Kontaktformulär Kontaktadresser
Kontaktformulär Kontaktadresser

Kontakt USA

Kontaktformulär

Jag har läst och godkänner integritetspolicyn.
About Bystronic - Facts & Figures

Profil och nyckeltal De senaste siffrorna från Bystronic Group

Bystronic är ett världsledande teknikföretag inom plåtbearbetning. Våra kvalitetslösningar gör det möjligt att ställa om till en produktiv och hållbar framtid. Vi fokuserar särskilt på automation av alla material- och dataflöden inom skärnings- och bockningsprocesser. Den intelligenta sammankopplingen av våra laserskärnings- och kantpressningssystem med innovativa automations-, programvaru- och servicelösningar är nyckeln till en omfattande digitalisering av plåtindustrin.  

Vi har vårt säte i Niederönz i Schweiz. Vi har ytterligare utvecklings- och produktionsanläggningar i Schweiz (Sulgen), Tyskland (Gotha), Italien (Cazzago San Martino och San Giuliano Milanese), Kina (Tianjin, Shanghai och Shenzhen) samt i USA (Hoffman Estates). Dessutom har vi en egen försäljnings- och serviceorganisation i över 30 länder och finns representerade genom återförsäljare i ytterligare länder.

Vi står för närhet till kunden, kraftfulla innovationer, utmärkt service och kompetens på plats. Som tillförlitlig partner strävar vi efter ett mångårigt samarbete för att stärka kundrelationen på lång sikt.

Bystronic sysselsätter över 3 600 medarbetare på fler än 40 platser i hela världen och genererade under 2022 en omsättning på 1 015.9 miljoner CHF. Bystronic AG är sedan 2021 noterat på SIX Swiss Exchange (SIX: BYS).

Bystronic - Your best choice.
 MedarbetareOmsättning 2022 per marknad
Globalt3 609 (+ 98 lärlingar)1 015.9 milj. CHF (1 009.4 milj. EUR, 1 064.9 milj. USD)
EMEA2 00349%
Amerika34731%
Kina1 0438%
APAC21612%