poziționarea cu precizie a țevilor lungi și oferă ecranare fiabilă împotriva radiațiilor laser.

Distribuie pagina

The ByStar Fiber can be set up for a variety of tube profiles in just a few simple steps.

ByStar Fiber poate fi pregătită pentru o varietate de profile de țeava urmând doar câțiva pași simpli.

For the processing of longer tubes, Bystronic offers a mobile upgrade for the ByStar Fiber, the rotary axis box.

Pentru procesarea țevilor mai lungi, Bystronic oferă un upgrade mobil pentru mașina de tăiere cu laser cu fibră ByStar Fiber, cutia cu ax rotativ.

Distribuie pagina