Xpress_Intro_web.jpg

Huoleton paketti uusille särmääjille Bystronicin uusi asiakaskohderyhmä. Xpress on tunnettua särmäysteknologiaa edulliseen hintaan. Uudella särmäyspuristimella uusi käyttäjäkin työskentelee kuin ammattilainen.

Korkealaatuinen särmäyspuristin voi olla monelle yritykselle liian kallis hankinta. Alan pienemmät yritykset ja uudet yritykset usein valitsevat käytetyn koneen tai Low Budget -koneen. Edullinen hinta saattaa kuitenkin kostautua puutteellisena laatuna. Bystronicin uusi alkaen-malli sen sijaan on kannattavampi investointi. Xpress on alemmassa hintaluokassa erinomaisen laadukas.

Bystronicin innovatiivisen särmäysteknologian Xpress avaa mahdollisuudet uusille asiakkaille. Pienten yritysten, perheyritysten ja keskisuurien yritysten ei enää tarvitse tehdä kompromisseja laadun suhteen. Toimintaa aloittelevat yritykset voivat luottaa korkealaatuiseen tuotteeseen. Jos särmäys ei vielä ole ollut yrityksen ydinosaamista, yritys pystyy Xpress-koneella valmistamaan tuotteet itse alihankkijoilta ostamisen sijaan.

Helppo käyttää, erinomainen tarkkuus

Xpress-koneen intuitiivisen helpon käytön ansiosta särmäystekniikan käyttämiseen on helppo siirtyä. Kaikki prosessivaiheet samalla näytöllä: se on ByVision Bending -ohjelmiston ydin. 22-tuumaisella kosketusnäytöllä särmäysosien suunnittelu sujuu muutamilla sormiliikkeillä. Särmäysvaiheiden ohjelmoinnissa tämä ohjelmisto on korvaamaton apu. Materiaalipaksuudesta ja taivutuskulmasta riippuen ByVision Bending määrittää sopivan työkalun ja ihanteellisen särmäysprosessin. 

Jaa

Tarkkuus on särmäyspuristimen laadun tärkein mittari. Bystronicin kehittämä moottoriohjaus ByMotion varmistaa Xpress-koneessa yläpalkin ja takavasteiden kiihtyvyyden. Kulloinkin tarvittava puristusvoima jakautuu tällöin tarkasti särmäyspituudelle, sekä puristettaessa että ilmasärmäyksessä. Näin särmäystulokset syntyvät erinomaisella toistotarkkuudella.

Modulaarinen toteutus merkitsee monipuolisuutta

Xpress-koneen suljettu O-runkorakenne takaa erinomaisen jäykkyyden ja jättää vapaata tilaa työtehtäville koko särmäyspituudella. Modulaarinen toteutus varmistaa monipuolisuuden. Työkalujen erilaiset kiinnitykset ja takavastejärjestelmät mahdollistavat koneen mukauttamisen tuotantoympäristöön. Yhteensopivuus Bystronicin muiden särmäysjärjestelmien kanssa sallii tuotannon vaivattoman laajentamisen.

Siten Xpress soveltuu mainiosti kasvuhakuisille pienemmille yrityksille. Monipuolinen särmäystekniikka luo pohjan korkeiden laatuvaatimusten täyttämiselle, minkä varassa yrityksen on hyvä kehittää ja laajentaa toimintaansa. Bystronicin kattava taitotieto ja asiakasläheiset palvelut tekevät Xpress-koneesta huolettoman kokonaispaketin.

Versatile air bending and high-precision coining. The Xpress opens up a broad spectrum of applications for a wide variety of bent parts.

Monipuolinen ilmasärmäys ja tarkka puristaminen: Xpress on käytössä monipuolinen erilaisten särmäysosien valmistamiseen.

The closed O-frame design of the Xpress offers sufficient space for applications along the entire bending length.

Xpress-koneen suljettu O-runkorakenne merkitsee enemmän vapaata toimintatilaa koko särmäyspituudella.

Additional functions, such as a selection of tool clamping and backgauge systems, allow the Xpress to be individually customized to the production environment.

Lisätoiminnot, kuten erilaiset työkalukiinnitykset ja takavastejärjestelmät, merkitsevät mainiota sovitettavuutta erilaisiin työympäristöihin.

Intuitive operation: Users can conveniently control all the bending processes on the touch screen of the ByVision Bending software.

Intuitiivinen käyttö: käyttäjä ohjaa kaikkia särmäysvaiheita ByVision Bending -prosessiohjelmiston kosketusnäytöltä.

Jaa

Julkaistu