FiestaMexicana_web.jpg

News De nieuwste editie van het Bystronic World magazine is hier!

In meer dan 20 Experience Centers over de hele wereld biedt Bystronic aan zijn klanten een tastbare ontmoeting met technologie. In 2019 opent een van de grootste en modernste Experience Centers de deuren in de Verenigde Staten, in de buurt van Chicago. In deze nieuwe editie van ons klantenmagazine Bystronic World illustreren we gedetailleerd hoe dat voordelen biedt voor onze klanten. We reizen ook af naar Mexico en Belarus om verslag te brengen van innovatieve productiebedrijven.

In 1990 al gebruikte Bystronic een democenter in het hoofdkantoor in Niederönz. Sindsdien is er veel veranderd: de democenters heten nu Experience Centers en met een goede reden: de klanten moeten niet alleen de technologie van Bystronic live in actie kunnen zien maar ondertussen worden hier ook gepersonaliseerde oplossingen voor de specifieke wensen van de klant ontwikkeld. De Experience Centers doen ook dienst als training centers volgens wereldwijde standaarden. Klanten hoeven nu niet langer naar Zwitserland af te reizen voor training. Met 20 locaties, wereldwijd verspreid, is Bystronic nu vertegenwoordigd in de belangrijkste regionale markten. 

Visionaire detailhandel

Het uitgestrekte landschap van Wit-Rusland is niet een plek waar je snel een toonaangevende detailhandelaar zou vinden. Echter, dit is precies de plek waar Modern Expo in recordtijd een productiefaciliteit heeft neergezet gebaseerd op de laatste lean principes. In een fabrieksgebouw daterend uit het Sovjettijdperk ontwikkelt de detailhandelaar nu al de winkelwereld van morgen. 

Pagina delen

Modern Expo

Modern Expo

Fiesta Mexicana

In de Mexicaanse stad Torreón heeft de ondernemer Jorge De la Rosa zijn twee bedrijven EMYASA en STAM gevestigd. Zijn klantenbestand omvat grote namen zoals Bombardier en Caterpillar. Als een gepassioneerde vleeseter besloot hij om zelf barbecue grills te gaan produceren. Inmiddels zijn dit de bestsellers geworden in de Verenigde Staten. Een keer per maand organiseert hij een BBQ en wij keken mee over zijn schouder om een glimp op te vangen van zijn barbecue vaardigheden. 

Fiesta Mexicana BBQ

Fiesta Mexicana BBQ

Pagina delen