Bystronic-Messestand-Blechexpo.jpg

News Blechexpo 2021: Automatizarea, punct de atracție

Clienții Bystronic știu că, prin intermediul unor mașini puternice și procese optimizate, obțin soluții care îi fac și mai competitivi. În consecință, a existat un interes considerabil pentru acestea.

Fabrica inteligentă pentru orice operație?

În prezentarea sa tehnică pe tema "Fabrica inteligentă", Thorsten Stahl, manager de produs pentru servicii software, a ilustrat cu claritate audienței că oricine poate face primul pas spre o fabrică inteligentă. Astfel, el a abordat problemele cotidiene din producție și, în special, modul în care acestea pot fi depășite cu ajutorul suitei BySoft.

Putem să digitalizăm procesele Dvs. și să vă prezentăm procedurile de afaceri din lumea digitală, iar dumneavoastră puteți realiza o producție agilă, fără probleme și transparentă.

Thorsten Stahl, manager de produs Servicii software

Smart Factory nu este pentru cei slabi de inimă, dar nici imposibilă!

Thorsten Stahl, manager de produs Servicii software

Distribuie pagina

Thorsten Stahl, Product Manager Software Services

Thorsten Stahl, manager de produs Servicii software

Premiul Blechexpo pentru inovație

Un punct culminant a fost decernarea Premiului pentru inovație, acordat deja pentru a cincea oară. Acest premiu este acordat expozițiilor remarcabile din cadrul târgului internațional de prelucrare a tablelor metalice. Premiul este acordat la următoarele categorii:

  • Tehnologia de stanțare si formare
  • Tehnologia de separare si conectare
  • Tehnologia de suprafață

Cu această ocazie, Bystronic a fost recunoscută, împreună cu partenerul său de colaborare AIRCO Systems GmbH, cea mai inovatoare întreprindere a anului la categoria tehnologie de separare și conectare, obținând premiul Blechexpo Award pentru proiectul "AIRCO Infinit Mixgas".

(From left to right) Johannes Weigel (Project Manager, AIRCO Systems GmbH), Carsten Sell (Manager of Sales & Marketing, AIRCO Systems GmbH), and Marius van der Hoeven (Managing Director, Bystronic Deutschland GmbH) celebrate their joint award.

(De la stânga la dreapta) Johannes Weigel (manager de proiect, AIRCO Systems GmbH), Carsten Sell (manager de vânzări și marketing, AIRCO Systems GmbH) și Marius van der Hoeven (director general, Bystronic Deutschland GmbH) sărbătoresc premiul obținut împreună.

Distribuie pagina